23 mar. 2010

FSLI picheteaza in 24 martie 2010 in Brasov, Cluj, Gorj , Vrancea si miting in Buzau

Conform calendarului acţiunilor de protest stabilit în cadrul şedinţei Colegiului Naţional al Liderilor F.S.L.I. din data de 10.03.2010, mâine 24.03.2010, între orele 11-13,
membrii de sindicat afiliaţi la Federaţia Sindicatelor Libere din Învăţământ, din judeţele Braşov, Cluj, Gorj şi Vrancea vor picheta sediile prefecturilor locale.
De asemenea, în judeţul Buzău se va desfăşura un miting de protest între orele 11-13.
PRIM-VICEPREŞEDINTE, Simion HANCESCU
Bucureşti, 23.03.2010

5 comentarii:

  1. Eu sunt educatoare cu un salariu net de 870 ron!Platesc abonament la autobuz 160ron,telefon,curent electric,imi mai cumpar cate o carte,NU MAI RAMAN CU BANI DE HAINE SI MANCARE!MOR DE FOAME,NOROC CU MAMA PENSIONARA CARE MA TINE LA 25 de ani ai mei!NU MAI POT DE RUSINE!NU VREAU BANII CASTIGATI IN INSTANTA IN TRANSE!EU TRAIESC ACUM,NU IN TRANSE!GREVA GENERALA IN TOATA TARA CA SI LA BUZAU!

    RăspundețiȘtergere
  2. Domnule Pop, noi cei simpli, nu avem veniturile salariale pe care le aveti d-voastra si nu traim in transe. Ce va mai trebuie ca sa incepeti greva generala? Poate ii santajati pe guvernanti ca sa mai obtineti d-voastra ceva sau nu? SUNTETI TOTI VANDUTI!

    RăspundețiȘtergere
  3. D-le Pop, ati postat un citat care nu se potriveste situatiei in care suntem ,dar ne putem referi si la ceea ce se intampla de 20 de ani incoace.
    Carui mediu sa ne adaptam? Acestuia in care s-au ridicat,culmea sa ne si conduca, tot felul de agramati si, mai ales, mafioti? I-am privit cum macaie sa se ridice, au fel de fel de facilitati pe care noi le aflam tarziu sau niciodata, se imbogatesc pe spatele nostru si ne cer noua eficienta ca sa se laude ei! E mai rau ca pe vremea comunistilor, de ce nu recunoaste nimeni? De ce mai exista minister, inspectorate, sindicate, din moment ce treaba o facem noi, cei marunti si,iertat sa-mi fie, cumplit de prosti, din moment ce-i toleram?
    De ce n-a disparut atata multime de inspectorate, adevarate gropi cu hoti, pusi pe capatuiala, sau personalul din ministerul nostru, care taie frunza la caini? Cate posturi la nivel inalt dispar? Nici unul, ca doar corb la corb nu-si scoate ochii! Iar sindicatele sunt formate din lingai, care-si blocheaza posturi foarte bune si nu fac absolut nimic.
    Si adevarul, desi iese la iveala, e ca trebuie sa-i gonim noi pe acesti nenorociti escroci! Sa vedem daca au ce sa ne faca!!!

    RăspundețiȘtergere
  4. D-le preşedinte local şi tovarăşe secretar general al FSLI = "FĂŢARNICILOR SINDICALIŞTI DIN ÎNVĂŢĂMÂNTUL "liberal"" v-aţi raliat cu individul (din punct de vedere statistic - ca profesor de matematică - ştiţi ce înseamnă) Cornea şi acoliţii lui şi care pe noi cei de "jos" nu ne vedeţi. Vă aduc aminte : Cristoşi să fiţi nu veţi scăpa nici în mormânt" vom deveni profanatorii mormintelor voastre. Până când credeţi că vă mai răbdăm să ne trădaţi??? V-aţi asociat cu gUVERNUL lui bOC pentru rezolvarea incompetenţelor lor în rezolvarea deficitului bugetar acceptând deviza liberală "de la voi înşivă la noi înşine" adică noi şi numai noi fără voi. Mă refer şi la nesimţirea Biroului "fsli" de a începe greva generală din 7 iunie ca o ofrandă adusă gUVERNULUI bOC.
    Nu FSLI PICHETEAZĂ pe cineva ci câţiva sindicalişti cu coloană vertebrală. Iar "MARAMUREŞUL" a ajuns a nevertebrată decâd aţi plecat la Bucureşti. Vai de el Birou oPERATIV şi de GREŞALA noastră din alegerile locale (la nivelul judeţului MM).

    RăspundețiȘtergere
  5. pertinenta comparatie
    sunt si eu de parere ca aceasta greva trebuie sa inceapa in 31 mai si sper sa reusim
    in acelasi timp sper sa reusim sa facem netrecerea notelor in catalog in toata tara si in toate unitatile scoalare din judet.
    trebuie sa devenim vertebrati mai ales ca si dvs puteati deveni.

    RăspundețiȘtergere

Postări populare