13 nov. 2012

Cei trei “B” incompatibili cu cetăţenii României


Traian Băsescu, Vasile Blaga si Emil Boc sunt cei trei “B” incompatibili cu cei 7,4 milioane de români, conduşi, până acum şase luni, de această gaşcă de incompetenţi care au atacat şi au afectat fiecare structură a statului şi a afectat viitorul fiecărui cetăţean din România. Această decizie de incompatibilitate este una irevocabilă, dată de poporul român prin ştampila din data de 29 iulie.

Civilizat din partea acestora şi a întregului PDL ascuns în ARD ar fi să încerce să lase instituţiile statului, ş-aşa prea implicate în  campania electorală, să-şi definitiveze formele. Ieri am fost curios să aflu ce a făcut această Agenţie Naţională de Integritate şi am constatat că procedează întocmai celor trei B: dezinformeaza, manipulează şi crează diversiuni.

Celor trei “B” şi celor ascunşi în ARD le este frică şi sunt disperaţi de rezultatul votului din 9 decembrie, ce va demonstra că românii îşi doresc o ţară normală, demnă, puternică şi democratică. Puternica dorinţă de a ieşi din dezastrul lăsat în urmă de Traian Băsescu şi partidul lui va pune capăt regimului corupt şi mincinos patronat de acesta şi apropiaţii lui


5 comentarii:

  1. Domnule ministru, nu mai refuzati postarile noastre care sunt ostile d-nei Andronescu, pentru ca noi:
    1.stim ca va este jena sa le afisati
    2.stim tot raul pe care il face invatamantului
    3. stim ca va dorim ministru al educatiei.
    Nu face nimic din ce trebuie. Asteptam atestatele de echivalare. In teritoriu e exact ca pe vremea lui "sapca". Inspectorii taie si spanzura, iar inspectiile au devenit un cosmar.Absolventii USH castiga procese de reincadrare sau isi obtin diplomele prin instante si ISJ-urile nu recunosc sentinte. Asa vreti sa castigati? Cu Andronescu, distrugatorul de drepturi? Dati-o jos! Spuneti-i lui Ponta sa verifice putin teritoriul. Va repet, eu oricum votez USL, dar invatamantul nu prea, tocmai din cauza d-nei E.A. Doar macelareste invatamantul . Atat.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. E bine ca aveti incredere in Liviu Pop. E bine ca aveti incredere in USL. E posibil ca Ministerul Educatiei sa se divida in Ministerul Educatiei din Invatamantul Preuniversitar si Ministerul Educatiei din invatamantul Superior. Oricum, daca Liviu va ajunge senator va avea posibilitatea de a face mai multe lucruri bune pentru invatamatul preuniversitar. Dar stiti care e problema? Pentru ca Liviu sa faca mai multe pentru invatamatul preuniversitar va trebui ca USL-ul sa castige detasat alegerile (cu majoritate absoluta, peste 50%+1 din voturi), adica sa aiba majoritatea parlamentara de partea sa. Deci, daca vrem sa fie mai bine in invatamant, trebuie sa votam oriunde USL. Si, pentru carcotasii din invatamant va mai spun ceva: Liviu nu are caracterul lui Croitoru. El va servi cu toate riscurile invatamantul, fapt pe care l-a dovedit deja.

      Ștergere
  2. 14.11.2012 : "Zi de actiune si solidaritate europeana" !

    RăspundețiȘtergere
  3. Astia 3, desi se numesc: Basescu, Blaga si Boc ar trebui numiti cei 3 "P", de la "puscariabili", dupa ce nu vor mai avea putere asupra "institutiilor statului".
    P.S. Cred ca basescu, cand a facut uzual termenul "puscariabil", s-a gandit la ei 3.

    RăspundețiȘtergere
  4. tare mi-e frica de faptul ca toti cei care vor urma vor fi la fel de corupti.....dovada nici pana acum nu s-au restituit drepturile restante iar pensiile le-au calculat cum au vrut si nu s-a indreptat nimic....asa ca ne-am cam saturat de toata vorbaria...
    PROF. MARIA ASTILEAN

    RăspundețiȘtergere

Postări populare