29 aug. 2010

O.M.E.C.T.S. NR.4714/23.08.2010 PRIVIND MODIFICAREA O.M.E.C. NR. 4925/2005 - APROBAREA REGULAMENTULUI DE ORGANIZARE SI FUNCTIONARE A UNITATILOR DE INVATAMANT PREUNIVERSITAR

O.M.E.C.T.S. NR.4714/23.08.2010 PRIVIND MODIFICAREA O.M.E.C. NR. 4925/2005 - APROBAREA REGULAMENTULUI DE ORGANIZARE SI FUNCTIONARE A UNITATILOR DE INVATAMANT PREUNIVERSITAR

AICI aveti ordinul
e inutil sa spun ca nu a fost discutat cu nimeni din partea sindicala
Nici macar prin Comisia de Dialog Social.... Ne apropiem de dictatura pas cu pas
Ei stiu TOT....noi NIMIC....asta din punctul lor de vedere

11 comentarii:

  1. gabriel teodorescu29.08.2010, 10:34

    Legea 330/2009 care oricum a fost aplicata in mod discriminatoriu pentru unii bugetari, va deveni istorie, deorece Guvernul vrea ca salariile bugetarilor sa fie variabile, de la an la an, in functie de PIB. Orice act normativ conform legii fundamentale, trebuie sa fie explicat si argumentat de catre Guvern.
    Disculparea guvernantilor actuali, vezi cazul minciunii prin omisiune, sau falsele argumentari ale Premierului Boc, si ale ministrilor sai, nu ma pot convinge ca imi va fi mai bine anul viitor.
    Deficitul bugetar actual este in mare masura datorat, incapacitatii guvernului de a elimina propria coruptie, dar nu este un motiv de restrangere a drepturilor consitutionale ale unor cetateni intr-o societate democratica.
    ... nu este chiar ceeace mi-am dori
    dar daca sunteti de acord...vezi:

    daca sunteti de acord puteti semna aici
    http://www.petitieonline.ro/petitie-p08386056.html
    ...
    Poate o actiune legislativa din partea populatiei va putea tempera furia acestor guvernanti indreptata impotriva unei categorii sociale...

    RăspundețiȘtergere
  2. Si ce este de facut, Liviu? Ceva trebuie sa faceti la nivelul federatiei, confederatiei. Nu ne putem vaita la nesfarsit.

    RăspundețiȘtergere
  3. ...si o sa ne calce in picioare,pentru ca ne meritam soarta:SUNTEM NISTE MAMALIGI.

    RăspundețiȘtergere
  4. Si tu ce mai cauti in fruntea sindicatului daca esti degeaba?

    RăspundețiȘtergere
  5. Pentru anul scolar 2010-2011 mai sunt valabile: contractul colectiv de munca, hotararile comisiilor paritare care s-au dat pana in prezent ? Contractul colectiv de munca este valabil pana in 2010, dar anul scolar este 2010-2011, mai este valabil ? Va rog sa dati date concrete (zi, luna) de valabilitate deoarece doresc ca in Neamt sa nu mai fie aplicate comisiile paritare PDL-iste, cu incalcarea drepturilor salariatilor de catre sindicatul nemtean ! Degeaba, in acest moment, mai exista aceste contracte colective de munca, ele nefiind respectate !
    Care este ordinul prin care comisiile paritare se desfiinteaza sau se vor desfiinta ? ...asa e zvonul ... multumesc !

    RăspundețiȘtergere
  6. De la epoca de AUR incoace, cand a fost altfel ca acum?Acum e doar oficial!NU CREDETI?ASTA SE DORESTE:INVATAMANT PE BANII PARINTELUI, CA SA OBTINA CE DORESTE PENTRU COPILUL SAU?Noi sauntem ROBOTI ASTFEL?

    RăspundețiȘtergere
  7. Inspectoratele-s sugative de bani din bugetul tarii! Inspectoratele au personal angajat din clientelera politica a celor ce conduc cu nesimtire aceasta tara! Inspectoratele fac afaceri cu plasarea banilor la investitii firmelor clientelare mogulilor locali si incalca legile privind achizitiile.Inspectoratele ar trebui sa se ocupe de formarea si controlul celor ce predau, a dascalilor urmarind non-stop profesionalismul acestora, nu sa fie consumatori de resurse financiare si afaceristii locali din invatamant raspanditi in toate judetele. Ia reduceti birocratia si cuiburile de afaceristi din inspectorate si veti vedea ce de-a bani vor fi pentru toate!!!!

    INSPECTORATELE SCOLARE=Afaceri cu fondurile alocate investitiilor+coruptie la nivel judetean+clientelera politica+baroni locali+bani,bani,bani,bani in buzunarele celor clanuri si grupuri de interese cu putere locala adica mogulii politici ridicati din 2000 incoace !!!
    INSPECTORATELE=Spaguiala la promovari, angajari, CORUPTIE si iar CORUPTIE !!!!
    INSPECTORATELE= Plata clientelerei politice din diferite regimuri indiferent de coloratura politica.
    INSPECTORATELE= Cuiburi de risipitori neprofesionisti de resurse financiare.
    INSPECTORATELE=unitati dictatoriale ce au impresia ca stapanesc imperii taind in nestire posturi si lovind in destinele oamenilor.

    INSPECTORATELE=BUBELE CANCERIGENE ALE UNUI SISTEM ECONOMIC BOLNAV CE TREBUIE ELIMINATE URGENT INAINTE CA ACESTEA SA DISTRUGA SISTEMUL DE INVATAMANT.

    O reducere drastica as promova-o direct in INSPECTORATE!! Deoarece ina ceste institutii se cheltuie enorm pe activitati ce nu performeaza sistemul, se platesc cercurile de influenta, grupurile de interese politice, clientelera PD-L-ista, oamenii din sistem ce au adus voturi, ce-au acut propaganda in campania electorala, dar cel mai mult sunt avantajati cei ce-au aranjat direct ca fondurile destinate investitiilor in invatamant sa ajunga la firmele mogulilor locali sau in firmele fantoma ce stiu sa sponsorizeze direct interesele de partid ale celor ce conduc tara.Toate sunt dirijate direct de la centru, intentia generala fiind de a se politiza absolut tot acest sistem.
    Banii, afacerile, interesele de partid pupincurismul si adeziunea directa de partid sunt direct criteriile inspectoratelor de a "barbieri" in teritoriu salariatii din sistemul de invatamant, fara sa vada in propria lor ograda coruptia generalizata, favoritismele, schema supraincarcata de personal.Rolul lor este pur acela de a veghea la perfectarea sistemului din punct de vedere profesional, corpul profesoral sa fie unul specializat, sa faca fata cerintelor de formare a elevilor la nivel European, si sa fie si motivati financiar.Totul se desfasoara ca activitate in inspectorate in spiritul inavutirii --prin serviciile de investitii--a unui singur partid, a deservirii clientelerei politice prin angajari si in scopul de a se distruge sistemul prin desfiintarea de posturi importante si necesare in teritoriu si desfiintarea la tara a scolilor.Desfiintati aceste institutii ce aduc doar pagube financiare in aceasta tara dominata de criza si coruptie.

    RăspundețiȘtergere
  8. -numai prin dialog nu vom obtine mai nimic
    -considera ca vom fi cuminti in continuare
    -am tot semnat tot felul de pacte, conventii, contracte ... si cam atat
    -se participa la tot felul de discutii care nu au rostul decat de atrage de timp
    -va trebui sa iesim in strada
    -colaborarea cu celelalte sindicate trebuie sa dea rezultate pentru noi...

    RăspundețiȘtergere
  9. Credeti ca IESITUL IN STRADA E O SOLUTIE?Daca nu se doreste calitate educationala, ei bine, s-a demonstrat destul ca multi CALIFICATI AU INTRAT IN RESTRANGERE. fara solutionare, iar acum, se desfasoara sedinte de ocupare a posturilor VACANTE de catre CADRE DIDACTICE "FARA STUDII" (nici macar nu au fost numite acestea, "NECALIFICATI").
    CE SPUNETI DE ASTA?

    RăspundețiȘtergere
  10. Ordinul asta incalca legea si ar trebui atacat. E o bataie de joc.

    RăspundețiȘtergere
  11. Cine sa-l atace? Federatiile sindicale care papa cotizatiile? Ele isi desfasoara activitatea doar la TV

    RăspundețiȘtergere

Postări populare