10 nov. 2009

Legea salarizarii unitare in MO

Lege nr. 330 din 5 noiembrie 2009 cadru privind salarizarea unitara a personalului platit din fonduri publice

10 comentarii:

  1. Acuma putem muri...Toate sunt rezolvate.:(:(:(:(:(: Nu avem bani de sarbatori, guvernu ne trimite in concediu fara plata, toata lumea st cu mainile-n san,dar bine ca avem lege unitara de salarizare....URAAAAAAAAAAAAA.....crde ca e cazul sa ne gandim foarte serios sa emigram....

    RăspundețiȘtergere
  2. avem pe naiba sa ii ia. cred ca e cazul sa ii facem pe ei sa emigreze

    RăspundețiȘtergere
  3. cum se va aplica legea 329/2009?se vor inchide scolile cate 4 zile in noiembrie si decembrie?

    RăspundețiȘtergere
  4. Astazi a venit la noi in scoala domnul inspector general adjunct (Prahova) sa ne atraga atentia sa nu cumva sa facem vreo miscare nepotrivita (gen greva) ci sa ne ducem in continuare la scoala(program normal)ca oricum ni se vor opri acei bani din solidaritate cu tara.Ce parere aveti ,domnule Pop?E normal sa muncim fara bani?Nu e corect sa sufere copiii tarii dar ai nostri ai cui sunt?

    RăspundețiȘtergere
  5. insoectorul o fi fost in campanie electorala
    nu e normal sa muncim fara bani si pentru asta nu trebuie sa va spuna d POP
    sa sufere ei, politicienii, asta ar trebui facut

    RăspundețiȘtergere
  6. Stiti ca exista bugetari care castiga lunar 30000 de euro?La indatoriri suntem egali si noi si ei la drepturi insa.............

    RăspundețiȘtergere
  7. Contrar celor spuse pana acum de cei care au tocat aceasta lege zisa unitara, eu voi avea un salariu mai mic - ceea ce mi se pare anormal.
    Apoi: in noua grila se salarizare e cuprins si salariul de merit - de care beneficiaza doar un procent (parca 15 %) din angajati - deci mai pierd niste banuti.Sunt convinsa ca si sporurile pentru conditii periculoase (unul obtinut in instanta !) vor deveni o amintire
    Ce mi se pare absurd totusi in aceasta lege unica a salarizarii: de ce un bibliotecar din invatamant nu este retribuit similar bibliotecarul din bibliotecile publice sau cu cel din alte ministere ? Cineva, acolo sus, oare mai gandeste ? (Ludmila K.)

    RăspundețiȘtergere
  8. totusi, sunt profesori care nici acum ,nu vor sa creada ca le va scadea salariul ,de la 01.01.2010.Politica si unii dintre candid.la presedentie,scuzati termenul,"le-a spalat creierii"(din nou scuze,pt termenul folosit)

    RăspundețiȘtergere
  9. AM TERMINAT CEI 3 ANI DIN SISTEMUL BOLOGNA ,PIPP, CARE AR TREBUI SA FIE INCADRAREA MEA SALARIALA....INSTITUTOR SAU PROFESOR ?
    MENTIONEZ CA URMEZ CURSURILE DE MASTER IN DOMENIU , SI SUNT IN PRIMUL AN DE ACTIVITATE LA CATEDRA CA SI TITULARA , CAND O SA FIE DIFERENTE LA SALAR INTRE CEI CARE SUNT TITULARI CU NOTE MARI SI CEI CARE SUNT SUPLINITORI LA ORAS CU NOTE DE 5 ?

    RăspundețiȘtergere
  10. DIN LEGEA 330 NU REIESE CUM VOR FI INCADRATI INV. CARE AU TERMINAT O FACULTATE IN SISTEM BOLOGNA

    RăspundețiȘtergere

Postări populare