31 aug. 2010

sedinta CDS, MECTS miercuri, 1 septembrie 2010, la ora 11.00, la sediul M.E.C.T.S, sala de consiliu.

Ordinea de zi:
1. Proiectul de Ordin de ministru privind Normele metodologice privind modul de realizare a raportului de activitate în vederea obținerii gradației de merit,
2. Diverse

6 comentarii:

 1. sper sa n -o mai puneti de-o greva ca n-o sa aveti cu cine!

  RăspundețiȘtergere
 2. CINE NE CONDUCE SI NE COORDONEAZA?CINE-MPARTE, PARTE-SI FACE!ŞA CE NE PUTEM ASTEPTA BUN?

  RăspundețiȘtergere
 3. Ridicati si problema calendarului bacalaureatului 2011, prin care se scurteaza anul scolar la clasele terminale de liceu, ceea ce duce, evident, la disparitia unor ore si norme didactice. Organizarea competentelor intre 6-17.06.2011 nu avantajeaza pe nimeni. Majoritatea profesorilor implicati va avea ore la celelalte clase. Cat priveste elevii din clasele terminale, anul acesta oricum nu prea au venit la ore in perioadele competentelor. Nu se urmareste decat sa se loveasca inca odata in profesori.

  RăspundețiȘtergere
 4. Mai bine discutati de Noua Lege a Educatiei!
  Faceti presiuni la Senat sa o dezbata mai repede !

  RăspundețiȘtergere
 5. Anonim spunea...

  FACETI RESTRUCTURARI IN INSPECTORATEEEE!!!!!!

  Inspectoratele-s sugative de bani din bugetul tarii! Inspectoratele au personal angajat din clientelera politica a celor ce conduc cu nesimtire aceasta tara! Inspectoratele fac afaceri cu plasarea banilor la investitii firmelor clientelare mogulilor locali si incalca legile privind achizitiile.Inspectoratele ar trebui sa se ocupe de formarea si controlul celor ce predau, a dascalilor urmarind non-stop profesionalismul acestora, nu sa fie consumatori de resurse financiare si afaceristii locali din invatamant raspanditi in toate judetele. Ia reduceti birocratia si cuiburile de afaceristi din inspectorate si veti vedea ce de-a bani vor fi pentru toate!!!!

  INSPECTORATELE SCOLARE=Afaceri cu fondurile alocate investitiilor+coruptie la nivel judetean+clientelera politica+baroni locali+bani,bani,bani,bani in buzunarele celor clanuri si grupuri de interese cu putere locala adica mogulii politici ridicati din 2000 incoace !!!
  INSPECTORATELE=Spaguiala la promovari, angajari, CORUPTIE si iar CORUPTIE !!!!
  INSPECTORATELE= Plata clientelerei politice din diferite regimuri indiferent de coloratura politica.
  INSPECTORATELE= Cuiburi de risipitori neprofesionisti de resurse financiare.
  INSPECTORATELE=unitati dictatoriale ce au impresia ca stapanesc imperii taind in nestire posturi si lovind in destinele oamenilor.

  INSPECTORATELE=BUBELE CANCERIGENE ALE UNUI SISTEM ECONOMIC BOLNAV CE TREBUIE ELIMINATE URGENT INAINTE CA ACESTEA SA DISTRUGA SISTEMUL DE INVATAMANT.

  O reducere drastica as promova-o direct in INSPECTORATE!! Deoarece ina ceste institutii se cheltuie enorm pe activitati ce nu performeaza sistemul, se platesc cercurile de influenta, grupurile de interese politice, clientelera PD-L-ista, oamenii din sistem ce au adus voturi, ce-au acut propaganda in campania electorala, dar cel mai mult sunt avantajati cei ce-au aranjat direct ca fondurile destinate investitiilor in invatamant sa ajunga la firmele mogulilor locali sau in firmele fantoma ce stiu sa sponsorizeze direct interesele de partid ale celor ce conduc tara.Toate sunt dirijate direct de la centru, intentia generala fiind de a se politiza absolut tot acest sistem.
  Banii, afacerile, interesele de partid pupincurismul si adeziunea directa de partid sunt direct criteriile inspectoratelor de a "barbieri" in teritoriu salariatii din sistemul de invatamant, fara sa vada in propria lor ograda coruptia generalizata, favoritismele, schema supraincarcata de personal.Rolul lor este pur acela de a veghea la perfectarea sistemului din punct de vedere profesional, corpul profesoral sa fie unul specializat, sa faca fata cerintelor de formare a elevilor la nivel European, si sa fie si motivati financiar.Totul se desfasoara ca activitate in inspectorate in spiritul inavutirii --prin serviciile de investitii--a unui singur partid, a deservirii clientelerei politice prin angajari si in scopul de a se distruge sistemul prin desfiintarea de posturi importante si necesare in teritoriu si desfiintarea la tara a scolilor.Desfiintati aceste institutii ce aduc doar pagube financiare in aceasta tara dominata de criza si coruptie.

  RăspundețiȘtergere
 6. NU mai exista nicio sansa.NICIODATA nu vom iesi din acest mecanism.O MANA SPALA PE ALTA- asta e criteriu de competenta din sistem.Am iesit din sistem si am trecut in privat. Ce credeti? acelasi principiu.
  Ce face sindicatul? pune pile pt.numiri...Si am dat bani din buzunar pt sindicat.

  RăspundețiȘtergere

Postări populare