29 iul. 2010

intalnire Ministru Muncii

29 iulie 2010, de la ora 15.00, la sediul MMFPS, sala 205
Prezentarea si analiza extrapolarii rezultatelor obtinute in urma evaluarii posturilor din esantion pentru functiile din anexele Legii-cadru nr.330/2009.

24 de comentarii:

  1. pop esti o mare dezamagire , ce mai cauti pe aici oare ?

    RăspundețiȘtergere
  2. oare ce cautati dvs pe blogul meu????

    RăspundețiȘtergere
  3. sunt profersor si mi pasa de multe din sistemul in care lucrez

    RăspundețiȘtergere
  4. Pentru anonim 29.07.2010, 10:56 si 12:36
    Esti profesor pe dracu'! Esti la cabinetul unui parlamentar p.d.l. si te bagi pe blogul celui care deranjeaza cel mai tare puterea actuala.

    RăspundețiȘtergere
  5. Nu va mai luati de cei ce nu va apreciaza ca oricum in ultimii ani sindicatul nu a mai facut nimic pentru profesori. Vorba multa si fara rezultate.

    RăspundețiȘtergere
  6. cand aud replici de genul ca nu a facut nimic sindicatul cred ca intre nimic si ceva este o mica si esentiala diferenta.
    Nu stiu cati dintre dvs domnilor anonimi stiti care este diferenta intre membru de sindicat si membru cotizant. Poate de multe ori trebuie sa ne intrebam ce am facut noi pentru sindicat si apoi sindicatul pentru noi.. desi sindicatul suntem noi si nu cred ca numai liderul este sindicatul ...dar cred ca ar trebui sa citi spre exemplu RAPORTUL SLIMM in perioada 2004 2009 ca sa vedeti o parte din ceea ce paote face o organizatie, un sindicat si NU VOI SINDICATUL.. http://www.slimm.ro/documente/raport_SLIMM_aprilie_2004_februarie_2009.pdf

    RăspundețiȘtergere
  7. pentru anonim29.07.2010, 16:08
    D-ta, sigur nu esti profesor si se vede (inca o data) ca esti un diversionist. Un profesor real stie cate sentinte judecatoresti au obtinut liderii de sindicat pentru fiecare membru de sindicat (nominal) pentru a se respecta drepturile legale. O adevarata colectie...! Daca nu se pun in executare sentintele, este pentru ca a esuat greva generala care ar fi rezolvat si aceasta problema. Deci, neputinta este (a fost) la membrii de sindicat care nu i-au sprijinit pe lideri in sustinerea grevei. Daca greva a esuat este si "meritul" diversionistilor de teapa dumitale. Noi speram insa ca membrii de sindicat din invatamant au inteles macar acum ce inseamna acest guvern de asasini si la urmatoarea greva generala vom duce actiunile pana la capat. Dar vai de voi, diversionisti pedelisti si tot pedeleul vostru. Aveti grija ca istoria (intotdeauna) se repeta! Banuiti la ce ma refer?

    RăspundețiȘtergere
  8. Bla..Bla si Bla...Domnule POP!!

    Praf in ochi!!..De ce nu se strang toti membrii de sindicat sa dea in judecata guvernul,si in paralel sa introduca o acctiune de stopare a taierii salariilor?
    Pt ca totzi liderii sunt vandutzi puterii!!

    De cate ori am fost umilitzi,trimisi in concediu fara plata?Cate posturi,inca se mai taie si se inchid scoli? Treaba lui Base,Seitan,Boc,Funeriu continua nestingherita!!
    ADEVARUL ESTE CA NE DISTRUG SISTEMATIC CA SA INTIDEM,MAI APOI MANA DUPA ORICE POMANA ELECTORALA!!

    RăspundețiȘtergere
  9. nu te-am vazut,pe 43 grade la umbra,in fata Parlamentului,stimate anonim-10,46

    RăspundețiȘtergere
  10. VF-as sugera sa ignorati cat se poate, daca se poate, dle POP LIVIU MARIAN, unele din comentariile la adresa dv, pt ca nu-si au rostul,E clar ca unii nu va cunosc, de aceea nu inteleg cum de va "permiteti" sa va sacrificati nervii si timpul pt a ne fi noua cat mai decent pe posturile noastre.V-am mai rugat sa intelegeti ca doar acei care nu trec, macar un sfert dintr-un sfert prin toate sacrificiile dv si mai ales ale familiei dv, nu merita, nici macar minimum de atentie din partea nimanui! OAMENI BUNI, CATI DINTRE DV AR AVEA CURAJUL SA DEMONSTREZE IN FATA ISJ-ULUI, LA UN CONCURS PUBLIC DE REPARTIZARE A DASCALILOR, IN OPRDINEA PRIORITATILOR, conform METODOLOGIEI DE MISCARE A PERS DIDACTIC, ca un dascal obisnuit, inca uneori confuz, din diverse motive, la care in oarecare masura ar participa si unii din cei ce-si spun "responsabilii nostri", ar avea dreptul la postul care si l-a dorit?Si stiti de ce?Pt ca, intradevar, acestui om ii pasa de noi!!!!CU ORICE RISC!DECI????????N-aveti decat sa va convingeti singuri daca acesti oameni stiu intradevar ce fac.Ei bine, personal, prin autoconvingere, va spun ca stiu chiar foarte bine ce fac!!!!!Profund ii multumesc si sincer, desi a

    RăspundețiȘtergere
  11. ...desi ar trebui sa se supere uneori pe mine, ramane deschis la orice discutii, oricand!

    RăspundețiȘtergere
  12. Www.birouldeluatspaga.ro/forum/viewforum.php?f=4

    RăspundețiȘtergere
  13. emanuel te muscam de nas daca nu te abtii!

    RăspundețiȘtergere
  14. emanulellllllllllllll!

    RăspundețiȘtergere
  15. emanuel vezi ca te plac fetele!

    RăspundețiȘtergere
  16. mai anonimilor (ma adresez celor cu intentii nu tocmai bune) ..de ce nu va deslusiti voi identitatea ?? sa stim si noi cu cine vorbim .. de ex. sunt mai sus mai multe mesaje anonime si nici macar nu stiu de la cate persoane sunt ...

    RăspundețiȘtergere
  17. Pai daca spunem cine suntem ne cunoasteti?

    RăspundețiȘtergere
  18. mai mult ca sigur ca nu ..dar e mai frumos

    RăspundețiȘtergere
  19. hai emanuel ca nu e de rau!

    RăspundețiȘtergere
  20. hiii,hiii ! ai incurcat-o emanuel!

    RăspundețiȘtergere
  21. deloc nu glumim emanuel!

    RăspundețiȘtergere
  22. BUNA ZIUA SI CONCEDIU PLACUT !
    VREAU SA VA INTREB DACA PENSIONARII CU 1.09.2010 MAI PRIMESC SALARII COMPENSATORII CONFORM STATUTULUI CADRULUI DIDACTIC

    RăspundețiȘtergere

Postări populare