18 nov. 2009

Demersurile FSLI, blocheaza abuzurile MECI

Ca urmare a atitudinii ferme adoptate de Federaţia Sindicatelor Libere din Învăţământ referitoare la Nota MECI nr.78103/16.11.2009, ministerul revine cu “Precizari privind aplicarea prevederilor art.10 din Legea nr.329/2009”.

Vă sugerăm ca soluţiile optime pentru aplicarea acestei legi să fie în conformitate cu prevedrile Codului Muncii şi clauzele Contractului Colectiv de Muncă Unic la Nivel de Ramură Învăţământ.




14 comentarii:

  1. Inseamna ca nu putem fi obligati sa ne luam cele 6-7 zile doar in luna decembrie.

    RăspundețiȘtergere
  2. Tot respectul pt.FSLI

    RăspundețiȘtergere
  3. Felicitari FSLI!!!Asa va vrem!

    RăspundețiȘtergere
  4. Ar trebiu luate zilele in vacanta pt a nu perturba procesul de invatamant

    RăspundețiȘtergere
  5. ,, O data in viata" lucrati fara bani cateva zile, sigur cei mai putin interesati de invatamant fac mai mult scandal.

    RăspundețiȘtergere
  6. Intre subiect si predicat nu se pune virgula.

    RăspundețiȘtergere
  7. Daca ne luam "la cerere" zile libere, se intrerupe continuitatea la locul de munca, deci se pierde sporul de fidelitate. Sau nu?

    RăspundețiȘtergere
  8. Nu este o mare realizare, dar felicit liderii FSLI pentru demersurile facute pentru a anula nota ilegala emisa de MECI.

    RăspundețiȘtergere
  9. V-ati gandit ca s-a inlocuit o aberatie cu alta? Intruziunea autoritatilor locale, a parintilor inseamna doar renuntarea la obligatia ferma de a face ce vrea ministerul, cu argumente emotionale- in cel mai bun caz- precum "voi sunteti persoane responsabile si nu va lasa inima sa batjocoriti generatia tanara, bla, bla".

    RăspundețiȘtergere
  10. "Consens" pentru aplicarea legii de impunere a concediului fara plata ?? Ha, ha, ha ! Maine - poimaine vor vrea consens pentru salarii zero si munca inmiita !

    RăspundețiȘtergere
  11. Am si eu o intrebare f.f. urgenta .Unii zic ca zilele de concediu fara plata vor fi mentionate in cartea de munca si vor afecta pensia ,desfasurarea gradelor didactice ,etc. si tocmai de aceea ne indeamna sa luam zilele in decembrie,in vacanta spunand ca din contra,in felul acesta evitam mentionarea de mai sus..Ce parere aveti de chestia asta ? Un profesor

    RăspundețiȘtergere
  12. raspuns pentru Quintus.Legea 329/2009 face referire la faptul ca zilele fara plata nu se trec in cartea de munca, nu afecteaza vechimea,grade did. etc

    RăspundețiȘtergere
  13. @quintus nu se consemneaza in cartea de munca.
    @mitica. multumesc

    RăspundețiȘtergere

Postări populare