24 iun. 2009

PROIECT - Programele şcolare modificate pentru clasele I-VIII, precum şi cele privind programele şcolare revizuite pentru unele discipline de liceu,

PROIECT - Programele şcolare modificate pentru clasele I-VIII, precum şi cele privind programele şcolare revizuite pentru unele discipline de liceu, pentru anul şcolar 2009-2010. Proiect supus dezbaterii publice în perioada 16.06.2009-16.07.2009.

7 comentarii:

  1. niciun cuvant despre taierea coeficientilor din grila salarizarii... Daca ramanem cu acesti coeficienti, tot Neica Nimeni ne vom simti, pentru ca noi, cei din preuniversitar, vom fi tot la baza grilei. Talpa tarii, cum s-ar zice...

    RăspundețiȘtergere
  2. Ce ne spuneti despre zvonul micsorarii coeficientilor din grila unica? De ce in justitie raman neschimbati? Unde este dreptatea? Sau ei nu sunt bugetari?

    RăspundețiȘtergere
  3. Se repeta istoria... Una se discuta cu sindicatele, se ajunge la o grila si ...Surpriza.. Guvernul scoate altceva din sertar... CHIAR ASA DE PROSTI SUNTEM??O sa acceptam tot ce doresc ei?

    RăspundețiȘtergere
  4. vreti greva? nu..vreti sa facem greva, sa faca altii greva, sa faca sindicatul greva, sa faca altcineva greva, nu eu, nu noi...cunoastem

    RăspundețiȘtergere
  5. Adriana Petre25.06.2009, 21:25

    D-le Pop, unde gasesc o programa pentru disciplina drept pentru liceu, eventual si un model de planificare tot pentru liceu ?
    Ca eu am de gand sa fac ceva, in noua postura de profesoara de liceu, nu sa cer numai bani!
    Stiu ca voi supara pe multi dar imi asum riscul.
    Oare nu suntem si noi vinovati de ascensiunea nepermisa a tot felul de intrusi, mafioti, analfabeti, in acest sistem? Eu zic, ca DA, desi ne e greu sa recunoastem si va fi extrem de dificil sa indreptam ceea ce este ca o boala fara leac.
    Greva nu rezolva nimic, nu ii alunga pe cei care au intrat in sistem numai pentru favoruri, dar sunt zero cand ii pui sa munceasca.
    Multumesc pentru eventualul raspuns, referitor la programa si/ sau planificare pentru specializarea drept, la liceu.

    RăspundețiȘtergere
  6. pe www.edu.ro la programe le gasiti

    RăspundețiȘtergere

Postări populare