19 ian. 2012

Ministru isi cauta controlorii

Corpul de Control al Ministrului va organiza o selecție a cadrelor didactice în
vederea completării Corpului de experți al Corpului de Control al Ministrului din
cadrul MECTS.
Detalii AICI
Sunt convins ca se vor inscrie multi....Astept cu nerabdare rezultatete

12 comentarii:

  1. ... Liviu ... Cluj-ul inscris din start abilitatii???..
    ... ps. stiti atrageam atentia acum vreo 2 ani ca PDL-ul isi scoleste la greu si certifica resursa din sistem!!!... sacul de diplome... competente si abilitati ioc!!!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Ei,da,gabrielnicolaeteodorescu,PDL-ul isi scoleste oamenii la greu,dar rezultatele se vad! Astia scriu romaneste conform regulilor gramaticii limbii romane!Astia nu fac rabat de la regulile de scriere,desi tu zici:"competente si abilitati ioc"! Oare asa o fi?

      Ștergere
  2. Despre asemenea GRUP DE EXPERȚI se explică și pe CDI.

    RăspundețiȘtergere
  3. Vor să-şi formeze Corpul de Control din directorii lor pedelişti ,majoritatea anonimi ca şi specialişti. Halal!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Tre` sa te ia pe tine ca expert,mai, si atunci toate vor fi ok,nu-i asa? Inafara de tine,toti sunt un mare ZERO barat!

      Ștergere
  4. Luni incep "controalele"! Tara arde, iar noi suntem anuntati ca vine brigada sa verifice efectuarea lecturii ...... (Ana)

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Si care-i problema,Ana? ISJu-urile isi fac datoria pentru care sunt platite! Sa intelegem ca orice control te deranjeaza?

      Ștergere
    2. Isi aduc aminte de "datorie" cand tara fierbe. Cred ca verificarea respectarii orarului si a programei scolare e treaba directorului. Si chiar ma deranjeaza tonul si atitudinea cu care vin sa controleze!(Ana)

      Ștergere
  5. revin spunandu-va ca in teritoriu se tergiverseaza organizarea grevei generale!se mizeaza pe distagerea atentiei danduni-se noi"griji"!domnule liviu sunteti singurul in masura sa mai puteti face ceva pentru noi!liderii nostri locali in mare masura sunt slugi la imparatie.....daca nici acum cand exista climat propice nu facem nimic si stam in boscheti ca niste lasi,atunci cand??????????educatia este o forta prin numarul mare de persoane!de ce nu "miscam"!!!!!!!!??????????????

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Irina,draga,esti dascal? Se scrie corect"dandu-ni-se",nu "danduni-se" cum scrii tu! Oare cum ai trecut prin scoala?Pana sa devii "sluga la imparatie",invata,fata,sa scrii corect,caci nu e permis ca un dascal de orice specialitate ar fi el,SA NU STIE SCRIE CORECT IN LIMBA MAMEI CARE L-A FACUT!

      Ștergere
  6. "MInistruL isi cauta controloRii".Te iertam,Liviule,graba de a tasta e hiba!

    RăspundețiȘtergere

Postări populare