23 mar. 2009

SCRISOARE DESCHISĂ Doamnei Prefect Böndi Gyöngyike

Cariera unui om politic nu începe într-o zi anume, aceea a numirii într-o funcţie pe care, prin forţa lucrurilor la un moment este nevoit să o părăsească. Este un lung şir de acumulări cantitative şi salturi calitative, de şlefuire spre o strălucire ca cea a diamantului a spiritului de responsabilitate, simţului civic, dăruirii umane şi profesionale.
O logică elementară ne spune că despre sfârşitul carierei este şi mai puţin posibil să vorbim în termeni concreţi. Pentru că viaţa noastră este o continuă trecere dintr-o etapă în alta, o succesiune de debuturi în alte dimensiuni ale existenţei noastre.
Pentru noi, personalul din învăţământul maramureşean, prezenţa dumneavoastră în funcţia de prefect al judeţului a însemnat confortul unui dialog deschis, sincer şi, mai ales, responsabil, capabil să medieze chiar şi în situaţiile limită. Sunteţi un om, o femeie care ştie să întreţină speranţa şi să cultive încrederea în rezolvarea unor situaţii aparent nerezolvabile.
Şi pentru toate acestea vă mulţumim. Şi credem sincer că, fiind o fire optimistă şi altruistă, veţi accepta şi pe viitor implicarea în vieţile noastre, folosindu-vă experienţa şi dăruirea de care sunt capabile doar caracterele puternice şi spiritele cu adevărat mari.



Biroul Operativ al

Sindicatului Liber din Învăţământ Maramureş

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Postări populare