7 iul. 2012

Presedintele suspendat si Legea educatiei nationale

L-am auzit pe presedintele suspendat, atat la depunerea juramantului de catre doamna ministru Andronescu cat si ieri in fata Parlamentului , pomenind de Legea educatiei nationale. Mai precis, domnia sa, spunea ca aceasta "sa nu fie modificata".
Sunt convins ca presedintele suspendat nu are cunostinta de continutul acestei legi. Nu stie ca este una dintre cele mai NEAPLICABILE legi din Romania. O lege facuta pe genuchi in laboratoarele Cotroceniului si angajata prin raspundere de catre guvernul Boc.
Din fericire, in luna mai 2012, guvernul a emis o ordonanta de modificare a acestei legi pentru a o face functionala in anumite puncte vitale functionarii vestitei clase pregatitoare.
Insa mai sunt multe lucruri de modificat in aceasta lege pentru a o face aplicabila.
De acest lucru sunt convins ca se va ocupa Senatul Romaniei unde in acest moment este in dezbatere o lege a educatiei. Legea dezbatuta in urma Pactului National pentru Educatie.
Pana atunci presedintele suspendat sa isi exprime punctul de vedere pe alte domenii. In educatie este nevoie de un nou concept, de o noua abordare, de o noua strategie.
Legea la care face referire domnul Basescu este departe de ceea ce are nevoie societatea romaneasca in acest moment. Este o lege care distruge calitatea invatamantului romanesc.

46 de comentarii:

  1. Acelasi sentiment este impartasit si de mine, dar, il motivez cu alte argumente. Iata, cateva:
    1. Lipsesc din matricola scolara cursurile de tehnica invatarii,
    2. Incarcarea nejustificata a maricolei cu materii inutile in detrimentul unora precum cel de mai sus, dar si al invatarii limbilor straine.
    Cred ca aceasta lege ese perimata cu alte cuvinte.

    RăspundețiȘtergere
  2. Am constatat în ultima vreme că tot românul a devenit specialist în educație. Pentru cine nu a petrecut măcar un sfert de oră în pielea unui cadru didactic este tare ușor să arunci cu pietre sau...să încerci să construiești sisteme educaționale fanteziste. Începând cu Traian Băsescu și terminând cu părintelui copilului de grupă mică, toți trebuie să înțeleagă că sistemul nu are nevoie de idei marțiene, ci de pământeștii bani! Atunci când sistemul va fi bine finanțat, educația nu va avea nevoie nici de legi, nici de îndârjiri, nici de președinți cu note mediocre. Sistemul nu trebuie uns cu legi frumos formulate, dar greu de aplicat, pe o infrastructură sărăcită. Roțile sistemului trebuie unse cu ulei finanțist, că știm noi, cadrele didactice, încotro să o apucăm ca să le fie bine elevilor noștri, oamenii de mâine. Pentru a mia oară zic, nu de viziune ducem lipsă, ci de bani!!! Ce nu înțelege Băse din toate astea de vine și se bate cu pumnul în piept cu nu știu ce legi?

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Perfect de acord!

      Ștergere
    2. Dle Pop, ati avut un mandat scurt, dar foarte productiv. Va propun sa initiati aici o dezbatere pt ce credem noi, cei direct implicati, ca trebuie schimbat la LEN. Ar fi bine sa putem descarca un chestionar, sa il completam , sa ne asumam propunerile, iar dv sa fiti generos si sa le prezentati dnei Ministru Andronescu. Asta pentru ca nu stiu daca dna Andronescu va fi intr-un dialog direct cu noi asa cum faceti dv pe acest blog. Toti am apreciat deschiderea si transparenta dv. Poate ar fi bine sa stie si dna Ministru asta.

      Ștergere
    3. Aveti perfecta dreptate!

      Ștergere
    4. Subfinantarea si umilirea dascalului sunt doua pietre de moara ale sistemului de invatamant.Daca legea e facuta de oameni neavizati cum sa poata fi functionabila?

      Ștergere
  3. Vioara Temian07.07.2012, 13:22

    Noi, omenii de invatamant, stim cu totii cata dreptate are domnul ministru Liviu Marian Pop. Este nevoie stringenta ca Legea Educatiei Nationale sa fie dezbauta si modificata pentru ca ea sa devina aplicabila. Astepatam cu interes pozitia Senatului, cu atat mai mult cu cat noul an scolar bate la usa.

    RăspundețiȘtergere
  4. Când te cârpeşti mai rău te rupi.
    Am mai scris această constatare pe acest forum. Încercăm să "inventăm apa caldă". "Sistemul românesc" este de inspiraţie franceză a anilor 1980, dar vrem să-l facem funcţional în mileniul III. Şi cei de la sindicate au achiesat ideea, pentru că acolo au fost în "vizită de lucru". Este observabil cu ochiul liber, n-ai nevoie de "lupă", ce sisteme economice au performanţă. Sistemele economice performante au şi un învăţământ performant de la cele mai mici vârste până la învăţământul universitar. Acesta "trăieşte" din cercetare şi nu numai din "finanţare de la buget". Parlamentarii ar trebui să înveţe, pentru că au dovedit că nuştiu faptul că un ciclu de învăţământ complet durează XXII-XIII ani, ceea ce echivalează cu trei mandate parlamentare. Parlamentarii ar trebui să mai ştie că învăţământul este ca şi "creşterea" şi maturizarea omului. Această creştere se face în ani mulţi şi nu la un ciclu de şcolaritate sau de la un ciclu parlamentar la altul. Coerenţa şi eficacitatea se face prin ceea ce rezultă din sistem şi corespunde solicitării societăţii cunoaşterii, în care dorim să fim. Dorim să trăim ca în ţările occidentale dar cu apucăturile orientale. Nobleţea se cultivă şi se dezvoltă prin seriozitate, tenacitate, cultură şi nu prin impostură.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Subscriu ideilor dumneavoastra!

      Ștergere
    2. Sunt de acord cu fiecare din punctele de vedere exprimate mai sus, insa eu raman la convingerea mea pe care o exprim: nu vor fi rezultate macar multumitoare in invatamant atata timp cat cadrele didactice nu vor fi lasate sa se concentreze pe elev si pe rezultatele scolare ale acestuia. Sa ne mai lase cu maldarul de hartii, cu fel de fel de rapoarte, situatii, tabele, sa-si faca secretarele treaba si sa nu ne mai streseze cu dosare de rechizite, burse, calculatoare, sa mai terminam cu alergatura dupa extascolare, proiecte pentru gradatia de merit, sa ia gradatie cine are rezultate cu elevii la concursuri de cunostinte si olimpiade, nu cine are dosarul mai gros cu hartii care nu ajuta elevul cu nimic. Atate discutii sunt in zadar, nu se va imbunatati situatia cu nimic, politicienii sa faca rost de bani cu care sa motiveze cadrele didactice, sa nu se mai tina de certuri si suspendari ca nu ajuta cu nimic pe nimeni, mai mult rau fac.Pot face o suta de legi ale educatiei si le putem dezbate zece ani daca nu vom fi salarizati corespunzator si nu vom fi lasati sa ne ocupam numai de copii, rezultatele vor fi chiar mai slabe.

      Ștergere
  5. D-le Liviu Pop
    In privinta clasei pregatitoare...
    Luati in calcul si faptul ca, daca o intoarceti la gradinita, in toamna 2013 nu va fi nicio clasa I in nicio scoala,in 2017 nu va exista nicio clasa a V-a, in 2021- nicio clasa a IX-a s.a.m.d. Iar bulversam sistemul?Ce facem cu banii investiti in mobilier?...Parca nu erau locuri in gradinite pt. toti copiii!!!Parca se plangeau d-le educatoare ca au f.multi copii la clasa!!!
    Poate ar trebui lasati acesti copii in scoli, pe mana invatatorilor care, cu siguranta, ii vor pregati pentru a face fata cerintelor clasei I, stimulandu-i sa comunice fara a-i aseza zilnic in fata TV.!!!(acest lucru a devenit o practica nefasta in majoritatea gradinitelor). Copii de 6 ani am avut in clasa si inainte de 1989,cand colectivele erau de 38-40 de elevi!Nu vad care e problema...

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. daca aveti date concrete de ce nu aveti si curaj de-a le numi?...unde sunt televizoare pe grupe in gradinita?...si daca sunt carui moment al zilei sunt necesare?...sau dumneavoastra sunteti pocait si va uitati la lume doar la casa de adunare?..nu este corect sa concluzionati despre invatamantul prescolar..fara el...chiar nu ar face fata copiii, noilor cerinte din scoala...vede-ti ce inseamna absenteismul,la acest nivel de varsta!...

      Ștergere
    2. Ce urat !!!! Ceea ce spuneți nu vă face cinste și nici onoare !!!!! Urat, foarte urat !!!!

      Ștergere
    3. E3TE URAT DIN PARTE DUMITALE SA VORBESTI ASA DESPRE EDUCATOARE.AS VREA SA TE VAD CU 30 DE PRESCOLARI ,CARE MAI DE CARE MAI VIOI SI MAI NEATENT LA TINE CU PARINTI PRETENTIOSI SI NEIMPLICATI.FIECARE BREASLA TREBUIE APRECIATA PENTRU MERITELE EI.PRIVESTI LUCRURILE DIN INTERES PROPRIU SI UNILATERAL. ANI DE ZILE GRADINITELE AU DAT COPII BINE PREGATITI PENTRU SCOALA.BA BIETELE EDUCATOARE TREBUIAU SA-I INVETE SI SCRIS-CITITUL CA SA-I MULUMEASCA PE PARINTI SI INVATATORII CARE CAUTAU DOAR CAIETE SPECIALE CE AVEAU INCEPUT SEMNUL GRAFIC PENTRU A NU SE MAI APLECA SA-I CONDUCA MANA MICUTULUI.CAT DESPRE MOBILIER ,EL POATE FI ACOLO UNDE SUNT SI COPIII IN GRADINITA SAU SCOALA.SINCER EDUCATOARELE AR TREBUI SA SE INTOARCA LA JOCUL DIN GRADINITA SI NU LA SCRIS-CITIT PENTRU A FORMA CEI 7 ANI DE ACASA.FAPTUL CA IN GRADINITE SE PREDA SRIS CITIT SI NU SE FORMEAZA ACELE COMPORTAMENTE NECESARE TOT RESTUL VIETII SE REFLECTA IN COMPORTAMENTUL TINERILOR AZI.

      Ștergere
  6. Ce stie Basescu despre scoala romaneasca? Decat faptul ca scoate prosti, asa cum ii convine domniei sale.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. ATAT TIMP CAT ELEVILOR LI SE INCARCA PROGRAMA CU TOATE TAMPENIILE ,CA POATE LE-OR FOLOSI CANDAVA, SI NU PRIMESC ACELE CUNOSTINTE SI BUNE PRACTICI NECESARE IMEDIAT LOR , CORESPUNZATOR VARSTEI SI NEVOILOR LOR , BASE ARE DREPTATE , DESI VOI VOTA ,,DA,,AM ALES TOT FELUL DE MODELE DIN FRANTA, ANGLIA DAR DUPA URECHE SI DUPA UNII DIN MINISTER.

      Ștergere
  7. A mai avut Romania o "savanta de renume mondial" specialista in polimeri care le stia si ea pe toate ! Grea boala si asta sa pretinzi ca pe toate le stii !

    RăspundețiȘtergere
  8. Modificati legea invatamantului si in ceea ce priveste notarea in invatamantul primar! Vrem NOTE, nu calificative! Elevii si parintii vor ierarhizare, diferentiere, nu "gramezi de elevi cu acelasi calificativ, dar care au rezultate diferite"! Parintii vor sa le trec si nota langa calificativ, sa fac punctaje anuale si sa am grija in ce ordine citesc premiantii la sfarsit de an!!! Elevii au performante diferite oricat ne obliga legea sa-i bagam in aceeasi oala! Notarea cu calificative este prostitutie! Eliminati aceasta prostie cu care a fost nenorocit invatamantul primar!!

    RăspundețiȘtergere
  9. Scoala se face cu dascali. Daca acestia sunt umiliti, prost platiti, daca munca lor este permanent deturnata prin miile de acte imbecile pe care trebuie sa la mazgaleasca zilnic, daca sunt stresati si se pune o PRESIUNE URIASA asupra lor, CUM vreti sa mai poata preda, sa isi faca meseria linistiti ?
    CUm sa iti treaca prin cap strategii didactice cand nu numai ca nu iti ajung banii - asta de multa vreme, dar mai nou singura ta preocupare ca profesor este sa aduni tone de hartii justificative.
    Cum sa predai linistit cand, dupa 20 de ani de meserie nu mai ai post in sistem, ca titular, pentru ca trebuie sa intre in sistem, inaintea ta, noii veniti.
    Legea este de un tembelism monumental, este comisa de cineva care se afla la limita IQ si constituie un dezastru national.
    Afirm cu toata taria ca numai un iresponabil putea comite o asemenea lege.

    LEGEA ANALFABETIZARII TREBUIE ABROGATA IN TOTALITATE !

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. IN PRIMUL RAND SUNT FERICITA CA AM DESCOPERIT ACEST FORUM.EL ESTE DEDICAT EXCLUSIV DASCALILOR CARORA NU LE-A MAI RAMAS NIMIC .MI-AR FI PLACUT SA RAMANA MINISTRU LIVIU POP PENTRU CA L-AM SIMTIT APROAPE DE NEVOILE SI PROBLEMELE NOASTRE.SPER DIN TOT SUFLETUL CA NOUL MINISTRU SA FACA MULT MAI MULT PENTRU INVATAMANTUL ROMANESC,DECAT A FACUT-O IN MANDATELE ANTERIOARE.IMI AMINTESC LUPTA DOMNIEI SALE CU ,,SPIRU HARET ,,LUPTA CASTIGATA DE CURSANTII ACESTEI FACULTATI IN INSTANTA 99%.CONSIDER CA S-A PIERDUT MULT PENTRU NIMIC.DACA NU SE VA GRABI SA ELIMINE TOT CE-I PUTRED IN LEGEA ACTUALA VA FI DEZASTRU.ASA CA MOTOARELE MINISTERULUI TREBUIE TURATE LA MAXIMUM.

      Ștergere
    2. eu cred ca unii din minister ar trebui schimbati si nu musai ministru de fiecare data.ce ar fi sa-i schimbati pe cei care au facut haos in inv. prescolar si primar , ca sa nu mai vorbim si de cei din gimnaziu si liceu cu bac modificat din mers, pe genunchi?

      Ștergere
  10. Finantarea pe cap de elev este cea mai cretina masura pe care un nepriceput a putut sa o "gandeasca" pentru scoala romaneasca.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. ASA ESTE.S-A CIUNTIT INVATAMANTUL NOSTRU DIN TOATE FORMELE LUI DIN CARE S AU FURAT BANI.AU RAMAS DOAR NISTE ASPECTE CA DUPA FURTUNA,ARIDE ,SECI ,NEPRODUCTIVE.TOT CE AVEA SA DISTRUGA S-A FOLOSIT.S-AU PROMOVAT CADRE SUPERFICIALE.S-AU INLATURAT ACELE CADRE PENSIONARE CARE SI-AU DAT SUFLETUL PE ACEST ALTAR SFANT SI S-AU ANGAJAT PILE CU CONCURS DE 2 LEI.SA INLOCUIESTI O EXPERIENTA DE-O VIATA CU UN CONCURS FURAT NU INSEAMNA CALITATE.DASCALII ADEVARATI SUNT MARGINALIZATI SI RESPINSI.NU SUNT MOTIVATI IN NICIUN FEL .

      Ștergere
    2. de ce nu vorbim si de felul cum se dau gradatiile in invatamant,gradele didactice si orice examen ?

      Ștergere
  11. Doamne fereste sa ramana legea educatiei in acesta forma!! Sper ca d-na Andronescu sa o schimbe si sa faca in asa fel incat sa putem scoate copii valorosi din scoli

    RăspundețiȘtergere
  12. Trebuie sa se faca NEAPARAT schimbari si la nivelul Consiliului de Administratie in scoli!
    JOS cu MAFIA din Colegiul EMIL RACOVITA -Bucuresti !!!!

    RăspundețiȘtergere
  13. Domnule ministru, Legea Educatiei Nationale aduce o multime de naivitati in lumea noastra, a cadrelor didactice. Din discutiile anterioare cu dumneavoastra (intrebari pe forum sau altfel) stiu ca nu sunteti de acord cu art. 66 (1), din Cap. IV - Curriculum national. Deci sper sa luati toate masurile sa dispara!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. noul curriculum din gradinita nu are continuitate in inv primar.

      Ștergere
  14. Dna Temian, permiteti-mi sa va corectez: "Este nevoie stringenta ca Legea Educatiei Nationale sa fie dezbauta si apoi ANULATA in intregime, pentru ca ea sa devina aplicabila."

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. sa dezbatem pana la calendele grecesti ca tot ce vor unii se va hotara.pana cand s-o tinem tot intr-o dezbatere?

      Ștergere
  15. Buna seara !
    regret enorm ca nu ati ramas in continuare ministrul invatamantului. Cu tot respectul cuvenit pt doamna prof.Andronescu , imi permit sa cred ca invatamantul preuniversitar trebuie condus de cineva care vine din acest sistem , si nu de un un cadru universitar !
    Ati fost primul ministru care a atins subiectele spinoase ale invatamantului romanesc!
    Dar inca nu am auzit pe nimeni sa discute de elevii din sistemul de stat care sunt meditati zilnic , pe bani grei , pt a face fata la un examen de bac , care se doreste a fi oglinda a 12 ani de pregatire !
    Puteti sa-mi spuneti daca exista o minima speranta de a avea absolventi de liceu , cu note corect , fara a fi meditati in particular?
    Dupa cum e bine stiut , in strainatatea la care ne raportam , doar elevii cu rezultate slabe sunt meditati , ceea ce mi se pare absolut normal.
    Dar , pentru ca traim intr-o tara a axceptiilor , evident ca la noi exista alte reguli.

    Cu deosebita stima,
    Adriana Barbu

    RăspundețiȘtergere
  16. Domnule Pop, dumneavostra v-ati uitat inainte de bacalaureat la variantele propuse? cred ca v-ati uitat si as vrea sa va intreb daca cele de la M2 au fost corecte avand in vedere ca se fac 3 ore de matemtica. Eu am dat M2 si nu mi s-au parut pe alocuri corecte, daca tot ati vrut sa schimbati ceva, de ce nu ati inceput cu subiectele facute pe vremea lui Funeriu?

    RăspundețiȘtergere
  17. Din 1990 tot modificati,tot va dati cu parerea iar rezultatul muncii voastre se vede in fiecare an la examene.

    RăspundețiȘtergere
  18. Presedintele la popor, LEN la dezbatere publica! Asa este intr-un stat de drept!!!!!!!!!
    !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
    !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
    !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
    Gata cu dictatura portocalie!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. va amintiti dezbaterea ,,tu faci legea de nota 10?toti am adus pareri si ei au scris ce au vrut degeaba dezbatem daca nu-s luate in seama parerile celor de la catedra

      Ștergere
  19. Fostul ministru Funeriu sustinea ca "nu este corect ca specialistii aflati in subordinea sa sa ii evalueze diploma de bacalaureat lui, in calitate de sef al acestora".

    Acum nu mai le este sef. Incearca acum acest demers omul care a distrus scoala romaneasca, la ordinul iresponsabil al stapanului sau ?

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. HAHAHA, acest semidoct care a distrus invatamantul nu are nici cea mai mica intentie de a isi legaliza si echivala studiile. L-a luat basescu pe langa el ca si catel de companie, ca recompensa pentru slugarnicia scarboasa a sa.

      Ștergere
  20. Vă rog să citiți , dacă vă pasă și dacă sunteți de acord, aprobați comentariul. Mulțumesc!
    http://bciprianmp.wordpress.com/2012/07/09/educatia-sub-lupa-o-analiza-rescrisa-a-situatiei-din-invatamantul-romanesc/

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Așa, ca să poată fi șters, dacă pare enervant sau împotriva vreunei convingeri…
      http://bciprianmp.wordpress.com/2012/07/11/retorica-urii-mic-eseu-despre-doctrina-si-filosofia-basista/

      Ștergere
    2. ANONIM de ROMANIA12.07.2012, 10:31

      Aveti foarte mare dreptate, toti cei de mai sus, fiind cunoscatori "din interior" ai sistemului (bolnav) de educatie romanesc. Legea Educatiei Nationale (adevarata lege "copy-paste") TREBUIE STEARSA cu totul, chiar si din memoria noastra, nu numai din legislatie! Este un "gunoi in putrefactie" al legislatiei romanesti. Putregaiul invatamantului care macina din interior! Si, nu in ultimul rand, ILEGALA din start, fiind adoptata hoteste, la miezul noptii, FARA consultari, FARA nici un dialog, prin INCALCAREA CRASA a Constitutiei ce nu permite adoptarea de Legi Organice prin angajarea raspunderii guvernului! Deci, iata CINE a incalcat in mod REPETAT Constitutia Romaniei! Atunci, CCR a tacut malc!
      Dar...
      Adevarata "lege" prin care cadrele didactice sunt reduse la simpli executanti, frizeri umili, "furnizori de educatie" (parca educatia ar fi stivuita in depozite si noi o vindem la kg) catre "educabili", cea care i-a taiat profesorului orice parghie de control, umilindu-l, este, "Legea" Asigurarii Calitatii ! - "emanatia" lugubra a lui Mircea Miclea, inca de prin 2005-2006! LAC ne ingroapa in hartii, dovezi, dosare, interzicand accesul la copii, la elevi, adica la meseria noastra adevarata. Toate au avut drept scop desfiintarea statutului cadrului didactic, transformandu-l in bascalie nationala, reprosandu-i-se calitatea slaba a elevilor, dupa ce NU IL LASA PE PROFESOR SA SE OCUPE DE ELEV! De ce nu se vede acest lucru ? "Legea" Asigurarii Calitatii (in fapt o biata OUG) TREBUIE, de asemenea, STEARSA din peisajul invatamantului! DUpa 6 ani de aplicare "la sange" si-a DOVEDIT efectul NOCIV, INEFICIENTA! Nici macar nu a reusit sa ne explice vreunuia dintre noi, profesor sau elev, CE ESTE CALITATEA in invatamant! Efectul sau este DEVASTATOR! L.A.C. ne-a adus la rezultatele DEZASTRUASE de la Evaluarile Nationale, pana la Bacalaureat! Aceste rezultate sunt efectul DIRECT si NEMIJLOCIT al aplicarii "la sange" a prevederilor L.A.C.! Si MOTIVUL pentru a fi urmariti permanent, video sau audio, de a fi umiliti, dispretuiti, si, evident, prost platiti!
      --ANONIMUL de ROMANIA--

      Ștergere
    3. bravo, bravo,acea agentieARACIP MANANCA MULTI BANI SI IN AFARA DE MACULATURA NU SERVESTE LA NIMIC.STIU O UNITATE DE INVATAMANT CARE A AVUT ARACIP-UL. AU DORMIT CU TOTII LA SERVICI CA SA SCRIE UN PERETE DE BIBLIORAFTURI.DIRECTOAREA LE A FILMAT SI POZAT.CUI AU FOLOSIT ACELE SCRIERI PENTRU 3 ANI IN URMA. CONSIDER CA INSPECTORATELE SCOLARE ISI POT FACE TREABA IN CONTINUARE DIN TEREN CA SI PANA ACUM, MAI APROAPE DE OAMENI SI FARA ACELE SUME COLOSALE PENTRU A CONTROLA CE?BANII ACEIA , AR FOLOSI MAI BINE LA FINATAREA SCOLILOR SALARIILOR SI CADRELE DIDACTICE AR FI MAI MOTIVATE SI NU S-AR MAI IMBRACA DE LA SH.

      Ștergere
  21. CORECT!
    Orbit de imbecilitatea crasa a LEGII ANALFABETIZARII NATIONALE, am uitat de LEGEA ASIGURARII NON-CALITATII SI BIROCRATIEI.

    Trebuiesc aruncate la gunoi aceste infectii care rod ca un puroi scoala romaneasca. ANULATE !!!

    Facem tone de hartii tembele, la ordinul si mai tembel al sefilor nostri. TONE de hartii cretine, parca e noaptea mintii.

    Bine, in capul lui funeriu e noaptea mintii, dar nu ma astept ca amvramburica sa fie prea departe.

    Greseala uriasa a dlui Ponta a fost ca nu a lasat acest ministru Pop sa isi vada de treaba.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. In sfarsit, o MINTE LIMPEDE ! Bravo, domnule (doamna)! In sfarsit se "urneste carul" si lumea "deschide ochii" ! Timp de 6 ani, NIMENI n-a indraznit macar sa atinga nici cu o floare aberanta LAC! Orice intrebare, orice nelamurire se lovea de un zid ! Toata lumea, inclusiv Sindicatul era TOTAL de acord cu imbecilitatile din LAC! Din pacate, se pare ca vom ajunge "din LAC in PUT!", pentru ca nu se intrevede nici o dorinta de a se schimba ceva in bine! --ANONIMUL de ROMANIA--

      Ștergere
  22. Poate gasim o solutie sa scapam de aceste hartii.Ne plangem unii la altii si tot le facem.

    RăspundețiȘtergere
  23. Va deranjez cu o intrebare! Am absolvit PIPP in iulie 2012, de cand ar trebui sa fiu platita ca profesor din august sau din septembrie? Facultatea mi-a eliberat adeverinta!
    Cu respect!

    RăspundețiȘtergere

Postări populare