29 apr. 2010

Deputatii Puterii resping deciziile democratice in educatie !

Deputatii Puterii resping deciziile democratice in educatie !

3 comentarii:

  1. Ce va mai mirati? Nu stiati? Nu vedeti ca nu este unitate in inv? Ati cazut la pace cu guv si ce mai asteptati acum?
    Legea nu trebuia sa ajunga...acum e prea tarziu!
    "Balbaiala" asta-i cuvantul care caracterizeaza sindicalismul din inv. Rusine! Puneam intrebarea acum un an...."De disponibilizari...ce se aude?'' DVS..d-le POP ati raspuns..."nici vorba" si iata unde am ajuns! Chiar nu stiati, chiar n-ati vazut cum merg lucrurile?
    S-au facut titularizari...si se fac si anul acesta...de ce? Ca sa ne "scoatem ochii"?
    Nu au fost "TOTI" MULTUMITI..??/
    Dupa restrangeri...au ramas colegi ,mai in varsta,fara servici, dupa 30 ani ...de ce? Poate nu au avut posibiliati sa-si intregeasca studiile si nenorocitele alea de punctaje, mai ales cand ai 50 ani si ai copii,la randul tau la scoala...!!Priviti punctajele de evaluare si veti vedea ce lume"desteapta" se vede pe la isj-uri Sa-i desfiinteze cu toata "mobilitatea lor cu tot, ca ne-am saturat de TOTI! ASTA_i dreptatea in aceasta tara! Stit cum ii vorba ""In b...care trage tot in ala dai"

    RăspundețiȘtergere
  2. Tot astia care ne sapa tara sunt impotriva noastra????Ce atata mirare???Nu se vede forta din partea sindicatelor, nu se vede unitate in randul membrilor de sindicat, nu se face odata o greva ce sa paralizeze sistemul, tot poate din slugarnicie si servilism fata de unii de acolo de sus.Incepem sa credem ca se joaca de fapt la doua capete, iar cei de sus sunt duplicitari cu noi cei ce de fapt suntem sacrificati pe altarul muncii.Gastile celor de sus asta vor: Sa ne inrobeasca pentru a-si vedea scopurile atinse, fara a face de fapt nimic pentru a contracara economic aceasta criza nemiloasa.Ei de fapt nu au cultura, nu au facut scoala decat prin faptul ca au deschis niste usi si atat.In rest se vede ca sunt inculti, imorali, ipocriti si avari.Vor sa se imbogateasca rapid pentru 4-5 generatii si sa se umple de admiratii si elogii pentru ce mizerii stiu sa faca sub stindardul binelui pentru noi romanii.Sleahta de golani si gastile ministeriale puse acolo de Basescu nu pot din incompetenta sa faca ceva pentru a revigora economia, nu au capacitatea ---deoarece nici scoala nu au--sa salveze natiunea de la un iminent dezastru economic.Trebuie sa iesim toti in strada pe termen nelimitat pentru ca astia sa plece rapid de la carma tarii.Va trebui sa fim toata natiune unita si ne va fi foarte greu, dar asa cum trebuie extirpata o masea stricata, asa trebuie sa facem noi acest sacrificiu daca mai vrem sa avem demnitate si onoare, daca mai avem cat de cat identitate de romani.Ambitionati-va si stimulati masele din invatamant pentru a nu ne mai umili in fata acestor farisei si friponi imbecili.Dati dovada ca noi cei multi de fapt avem suprema putere in aceasta tara si ca rezultatul votului de nul trecut a fost o mare greseala si un esec social si politic obtinut prin frauda, minciuna si specula umana.
    Sa dam un singur mesaj :
    MAI IMBECILILOR CARE CONDUCETI TARA ASTA!!!!!!!DOVEDITI ZI DE ZI CA SUNTETI O GLOATA NENOROCITA DE GOLANI SI HAHALERE INCULTI CE ATI INSTAURAT O MODERNA DICTATURA SI CA VETI REUSI IN FINAL SA NENOROCITI ACEASTA TARA CE ODATA AVEA VALORI, CE ODATA AVEA DEMNITATE SI ONOARE IN EUROPA SI IN LUME.SUNTETI ULTIMELE NULITATI IN MATERIE UMANA!!!! RAD DE VOI COPIII INTELIGENTI DE CLASE PRIMARE CE NU VAD DECAT MODELE NEGATIVE IN VOI, CU EXPRIMARI A LA ELENA BASESCU CU SUCCESURI, A LA UDREA CU STUPURI, SI MULTE ALTE INCULTURI DE EXPRIMARE SI NU MAI SPUN DE ATITUDINE, CE DENOTA CRETINISM, DORINTA AVIDA DE BANI, PUTERE, INFLUENTA PRIN ORICE MIJLOACE, DOAR PENTRU A FI SUS, PENTRU A FI FOARTE BOGATI, PENTRU A UMILI SI INJOSI O TARA.SINDICATELE CU VOI TREBUIE SA BLOCHEZE TARA, SA O INCHIDA SI SA PLECE CU TOTII, LASANDU-VA CU AURUL CARE SA VA STEA IN GAT ETERN PE VIATA.RUSINE! SUNTETI FRIPONII ACESTEI SOCIETATI MIZERE, CAPUSELE DE CARE SPRERAM CA VOM SCAPA NOI ODATA SI ODATA.RAD TOTI DE VOI, IAR DICTATURA FARA A OCOLI TERMENII ESTE DEJA INSTAURATA.ASA CA, IESITI TOATE SINDICATELE SI BLOCATI TOATE INSTITUTIILE STATULUI PENTRU A FACE SUFERINTA UNEI NATII MAI USOARA SI PENTRU A SE DERULA PE O PERIOADA CAT MAI SCURTA.

    RăspundețiȘtergere
  3. Mai nenicilor astia de la putere! Mai trogloditilor! Mai pupincuristilor! Mai spoitilor! Mai nulitatilor umane! Mai carpelor de sters pe jos! Mai mopuri si andrele ale d-nei Udrea! Mai imbecililor! Va credeti Dumnezeu pe pamant? Vestea proasta pentru voi e ca NU! Nu sunteti si nici nu aveti abilitatile si calitatile necesare decat sa va indreptati in directia opusa in cel mai scurt timp.Va asteapta distractii pe cinste in smoala si jar.Cum de va permiteti sa ne mintiti pe fata?Cum de aveti tupeul de a iesi la rampa si sa ne vindeti gogosi in fata cand noi doar de necazuri si probleme dam! Salariile AU SCAZUT! Datorita faptului ca imbecili ca voi nu au dat norme de aplicare si deoarece exista in teritoriu cretini de contabili ce mananca pe bune gogosi si chipsuri, beau cafele la greu si joaca tetris pe net, care-si bat joc de noi neacordandu-ne drepturile legale normale.Este clar: ce-am avut ca venituri in Decembrie 2009 trebuie sa fie egal cu ce trebuia sa luam in Ianuarie 2010. Ce e greu de inteles asa ceva???? Numai ca rautatea umana si imbecilitatea celor de sus si a contabililor din tara e incomensurabila.Voi sindicatele trebuie sa faceti tot posibilul de a trezi cretinii din somnul perpetuu si din prostia irecuperabila.Trebuie sa faceti miscari grele sindicale, trebuie sa scoateti tot poporul asta in strada pentru ca sa nu mai faca ei ce vor cu tara asta.NISTE IDIOTI, IMBECILI,CRETINI,IMPUTITI si SLUGI BASESCIENE!!!!!!!!!!!!

    RăspundețiȘtergere

Postări populare