10 iul. 2010

Si noua ne pasa!!! continua

Acum cateva zile am lansat campania SI NOUA NE PASA (click aici).
Nu pot decat sa spun ca sunt profund surprins de implicarea colegilor mei din conducerea FSLI Maramures (SLIMM) si a zecilor de membri de sindicat.
Un respect special pentru Asociatiea de Pensionari din Maramures, care prin persoana doamnei Zoicas Lucia (presedinta APIMM si fost membru al Biroului Operativ al Sindicatului Liber din Invatamant Maramures) a fost mereu aproape pe parcursul aceste campanii.
Multumesc tuturor celor care au demonstrat ca si lor le pasa.

Luni 12 iulie ora 10.30-11.00 pleaca primul microbus catre colegii din Dorohoi, unde speram sa ajungem pe la orel 18.00.
Acolo o sa predam aceste ajutoare liderului FSLI din zona Dorohoi care o sa le distribuie colegilor i din acea zona afectati de inundatii. Din datele noastre sunt 3 familii de profesori care nu mai au case deloc.
Campania continua si ne propunem sa mai facem un transport la Bacau si unul la Radauti. Dar despre acestea o sa va spun la momentul oportun

Sunt insa si cu un gust amara.
Un gusta amar fata de acele firme care au exploatat timp de 20 de ani padurile din Romania. Acele firme sau acei patroni nu ii vad acuma implicati in campania de ajutorare a celor care au de suferit din cauza exploatarii necontrolate a padurilor.

5 comentarii:

  1. De unde vrei sa vezi tu miliardarii tarii alaturi de acei nenorociti?Pai profitand de latura politicului asta imbecil instalat la putere cu Basescu in frunte, mai au de praduit o groaza de averi in tara asta: padurile, zacamintele de aur, sare, minereuri, vor sa vanda si apoi in final sa desertizeze tara lasand-o stearpa si fara nicio suflare in ea, ei fiind miliardari si curati.

    RăspundețiȘtergere
  2. Nu si le-or cara in pamant!Acolo nu le va mai fi atat de bine ca aici!Pana atunci, asta e...Noi facem ce putem!Daca nu s-ar cere atatea forme pt transport, ar fi ok!Din pacate, legile sunt facute doar pt unii, nu cred ca sunt si pt cei "ce le fac"!Dupa cum mereu sustin:politica ce ascunde de fapt, oameni fara lacomie, parveniti si lacomi, avari, e inca dusmanul nostru, mai ales al celor, intradevar saraci!Sa speram ca ne-ati mai putea da ceva idei cum sa-i ajutam!

    RăspundețiȘtergere
  3. Poate vom putea aduna si noi caramizile aaruncate de altii, pentru a incerca sa incepem o siguranta in realizarea constructiilor celor aparati, doar de cerul de afara!

    RăspundețiȘtergere
  4. Profesori pentru profesori sinistrati. Felicitari, Liviu! :)

    RăspundețiȘtergere
  5. profesori ptr profesori!

    RăspundețiȘtergere

Postări populare