5 oct. 2012

5 octombrie – Ziua Cadrelor Didactice

Voi, profesorii, ne ajutaţi copiii să devină oameni mai buni, mai educaţi şi îi trimiteţi în societate pregătiţi pentru a o onora. Puneţi suflet şi toată energia de care dispuneţi pentru fiecare copil pe care îl aveţi la clase. Emoţiile lor sunt şi ale voastre, vă bucuraţi pentru fiecare succes pe care îl au şi vă întristaţi atunci când unul din ei are o nereuşită.

Meseria de dascăl, de profesor, este o vocaţie, un talent, iar pentru asta trebuie să ocupaţi un loc de cinste în societate. Este o meserie, o cale în viaţă pe care o alegeţi pentru nimic altceva în afară de dragoste pentru copii şi pentru a-i învăţa şi ajuta să dobândească o cultură generală atât de necesară în viitor.

Pentru că ai noştri copii sunt şi ai voştri, pentru că lăsaţi în urmă generaţii de tineri demni, educaţi, pentru toate acestea vă mulţumesc, vă respect şi vă asigur că veţi avea întotdeauna sprijinul meu pentru a vă duce la capăt misiunea nobilă pe care aţi ales-o!

8 comentarii:

  1. "Trist ajutor e acela care, in timp ce sprijina, vatama."

    RăspundețiȘtergere
  2. Este posibil ca un candidat pentru Corpul de experți etapa III, nepromovat( nici nu apare pe listele de la județ - Dâmbovița)să apara ca promovat pe listele date la CNEM? Oare până unde merge politica? Această persoana tocmai a fost numita în funcția de director și probabil trebuia să fie în corpul de experți, pentru a nu se contesta decizia ISJ DB.Celălalt director care a fost demis era in acest corp.
    Când va fi concursul pentru directori? Oare se va desfășura corect?

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Peste tot in tara s-a incalcat LEN. AR TREBUI LUATE TOATE LISTELE CU FOSTII SI ACTUALII DIRECTORI NUMITI SI SA SE VERIFICE ON LINE daca sunt in corpul de experti, E FOArte simplu. POATE DOMNUL MINISTRU AR FACE, DAR NU POATE de altii !!!!SUCCES!

      Ștergere
  3. Mulțumim pentru urări! Aceleași gânduri vă transmit și eu!

    RăspundețiȘtergere
  4. Cu cativa ani in urma aveam si noi liber de ziua noastra.Sindicatul nostru insa nu mai cere nimic demult,k am lucrat normal si nici nu am simtit vreo sarbatoare.Nu suntem la foc continuu, pana si armata are liber de ziua ei.Halal!

    RăspundețiȘtergere
  5. G. Serbanescu06.10.2012, 20:19

    Stiti ce ,,dar"frumos ne-a dat d-na Andronescu absolventilor de USH, 15000 de invatatori,majoritatea de peste 45-50 de ani?Interzice(in baza carei legi?)plata noastra ca prof. inv. primar.Vin alegerile,sunt liberal din tata-n fiu,dar trebuie sa ma gandesc mult, daca voi mai merge la vot pentru a mentine la Minister pe cea care ne-a facut atat de mult rau.
    Am fost lider de sindicat FSLI 15 ani,acum sunt director de scoala,dar sunt tare dezamagit...pentru ca ni se face o mare nedreptate

    RăspundețiȘtergere
  6. Imi place meseria pe care mi-am ales-o ,nu-mi plac directori jegosi pe care i-ati pus .( Ocna Mures ,jud Alba ) Rusine ! Rusine !

    RăspundețiȘtergere
  7. Multumim din suflet pentru tot! Cu respect si admiratie, ANA VOICU

    RăspundețiȘtergere

Postări populare