7 sept. 2010

Priorităţile Ministerului Educaţiei: păpuşi în grădiniţe

Priorităţile Ministerului Educaţiei: păpuşi în grădiniţe

6 comentarii:

  1. Las-o draqului.ce vor astia dom-le? Papusi dupa chipul si asemanarea Presedintelui?

    RăspundețiȘtergere
  2. Ne-am saturat sa ne faca terci acesti guvernanti ! Excludeti din sindicat pe cei ce refuza formele de protest ....nu se poate ca unii sa stam in greva fara salariu si altii sa vina chitic la slujba sa-si ia leafa si sa rada de colegi ! SINDICATUL ARE NEVOIE DE O LEGE UNITARA SI JUSTA PENTRU A PUTEA FUNCTIONA , VORBELE SUNT APA DE PLOAIE !

    RăspundețiȘtergere
  3. Am inteles ca se strang semnaturi pentru a da in judecata statul pentru taierile de salarii.Stiti cumva unde sa ma adresez si ce trebuie sa fac? Cred ca numai organizati vom avea castig de cauza.Daca stam la mila statului...asteptam mult si bine...Nici macar la greva nu au aderat stimatii nostri colegi.De ce? Este simplu! Cel putin la liceul unde predau eu, unii fac greva, altii se fac ca muncesc (elevii nu prea vin la ore cand o parte din profesori sunt in greva), iar daca se castiga ceva prin lupta sindicala, beneficiaza toti!!! Asa ca de ce multi dintre profesori sa faca greva, sa piarda la salariu, cand pot lupta altii si pentru ei?

    RăspundețiȘtergere
  4. La scoala noastra nu se stie nici acum cum arata la fata liderul de sindicat de la municipiu. Stim ca se numeste Florinela Ponta.Atat. Cand trebuia sa facem miting asta-primavara in fata prefecturii, ne-a transmis ca nu avem aprobare de la primar(PSD), ca este 1 Iunie si deseneaza copiii pe asfalt.Numai ca nu este asfalt acolo, este piatra cu suprafata neregulata si nu puteau sa desenaze copiii. Nici acum nu stim cine a facut jocurile puterii: liderul de sindicat Florinela Ponta sau primarul PSD.S-ar putea amandoi.De aceea oamenii nu mai au incredere nici in sindicate, nici in opozitie...

    RăspundețiȘtergere
  5. Bata-si capul cu toate prostiile.Din nou nealesii nostri ne arata cum se piaptana, in timp ce EDUCATIA SE DUCE PE APA IADULUI!NU PERMITETI TAMPENIILE ASTEA!E JOSNIC, JENANT, DEZGUSTATOR!COPIII DE LA ŢARĂ VOR AVEA PAPUSI CA ACESTEA?IN TIMP CE VOR IESI LA TOALETA DIN SPATELE SCOLII SI SE VOR SPALA CU APA ADUSA DE ACASA?

    RăspundețiȘtergere
  6. sunt invatatoare cu douazecisicinci de ani in spate de invatamant!am luat pe fluturas 345 ron deoarece am un CAR!cum pot eu sa traiesc cu acesti bani si sa fiu vesela la clasa cu copii mei!??!

    RăspundețiȘtergere

Postări populare