19 iul. 2010

Imagini si filme Dorohoi ajutoare FSLI Maramures

Film 1
Film 2
Film 3
Film 4
Film 5
Film 6
Film 7
Film 8
Film 9
Film 10
Film 11
Film 12
Film 13
Film 14
Material in continua actualizare si needitat

4 comentarii:

 1. Am audiat aceste materiale, le-am ascultat, le voi asculta, mai ales acelea pt care ma intereseaza sa -i contactez personal, (daca se poate, as dori sa ma ajutati).Este cumplit!Singurul sunet , amenintator, acum si pt viitor, ramane strigatul apei: "MI-ATI FACUT MULT RAU, OAMENI! MIE, MAMEI MELE-NATURA!"Sa incercam sa-i determinam pe acesti oameni, din pacate, sinistrati de zbuciumul apelor, sa se fereasca de amenintarile de viitor ale naturii!
  Oameni buni, cu natura nu se poate pune nimeni!Multi pamanteni, indiferent de soiul lor, au poluat-o, fiind parveniti sau arivisti!Au distrus-o!Au distrus ECHILIBRUL ECOLOGIC!Toate aceste impacturi negative au la baza, alunecarile de teren, poluarea supraaglomerata a atmosferei, a HIDRtosferei, diminuarea proprietatilor initiale ale litosferei, degenerarea BIOSFEREI, deci, e timpul ca prin noi, "cei ce am auzit, cei ce ati vazut efectele locurilor sinistrate, sa informam, de ce au loc acestea, cum ne (se) putem (pot) feri de ele, cum sa le diminuam!E bine ca aceasta campanie, initiata de FSLI sa continuie, dar trebuie sa se dezvolte, pt ca se formeaza din cadre specializate in EDUCATIE!DECI? CE ZICETI?CE PROPUNETI IN CONTINUARE?

  RăspundețiȘtergere
 2. Si eu sunt de parere sa se continue campania; dar acesti oameni au mare nevoie in special de bani, materiale de constructii si alimente. Punand umar de la umar, se poate ajuta. Haideti sa o facem impreuna.

  RăspundețiȘtergere
 3. Cititi si comentati despre spagaaa NU E VIRUS : Www.birouldeluatspaga.ro/forum/viewforum.php?f=4

  RăspundețiȘtergere
 4. Bună Ziua!
  Eu sunt Vlad, unul dintre membrii Radio Whisper, un radio anti-manele dedicat bloggerilor şi nu numai.
  Am vizionat cu atenţie blogul tău şi vreau să spun că am fost foarte fascinat de ceea ce am găsit. Am fost atras de subiectele interesante şi de originalitatea articolelor. Felicitări ! Încep să îl citesc cu drag.
  Noi promovăm la radio diferite articole ale bloggerilor, iar azi am promovat un articol de-al tău ; am specificat sursa articolului şi am deschis şi un subiect pe baza acestuia. Dacă doreşti, poţi să ne recomanzi orice articol şi noi îl vom promova.
  Cu scuzele de rigoare pentru acest mesaj de tip spam,acest mesaj este dedicat tie si la cei care merita care ii citim aproape zi de zi.
  Ne-ar face plăcere, de asemenea, să ştim că ai dori să ne susţii în acest proiect de radio şi să accepţi o eventuală colaborare.
  Pe Radio Whisper se difuzează toate genurile de muzică, exceptând manele şi piesele necenzurate, avem şi câteva emisiuni, ştiri etc. Ne-am propus să realizăm un proiect mare, iar pentru asta avem nevoie de susţinerea şi ajutorul tău şi al celorlalţi colegi bloggeri. Dorim să creăm o echipă numeroasă, de oameni cu un talent aparte şi m-am gândit că, poate, ai vrea să ni te alături şi să colaborăm, binenţeles, pe unul dintre domeniile care îţi place. Dorim, de asemenea,sa iti acordam un scurt interviu. Pentru noi sunt importante ideile şi modul de a gândi al bloggerilor şi al ascultătorilor noştri.
  Îţi mulţumesc pentru timpul acordat, iar acum îţi propun să adaugi linkul sau bannerul nostru pe blogul tău şi să ne dai add la id-ul radiowhispercom sau un email radiowhispercom@yahoo.com pentru a discuta mai multe.www.radiowhisper.com
  Mulţumesc,Cu stimă Vlad!

  RăspundețiȘtergere

Postări populare