4 aug. 2010

Hotărârea Guvernului nr.791/2010

Hotărârea Guvernului nr.791/2010 pentru modificarea şi completarea Normelor metodologice de aplicare a Legii nr.571/2003 privind Codul fiscal, aprobate prin Hotarârea Guvernului nr.44/2004, precum si pentru aprobarea Normelor metodologice de aplicare a prevederilor art III din OUG nr.58/2010, publicată în MO nr.542/03.08.2010.

Click AICI pentru varianta din Monitorul Oficial

7 comentarii:

 1. N-am reusit sa descarc documentul.Nu stiu de ce .
  Va trimit altceva.Un articol scris de Mihai Eminescu .E de actualitate , garantat.

  Un articol de Mihai Eminescu
  "De când lumea nu s-a văzut ca un popor să stea politiceste sus si economiceste jos; amândouă ordinele de lucruri stau într-o legătură strânsă; civilizaţia economică e muma celei politice.

  Dacă în timpul când ni se promitea domnia virtuţii, cineva ar fi prezis ceea ce are să se întâmple peste câţiva ani, desigur ar fi fost declarat proroc mincinos.

  Să fi zis cineva că cei ce promiteau economii vor spori bugetul cheltuielilor cu 40%; că cei ce combat funcţionarismul vor spori numărul posturilor cu sutele; că cei ce sunt pentru independenţa alegătorilor vor face pe funcţionar să atârne atât de mult de autorităţile supreme încât aceste mii de oameni să voteze conform comandei din Bucuresti; că se vor da 17 milioane pe drumul de fier Cernavodă-Chiustenge (Constanţa n.r.), care nu face nici cinci, si că patru milioane din preţul de cumpărătură se va împărţi între membrii Adunărilor; că se va constata cumcă o seamă de judecători si de administratori în România sunt tovarăsi de câstig ca bandiţii de codru. Daca cineva ar fi prezis toate acestea lumea ar fi râs de dânsul si totusi nu numai acestea, ci multe altele s-au întâmplat si se întâmplă zilnic, fără ca opiniunea publică să se mai poată irita măcar.

  Nu există alt izvor de avuţie decât munca, fie actuală, fie capitalizată, sau sustragerea, furtul.. Când vedem milionari făcând avere fără muncă si fără capital nu mai e îndoială că ceea ce au ei a pierdut cineva.

  Mita e-n stare să pătrunză orisiunde în ţara aceasta, pentru mită capetele cele mai de sus ale administraţiei vând sângele si averea unei generaţii. Oameni care au comis crime grave se plimbă pe strade, ocupă funcţiuni înalte, în loc de a-si petrece viaţa la puscărie.

  Funcţiunile publice sunt, adesea, în mâinile unor oameni stricaţi, loviţi de sentinţe judecătoresti. Acei ce compun grosul acestei armate de flibustieri politici sunt bugetofagii, gheseftarii de toată mâna, care, în schimbul foloaselor lor individuale, dau conducătorilor lor o supunere mai mult decât oarbă.

  Justiţia, subordonată politicii, a devenit o ficţiune.

  Spre exemplu: un om e implicat într-o mare afacere pe cât se poate de scandaloasă, care se denunţă. Acest om este menţinut în funcţie, dirijază însusi cercetările făcute contra sa; partidul ţine morţis a-l reabilita, alegându-l în Senat. Partidele, la noi, nu sunt partide de principii, ci de interese personale care calcă făgăduielile făcute naţiei în ajunul alegerilor si trec, totusi, drept reprezentanţi ai voinţei legale si sincere a ţării. Cauza acestei organizări stricte e interesul bănesc, nu comunitatea de idei, organizare egală cu aceea a partidei ilustre Mafia si Camorra, care miroase de departe a puscărie."

  RăspundețiȘtergere
 2. Www.birouldeluatspaga.ro/forum/viewforum.php?f=4

  RăspundețiȘtergere
 3. CUM E POSIBIL? E O NEDREPTATE CUMPLITA!
  e de ajuns sa dati cateva telefoane la secretariatele unor scoli si licee. veti avea surpriza sa auziti ca cei mai multi profesori si-au luat banii pe concediu INTEGRAL, ceea ce este absolut firesc si corect, pt ca nu exista suport legal pt a fi diminuati banii pe concedii (e stiut ca dascalii sunt in concediu, in iulie si august). partea trista este ca exista destul de multi dascali care au primit banii pe concediu diminuati cu 25 %, contabilii obedienti si slugarnici din aceste centre bugetare fiind foarte dornici si grabiti sa aplice o masura fara suport legal. eu am luat banii pe iulie diminuati, dar numerosi colegi cu care am vorbit si-au luat banii fara diminuare, si in avans pe august, cum specifica legea. nu inteleg acest tip de discriminare. mi se pare o nedreptate cumplita. nimeni nu ne va mai da noua inapoi acesti bani furati, efectiv.
  de asemenea, inspectoratele cer directorilor situatia membrilor de sindicat, fac un soi de recensamant, in vederea prevenirii protestelor din septembrie. ce este de facut? pe noi, cei cu banii pe concediu taiati, cine ne apara? alo, sindicatul, se aude???

  RăspundețiȘtergere
 4. va rog sa cercetati cum a fost posibil ca banii pe concediu sa fie diminuati pt unii dascali, in timp ce altii au luat sumele intregi, in avans si pe august. ma bucur ca acesti colegi au putut sa isi primeasca banii fara taieri, dar va rog mult sa ne ajutati si pe noi sa gasim o solutie ca sa ne recuperam ce ne-au furat centrele bugetare, aplicand taieri pe concediu, desi nu este legal. sindicatul nostru este mort, nimeni nu face nimic.
  am mai trimis aceste intrebari catre dvs si nu au aparut la comentarii. refuz sa cred ca cenzurati postarile. dar azi nu mai poti fi sigur de nimeni si de nimic...

  RăspundețiȘtergere
 5. Unde sunteti, domnule Pop?

  RăspundețiȘtergere

Postări populare