3 iul. 2010

Adresa FSLI indemnizatie concediu

Adresa FSLI - MECTS indemnizatie concediu CLICK aici
Adresa FSLI - MMFPS indemnizatie concediu

9 comentarii:

  1. cica ne opreste din concediu , nu mai inteleg nimic

    RăspundețiȘtergere
  2. nu mi raspunde nimeni ?

    RăspundețiȘtergere
  3. Da, s-a oiprit deja, In Galati s-au dat banii pe iulie si august taiati cu 25% .... fara cuvinta

    RăspundețiȘtergere
  4. nu ma bucura deloc, multumesc oricine ai fi!

    RăspundețiȘtergere
  5. daca scrisul ar fi corect...ar fi si mai bine...

    RăspundețiȘtergere
  6. da si tu o nota desteptule!

    RăspundețiȘtergere
  7. Am si eu o intrebare. Lucrez la un liceu, consiliul de administratie ne-a calculat ca nr. de zile de concediu 76 in loc de 78 de zile lucratoare (!!??). In plus in zilele de concediu s-au inclus si 1 ianuarie, a doua zi de pasti, weekend-urile din saptamanile lucratoare (ex. 19-20 dec 2009,30-31 ian 2010, 3-4 aprilie 2010). E normal???? !!!! Am stat si am socotit si astfel nu se respecta regula celor 62 de zile lucratoare!!! Pana la urma cate zile sunt???

    RăspundețiȘtergere
  8. Domnule Marian degeaba am facut statele de concediilegale adica fara taierea celor 25%, trezoreria a refuzat sa-le plateasca. A trebuit sa-l refacem redus cu 25% ca sa ne putem lua banii!Deci cine credeti ca va raspunde pentru aceste ilegalitati in conditiile in care nu exista nici un suport legal in tara asta?Cei de la trezorerie? cei de la minister?Cei din scoli? Nimeni nu poate da nici un raspuns!

    RăspundețiȘtergere
  9. Vorbele ministrului au fost deja puse în practică şi dvs. ştiţi foarte bine acest lucru aşa că acţionaţi în instanţă la nivel naţional să nu mai fie mii de procese şi mii de interpretări ale diferitelor instanţe. În Iaşi ,Galaţi , Vaslui s-au dat deja banii pe concediu tăiaţi cu 25%,la mine la şcoală i-am luat de pe 2 iulie.

    RăspundețiȘtergere

Postări populare