5 mar. 2013

Ordinul MEN nr. 3281/2013 pentru modificarea Metodologiei de acordare a gradaţiei de merit în învăţământul preuniversitar

Ordinul MEN nr. 3281/2013

7 comentarii:

  1. Bună ziua!
    Va felicit pentru tot interesul pe care îl arătai fata de noi profesorii. Eu am terminat doctoratul in 2011 si nu inteleg de ce am parte de o discriminare pentru plata sporului de doctorat. Am avut aceeasi profesori, am urmat aceeași ani, dar spre deosebire de colegii care au terminat mai reped cu un an noi nu beneficiem de acest spor. Am convingerea ca va veni si momentul sa va aplecati asupra acestei probleme.
    Vă mulțumim!

    RăspundețiȘtergere
  2. Dar fisa (grila) unde o gasim ?

    RăspundețiȘtergere
  3. Nu mai inteleg nimic referitor la PRETRANSFER LA CERERE: pe un site al unui ISJ a aparut sedinta publica din 12 aprilie DOAR PT CEI CU CONSIMTAMANTUL SCOLILOR RESPECTIVE! cei care dorim acest pretransfer la cerere cum trebuie sa fie motivat ca sa fie acceptat de INSPECTORATE SCOLARE SI NU DE DIRECTORI cu atat mai mult cu cat nu s-a elabort nici O CERERE DE PRETRANSFER LA CERERE??? pana la aceasta data ne facem dosarele de pomana sau asteptam clarificari din partea celor de la MEN??? cu consideratie, K.

    RăspundețiȘtergere
  4. Personalul didactic auxiliar multumeste din inima partidului !

    RăspundețiȘtergere
  5. ...este perfect justificata aceasta modificare a metodologiei de obtinere a gradatiei de merit...FELICITARI, domnule LIVIU MARIAN POP!!!

    ...TOTUSI: ce inseamna se anuleaza plata gradatiei cand prof.detasat se intoarce la scoala unde este titular(in alt judet)? Nu se pastreaza acest drept obtinut prin concurs? La o alta scoala,in alt judet, nu i se mai recunosc meritele profesorului? Adica se va bucura doar 1 an de aceasta gradatie si apoi isi ia adio de la ea? Este profund nedrept !
    Sunt convinsa ca este o scapare pe care o puteti ajusta din mers !
    Cu stima,
    prof. Rodica Ghenoiu

    RăspundețiȘtergere
  6. Va rugam egalitate referitor la sporul de doctorat!

    RăspundețiȘtergere
  7. Aveti dreptate, dar trebuie modificata Legea salarizarii unice si toti cei care au doctoratul in invatamantul preuniversitar sa primeasca spor.

    RăspundețiȘtergere

Postări populare