2 iul. 2012

Starea de normalitate

Dupa 45 de zile in care munca si stresul au fost intense am ajuns intr-o stare de normalitate.
Incepand de azi pot sa spun ca devin un ministru normal, adica cu un portofoliu.
O normalitate de care are nevoie intreaga societate romaneasca.

16 comentarii:

  1. Mult succes, Liviu Marian Pop! Sunt convins ca vei mai face foarte multe lucruri bune pentru salariatii din invatamant.

    RăspundețiȘtergere
  2. FELICITARI SI MULT SUCCES IN CONTINUARE!

    RăspundețiȘtergere
  3. Multumim ! Asteptam si un dialog nu doamna Andonescu...Un dialog la fel de deschis.

    RăspundețiȘtergere
  4. Mult succes în continuare, domnule ministru!

    RăspundețiȘtergere
  5. Esti prea tare.pui pe blog doar comentariile placute ca sa nu folosesc cuvinte urate care nu imi fac cinste.pacat.imi cer scuze ca te tutuiesc insa pt declaratiile pe care le-ai dat in calitate de ministru nu te pot respecta.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. felicitari pr. tot ce ati reusit sa faceti in acel timp foarte scurt

      Ștergere
  6. Am inteles ca ni se pregateste Andronescu ca ministru .Ma intreb daca domnia sa va avea aceeasi politica nenorocita "n-avem bani pentru salarii, trebuie sa investim in infrastructrura etc", din pozitia pe care o aveti acum cum se vede situatia noastra , a celor din invatamant in viitorul apropiat??Ne va reda Andronescu drepturile incalcate de Basescu si clica lui?Vom recupera tot ce am castigat in atatia ani de miscare sindicala?

    RăspundețiȘtergere
  7. Prea mulţi frustraţi postează pe acest blog...

    RăspundețiȘtergere
  8. Mult succes in continuare,nu uitati sa ne mai informati despre problemele noastre!

    RăspundețiȘtergere
  9. Imi pare rau ca a trebuit sa faci jocul PSD-ului. Ai fi putut face lucruri bune la minister in loc sa faci treaba murdara a PSD-ului.

    RăspundețiȘtergere
  10. Imi pare rau ca cei din preuniversitar au pierdut un om de baza, ancorat in realitate si cu chef de munca...Acum, ne ramane speranta...

    RăspundețiȘtergere
  11. Daca de astazi deveniti un ministru normal, pana astazi ati fost un ministru anormal? Dupa cate ati spus si facut eu sunt de acord! O persoana aflata intr-o functie de conducere mai nehotarata, instabila in comentarii si decizii nu am mai vazut! Ne-ati ametit si ati mai favorizat niste nereguli in sistem, fata de cele care oricum erau. Ati decis tarziu ca lucrarile la romana pentru elevii de clasa a VIII-a trebuie recorectate si stiti ce s-a intamplat? S-au recorectat nesigilate, deci la vedere si s-a profitat ca sa se mai mareasca notele unor elevi protejati: in loc de 0,6 s-a acordat si mai mult! E bine, domnule ex ministru devenit normal?

    RăspundețiȘtergere
  12. Felicitari, domnule ministru! In sfarsit e cineva acolo care nu vede situatia strict din avion, asa cum o vedeau predecesorii. Nu o vrem pe d-na Adronescu!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Si-a dovedit ,, veleitatile,, destul!

    RăspundețiȘtergere
  13. Amintiti-i doamnei ministru de rezolvarea unitara pentru licentiatii USH 2009.
    E o promisiune pe care nu ati avut timp sa o rezolvati, dar puteti sa o faceti si din actualul post

    RăspundețiȘtergere
  14. Buna ziua,
    In mod surprinzator pentru mine, aici pe blog am gasit un loc unde ni se mai raspundea la intrebari, lucru care l-am apreciat. Cu noul ministru unde vom putea purta un dialog? Cine ne va mai raspunde acum?

    Imi pare rau ca Dl Ponta a luat aceasta hotarare, mai ales ca Dna Andronescu are la activ cateva decizii nu tocmai benefice pentru invatamantul romanesc.
    Acum,
    Ce se va intampla totusi cu Bacalaureatul??
    Dna Andronescu decalara:
    "Modificarea bacalaureatului ar fi posibilă chiar din această toamnă. Avem Legea educaţiei în Senat, acesta este for decizional pentru Legea educaţiei. Astfel că, dacă vom decide modificarea bacalaureatului, acest lucru s-ar putea produce din toamnă", a spus Andronescu, la preluarea mandatului de la Liviu Pop.
    Astfel, dacă se aprobă modificările privind bacalaureatul, candidaţii din 2013 vor susţine acest examen cu probe diferenţiate, în funcţie de profil şi filieră."

    1. Adica ramane la proba a treia acea penibila proba "transdisciplinara"?
    2. Adica nu se va diferentia Limba si literatura romana in functie de profil?
    3. Adica ramane Informatica in afara probelor de Bacalaureat?

    Cand si de unde vom putea afla niste raspunsuri?
    Multumesc,
    Elvira

    RăspundețiȘtergere
  15. Domnule ministru, (folosesc in continuare acest apelativ deoarece doar dvs. ne-ati lasat impresia ca avem un ministru) saptamana trecuta promiteati ca s-a rezolvat, vor aparea ordine (ordin) care sa permita absolventilor USH sa participe la concursul de titularizare. Astfel, ati respecta legea si ati putea vedea rezultatele acestora si pregatirea de care dau dovada.

    RăspundețiȘtergere

Postări populare