21 apr. 2010

Greva foamei incepand de azi

Liderul de sindical de la Grupul Scolar Carmen Silva din Eforie Sud, PETRE LUCIAN
A INTRAT IN GREVA FOAMEI DIN CAUZA FAPTULUI CA DOMNUL DIRECTOR A OBSTRUCTIONAT ACTIVITATEA SINDICALA.

9 comentarii:

  1. Vrem amanunte. Cum poti sa-i spui "domnul" director?

    RăspundețiȘtergere
  2. va promitem ,urmam si noi-GREVA FOAMEI-toti pt. unul ,unul pt. toti.
    TINEM LEGATURA!

    RăspundețiȘtergere
  3. Nu e singurul director care face asa ceva. Si in Baia Mare se intampla. Mai mult, liderul de sindicat al scolii, dupa discutiile cu directoarea, spune ca nu se castiga nimic acum, ca nu e potrivit?!!Este una dintre scolile unde meditatiile merg , nu conteaza viitorul. E una din scolile unde fitele au fost mai presus de demnitate si unitate. Pacat!

    RăspundețiȘtergere
  4. E O TARA PLINA DE TROGLODITI SI INCOMPETENTI.NE CONDUC VAGABONZII SI INCULTII, DERBEDEII SI GOLANII.TREBUIE SA-I DAM JOS CU ORICE PRET, CACI AVEM NESANSA SA NU MAI TRAIM IN DEMNITATE SI CU ONOARE.AVEM CAPACITATEA DE A NE UMILI, DE A FI SLUGI, DE A INGENUNCHIA IN FATA CELOR CE NE-AU ARATAT NUIELUSA DIN CUI SI ARATATORUL CA DREPT AMENINTARE.TREBUIE SA DEMONSTRAM CA MAI AVEM DEMNITATE SI CA PUTEM TRAI LIBER IN ACEASTA TARA.GREVA GENERALA SI GREVA FOAMEI PE TERMEN NELIMITAT PENTRU A-I FACE SA PLECE IN ACEL DESERT SI SA NE LASE IN PACE SA RESPIRAM AER CURAT.GREVA NELIMITATA ! GREVA NELIMITATA! GREVA NELIMITATA !!!!!!

    RăspundețiȘtergere
  5. A intrat in greva foamei din cauza faptului ca...nu "datorita";datorita=multumita

    RăspundețiȘtergere
  6. Mare dreptate are anonimul de la ora 09:35 iar urmatorul sa-si vada de treaba; daca-i asa destept, de ce sunt atatia copii care nu stiu sa foloseasca limba romana? Sa se ocupe el, ca sa nu sufere ca nu-l baga nimeni in seama. Astfel de trogloditi exista de cand lumea, niste papugii care n-au curaj sa-si scrie numele ca NU AU asa ceva, sunt tot o apa si-un pamant, dar n-ar trebui sa traiasca in Romania! Ca sunt prea destepti si se sufoca! Sa mearga in Spania la capsuni sau in Italia la dizolvat in acid!
    Cei care n-au participat la greva ar trebui sa nu primeasca nimic, sa se invete minte, ei vor numai placintele, dar sa duca altii razboiul. RUSINE, si noi, care mai avem curajul raspunderii,avem datorii si necazuri dar cel mai mare nu s-a aprobat inca.
    Stati la clase degeaba si va faceti ca munciti, de-aia nu intrati in greva ca stiti ca sunteti platiti oricum. Vai de voi!

    RăspundețiȘtergere
  7. PENTRU ADRIANA
    Ma simt nevoit sa te corectez.Am vrut doar sa semnalez o greseala pentru ca nu mi se pare normal ca un lider sindical sa faca erori fundamentale de limba romana.In legatura cu afirmatia ta conform careia ar trebui sa ma ocup de copii, tin sa te instiintez ca sunt elev in clasa aXI-a.

    RăspundețiȘtergere
  8. eu totusi sunt doar fiul unei d-nei lider de sindicat din Borsa dar parerea mea este ca pe 22-04-00 doar scoala nr 1 din Borsa a avut curajul sa isi afirme drepturile,si ca sa citez un anumit domn profesor la nivel de BORSA MM restul sunt doar :PUPACURI:
    oricum sper sa nu se simta jignite persoanele care au incercat sa faca ceva.

    RăspundețiȘtergere
  9. scuze,rectific,22-04-2010

    RăspundețiȘtergere

Postări populare