5 sept. 2012

Agenda - Joi 6 septembrie 2012

09:00 Sindicatul Naţional al Poliţiştilor şi Vameşilor “Pro Lex”

10:00 Asociaţia Patronală a Reţelelor de Comerţ

11:00 Federaţia Naţională a Sindicatelor Portuare Constanţa

13:00 Federaţia Sindicatelor Democratice a Poliţiştilor din România “Al. I. Cuza”

14:00 Federaţia Sanitas din România

15:00 Autoritatea pentru Valorificarea Activelor Statului

16 comentarii:

  1. care noi, pt dansul proaspat ministru conteaza doar persoana sa - sa urce politic, restul e irelevant
    - nu conteaza ca omul de rand e prost platit, ca omul de rand moare de foame, ca nu are unde sa munceasca.
    - nu conteaza faptul ca invatamantul e corupt de anii de zile, nu conteaza ca pentru a deveni profesor trebuie sa dai spaga, sa ai pile, sa ai carnet de partid astea nu conteaza
    P.S. - am observat ca dl Pop de cand a devenit ministru s-a mai implinit

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Daca "omul de rand e prost platit", avem o solutie: aparam statul de drepti si nu votam la referendum!
      Daca "invatamantul e corupt de anii de zile", daca "pentru a deveni profesor trebuie sa dai spaga, sa ai pile, sa ai carnet de partid", avem o solutie: aparam statul de drepti si nu votam la referendum!
      Daca "dl Pop de cand a devenit ministru s-a mai implinit", avem o problema cu vederea si trebuie sa ne adresam urgent unui oftalmolog.
      Daca pentru d-l Pop "conteaza doar persoana sa - sa urce politic", avem o problema cu perceptia si trebuie sa ne adresam urgent unui psiholog. Daca e mai grav, trebuie sa ne adresam urgent unui psihiatru.

      Ștergere
    2. Aveti mare dreptate.
      Am avut incredere in dl Pop, crezand ca este ca dl Cornea....
      M-a dezamagit insa foarte mult...

      Ștergere
    3. nu cred ca statul de drept are vreo legatura cu demiterea lui basescu dl adrian - sau cine sunteti
      si da dl pop e mai implinit - deci mergeti la oftalmolog

      Ștergere
    4. azi am inteles ca dl Pop a alergat - asai cand doreste preamarire si nu ai solutii

      Ștergere
  2. NOI rămânem mereu aproape de Dl Ministru!Scrieți-i păsul și veți afla!SUCCES în noul an școlar!

    RăspundețiȘtergere
  3. este normal ca un profesor care mai are 3 ani pana la pensie sa fie investit ca director?
    ce spune lege?

    RăspundețiȘtergere
  4. Sunteti cam răutacios, d-l Pop a facut pentru invatamant mult mai mult decât au făcut alţii în mulţi " anii " de zile, asa cum spuneti dv. Aşa e omul , când unul e cu un cap mai "înalt" decât el , face tot posibilul să-l aducă la înălţimea lui.

    RăspundețiȘtergere
  5. Poate va aduceti aminte si de noi cei care v-am ales si datorita carora ati ajuns ministru,poate nu uitati ca noi nu avem contract de munca,ca avem posturi blocate, ca ......ne-am pus speranta intr-un trai mai bun in d-voastra....

    RăspundețiȘtergere
  6. si revi,si revin, si revin de nu stiu cite ori pe acest blog,doar,doar de ne raspunde dl.Pop.
    Didactcul auxiliar a ramas fara gradatie merit-Nu ne-a rezolvat,posturile vacante din invatamant la nedidactic Nu s-a rezolvat.Si il intreb sincer ,NOI NU SUNTEM AI SISTEMULUI,de ce ne neglijeaza?mizerie in scoli -lipsa ingrijitori-munca la secretariat cit cuprinde -doresc un raspuns din partea d-lui Pop cind intra pe blog (asa mai rar).

    RăspundețiȘtergere
  7. Nu ar fi normal ca si profesorii care predau la simultan (5-6 si 7-8) sa beneficieze de spor de simultaneitate ca si invatatorii?

    RăspundețiȘtergere
  8. Completarea catedrei titularilor pe durata nedeterminata si in mediul urban ar elimina o parte a dosarelor facute fara rost. Masura a fost introdusa cu succes in mediul rural, prin 2009 si rezultatele se vad. La sedintele de completare sunt cu mici exceptii, doar profesori din urban, care in prezent pot completa catedra doar pentru un an.
    Consider ca acesta este un subiect ce ar trebuii sa existe in agenda de lucru a celor ce se ocupa de noua metodologie de miscare a personalului didactic.
    Va multumesc domnule ministru. Ati reintrodus transferul, detasarea, la care cu greu mai speram.

    RăspundețiȘtergere
  9. As putea si eu sa stiu de ce ati propus ca din 2016 sa nu se mai dea Bacalaureat la Informatica? Nu de alta, dar mi se pare ca stiintele exacte nu mai sunt deloc promovate deloc in licee. Daca elevii vor sa se duca la Automatica si Calculatoare, Cibernetica sau Facultatea de Informatica ce vor face? Va pun o intrebare logica, fiindca fiind profesor de matematica ma astept sa o duceti bine cu logica. In clasa a 12 la intesiv informatica se fac 3 ore de fizica, 1 de chimie , 1 de biologie si 7 de informatica. Si cu toate acestea in loc sa se dea bac la info(7 ore), o sa se dea o proba transdisciplinara din fizica, chimie si biologie unde se fac doar 5 ore pe saptamana. Eu zic, sa mai terminati o data cu razboiul asta imbecil USL-PDL si sa nu mai faceti schimbari doar ca sa aveti o amprenta in istoria educatiei. Si ca tot vorbim despre stiinte exacte, daca toata lumea da aceeasi proba la limba si literatura romana, de ce nu se da atunci si Matematica M1 la toate profilele si specializarile? E romana mai importanta decat matematica dupa logica Dumneavoastra? Va rog, spuneti-mi, fiindca Dumneavostra sunteti profesor de matematica.

    RăspundețiȘtergere
  10. Va propun sa va uitati aici. http://www.petitieonline.ro/petitie/46540046/semnaturi

    RăspundețiȘtergere
  11. deci daca se mergea la referendum si era dat jos basescu toate problemele erau rezo;vate, sa inteleg ca din cauza lui basescu economia merge prost, profesorii sunt prost pregatiti si prost platiti tot din cauza lui basescu, sa inteleg ca elevii au picat bacul pentru ca asa a vrut basescu, sa inteleg ca ar trebui sa mergem cu toti la oftalmolog, la pshihiatru, la altii specialisti daca avem alte opinii decat dl ministru si dl adrian?
    dl adrian acest guvern usl - nu a facut nimic decat s-a instalat la puterea doar sa-l dea jos pa ala de la cotroceni.

    RăspundețiȘtergere

Postări populare