7 sept. 2010

Priorităţile Ministerului Educaţiei: păpuşi în grădiniţe

Priorităţile Ministerului Educaţiei: păpuşi în grădiniţe

7 comentarii:

 1. Las-o draqului.ce vor astia dom-le? Papusi dupa chipul si asemanarea Presedintelui?

  RăspundețiȘtergere
 2. gabriel teodorescu07.09.2010, 17:50

  Stopati curba de sacrificiu si distrugerea unei categorii sociale numite simplu- bugetari
  si daca sunteti de acord puteti semna aici
  http://www.petitieonline.ro/petitie-p08386056.html


  In acest an am asistat neputinciosi, la un exces de Legi si Ordonante, de norme imprevizibile, date de actualul guvern, toate culminad cu Legea 118/2010 privind unele masuri necesare in vederea restabilirii echilibrului bugetar si Legea noului Cod Fiscal.
  In perioada imediat urmatoare acelasi Guvern intentioneaza modificarea tuturor legilor pentrut bugetari, precum si modificarea Codului Muncii.
  Legea 330/2009 care oricum a fost aplicata in mod discriminatoriu pentru unii bugetari, va deveni istorie, deorece Guvernul vrea ca salariile bugetarilor sa fie variabile, de la an la an, in funcţie de PIB. Orice act normativ conform legii fundamentale, trebuie sa fie explicat si argumentat de catre Guvern.
  Disculparea guvernantilor actuali, vezi cazul minciunii prin omisiune, sau falsele argumentari ale Premierului Boc, si ale ministrilor sai, nu ma pot convinge ca imi va fi mai bine anul viitor.
  Deficitul bugetar actual este in mare masura datorat, incapacitatii guvernului de a elimina propria coruptie, dar nu este un motiv de restrangere a drepturilor consitutionale ale unor cetateni intr-o societate democratica.
  Vedeti in ultimul an, acesti guvernanti nu au luat nici o masura de redresare economica a Romaniei, desi se vorbeste despre o politica coerenta, si masuri anticriza.

  RăspundețiȘtergere
 3. Ne-am saturat sa ne faca terci acesti guvernanti ! Excludeti din sindicat pe cei ce refuza formele de protest ....nu se poate ca unii sa stam in greva fara salariu si altii sa vina chitic la slujba sa-si ia leafa si sa rada de colegi ! SINDICATUL ARE NEVOIE DE O LEGE UNITARA SI JUSTA PENTRU A PUTEA FUNCTIONA , VORBELE SUNT APA DE PLOAIE !

  RăspundețiȘtergere
 4. Am inteles ca se strang semnaturi pentru a da in judecata statul pentru taierile de salarii.Stiti cumva unde sa ma adresez si ce trebuie sa fac? Cred ca numai organizati vom avea castig de cauza.Daca stam la mila statului...asteptam mult si bine...Nici macar la greva nu au aderat stimatii nostri colegi.De ce? Este simplu! Cel putin la liceul unde predau eu, unii fac greva, altii se fac ca muncesc (elevii nu prea vin la ore cand o parte din profesori sunt in greva), iar daca se castiga ceva prin lupta sindicala, beneficiaza toti!!! Asa ca de ce multi dintre profesori sa faca greva, sa piarda la salariu, cand pot lupta altii si pentru ei?

  RăspundețiȘtergere
 5. La scoala noastra nu se stie nici acum cum arata la fata liderul de sindicat de la municipiu. Stim ca se numeste Florinela Ponta.Atat. Cand trebuia sa facem miting asta-primavara in fata prefecturii, ne-a transmis ca nu avem aprobare de la primar(PSD), ca este 1 Iunie si deseneaza copiii pe asfalt.Numai ca nu este asfalt acolo, este piatra cu suprafata neregulata si nu puteau sa desenaze copiii. Nici acum nu stim cine a facut jocurile puterii: liderul de sindicat Florinela Ponta sau primarul PSD.S-ar putea amandoi.De aceea oamenii nu mai au incredere nici in sindicate, nici in opozitie...

  RăspundețiȘtergere
 6. Bata-si capul cu toate prostiile.Din nou nealesii nostri ne arata cum se piaptana, in timp ce EDUCATIA SE DUCE PE APA IADULUI!NU PERMITETI TAMPENIILE ASTEA!E JOSNIC, JENANT, DEZGUSTATOR!COPIII DE LA ŢARĂ VOR AVEA PAPUSI CA ACESTEA?IN TIMP CE VOR IESI LA TOALETA DIN SPATELE SCOLII SI SE VOR SPALA CU APA ADUSA DE ACASA?

  RăspundețiȘtergere
 7. sunt invatatoare cu douazecisicinci de ani in spate de invatamant!am luat pe fluturas 345 ron deoarece am un CAR!cum pot eu sa traiesc cu acesti bani si sa fiu vesela la clasa cu copii mei!??!

  RăspundețiȘtergere

Postări populare