16 mar. 2010

F. S. L. I. organizează la Iaşi un marş de protest în timpul sedintei de guvern

Federaţia Sindicatelor Libere din Învăţământ organizează la Iaşi, miercuri 17 martie 2010, între orele 14,30 -17, un marş de protest în timpul şedinţei de guvern care va avea loc la Universitatea "Al. I. Cuza".
Marşul se va desfăşura pe traseul: Stadion "Emil Alexandrescu" - Bd. Carol I - Universitatea "Al. I. Cuza".
La această acţiune de protest vor participa aproximativ 1500 de sindicalişti de la sindicatele afiliate Federaţiei Sindicatelor Libere din Învăţământ.
În conformitate cu decizia Colegiului Naţional al Liderilor F.S.L.I. de săptămâna trecută, la nivel teritorial în perioada 15.03.2010-02.04.2010 se vor organiza mitinguri, pichetări şi greve de avertisment. Astfel:
COMUNICAT FSLI

VIDEO 1

10 comentarii:

  1. PAI DACA PESTE 5 MILIOANE DE IMBECILI L-AU REALES LA AL 2-LEA CONGRES PE ALT IMBECIL BESESCU.PAI CAM DE ATUNCI TARA ASTA INCEPE SA SE SCUFUNDE DE TOT.
    MAI ERA EA O SANSA DE A RELANSA CEVA POZITIV IN ACEASTA TARA, DAR SANSA S-A CAM DUS.IMBECILII AU BAGAT TARA IN FALIMENT, DOAR PENTRU CA A HAHALIT ALA PE SCENELE TARII IN CAMPANIE ELECTORALA SI A AVUT IN FATA DOAR TREPANATI SI CRETINI CARE AU PUS BOTUL LA VREJELILE LUI.NU AU NIMIC ASTIA IN CAP DECAT DOAR SA SE CAPATUIASCA EI SI TOATA CAMARILA LOR DE CLASA POLITICA PE VIATA, ASTFEL INCAT SA O POATA DUCE BINE 3-4 GENERATII DE ACUM INCOLO PESTE HOTARE DACA SE POATE.(SI SE VA PUTEA SIGUR).ASTA E ADEVARUL PUR CURAT.LA CE VA MAI MIRATI VOI AICI PE FORUM CA E ANORMALA UNA-ALTA......E VAX ALBINA! SA TRAITI BINE! DACA PUTETI!ASTA E ECONOMIA EXISTENTIALA PROPUSA DE BASESCU, BOC, BERCEANU, VIDEANU, UDREA SI TOTI CEI CU NEGRE NUME IN ISTORIA ROMANIEI!!!!!DE-AR DA DOMNUL SA SE DISTRUGA TOT IN JURUL NOSTRU SI SA FALIMENTEZE TOTAL ROMANIA, CA SA-SI DEA SEAMA IDIOTII CE-AU VOTAT BASESCU A DOUA OARA CA AU FACUT GAFA VIETII LOR.GREVELE NU VOR AVEA NICIUN REZULTAT, CEI DE SUS VOR APLICA POLITICA CARDASIEI, A TRADARII, A NEPASARII, A INDIFERENTEI, A IPOCRIZIEI, A AROGANTEI, A DATULUI CU MOPUL, A CROSETATULUI LA TELEVIZOR, A MINCIUNII, ETC.VOR APLICA TOATE ACESTE MIZERII PENTRU CA SCOPURILE LOR SA FIE ATINSE.SINDICATELE NU VOR FACE DECAT SA DEA SPERANTE DE MAI BINE OAMENILOR AMARATI SI DE CARE SE BATE ZILNIC JOC IN ACEASTA TARA, NEAVAND PUTEREA DE REACTIE PENTRU A SCHIMBA CEVA CONCRET.
    IESITI IN STRADA SI DEMOLATI ACEST GUVERN CARE VA INCERCA SA DESFIINTEZE TARA NOASTRA:ROMANIA!!!
    NEPOTII NOSTRI POATE VOR CITI IN CARTI DESPRE O TARA CE S-A NUMIT CANDVA ROMANIA SI CARE A FOST DEVALIDATA SI DESFIINTATA DE IMBECILII SI GOLANII ASTIA DE LA PUTERE.
    IESITI IN STRADA SI URLATI PANA VA LASA VOCILE IMPOTRIVA LOR SI A CELOR CE I-AU ALES.TOT NISTE CRETINI SI IRESPONSABILI.
    IESITI SI INCERCATI SA MAI REPARATI CEVA.
    BLOCATI TOT INVATAMANTUL, DATI AFARA PE CEI CE VOR SA DESFIINTEZE LOGICA, NORMALUL, FIRESCUL, BUNUL SIMT, VALOAREA.
    IESITI ODATA CU TOTII IN STRADA SI NU MAI ASTEPTATI SI ACCEPTATI MINCIUNILE ASTORA.AU IN CAP DOAR GOLANII SI SMECHERII.SUNT O ADUNATURA DE GOLANI, BETIVANI, DERBEDEI, CURVE SI HAHALERE CE STIU DOAR VALOAREA BANULUI SI CARE AU FACUT UN SCOP IN A ADUNA CAT MAI MULT PENTRU EI SI NEAMURILE LOR.
    IN SCHIMB, VOR OMORA PENSIONARII, BUGETARII, PE TOTI CEI CE LE STA IN CALEA IDEALURILOR LOR DE "MODERNIZARE" A ROMANIEI.
    IESITI SI DATI-I JOS PE NEMERNICI !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

    RăspundețiȘtergere
  2. Pitiu din Baia Sprie16.03.2010, 17:28

    Vad ca nu numai eu sunt disperat in tara asta!Macar de ar lua-o ungurii mai repede!

    RăspundețiȘtergere
  3. in buzau, astazi am trimis copiii acasa si am semnat pentru greva generala in perioada 16-19 martie. sper sa rezolvam ceva nu numai sa facem economie la buget

    RăspundețiȘtergere
  4. incep sa cred ca liderii de sindicat de la centru au stabilit acest calendar zeama lunga special pentru a nu mai avea niciun rezultat greva generala, fiind declansata prea tarziu, in consecinta total inutil.
    nu pot sa cred ca liderii sunt vanduti puterii. nu pot sa cred ca au facut deja intelegeri tacite cu guvernul.
    altfel nu se justifica absolut deloc aceste amanari dubioase ale grevei generale.
    CE SE INTAMPLA?
    JUCAM IAR INTR-UN FILM CU PROSTI????

    RăspundețiȘtergere
  5. Eu zic sa schimbam toti lideri de sindicat incepand cu cei care conduc nu au facut nimica numai au mancat pe banii betilor contribuabili si s-au distrat(adica toti membri de sindicat). De 20 de ani nu au facut nimica cand au vrut ei ceva au scos oameni in strada pentru as-i atinge ei scopul,nu mai merita sa stea acolo nici un lider.nu isi merita locul pe care il detin.Daca nu ii schimbam pe ei degeaba facem proteste si greve nu ne ajuta cu nimic.

    RăspundețiȘtergere
  6. Perfect de acord!Ce au facut liderii de sindicat din invatamant?Au construit cel putin in MM un hotel pt ei(nu merge nimeni din cauza preturilor,e mai ieftin la privat!),mai o vila,o masina bengoasa,etc!Greva Generala!!!!!

    RăspundețiȘtergere
  7. EU L-AS INTREBA PE DOMNUL POP CUM ESTE PLATIT CA LIDER DE SINDICAT IN MARAMURES, TOT CA PROFESOR CU SALARIU DE MIZERIE! RUSINE DOMNILOR! RUSINE! CRED CA LUPTATI PENTRU PUTERE SI NICIDECUM PENTRU O CAUZA CE O REPREZENTATI!

    RăspundețiȘtergere
  8. Are dreptate colegul care spune ca in MM s-a facut un hotel din banii membrilor de sindicat,hotel de care ei nu prea se bucura.Ba, culmea e alta:ca li s-a stabilit cotizatia la 1% DIN BRUT(oare mai e undeva in tara la fel?)pe motiv ca din aceasta cotizatie se va constitui un fond de greva.Pana la urma,banii s-au folosit tot pentru acest hotel.Dar,hotelul e gata,aduce profit,cotizatia membrilor de sindicat SLIMM este tot de 1% din brut!Daca ar exista acel fond de greva...ehe,altfel s-ar pune problema!Dar asa,cum sa faca oamenii greva?Sa mai piarda din salarii? S-ar putea insa,ca peste "n" ani,si acest hotel sa aiba soarta celorlalte din fostul patrimoniu al sindicatelor:sa intre in "buzunarul" unui oarecare(posibil al unui lider,caci acestia sunt in fruntea bucatelor).In orice caz,respectivul hotel a fost ridicat din cotizatia membrilor SLIMM dar acestia nu prea beneficiaza de el,din cauza tarifelor.Acesta e edavarul curat!

    RăspundețiȘtergere
  9. Ehe,am postat un mesaj in care imi declaram nemultumirea pentru cotizatia de 1% din BRUT la SLIMM si ca,s-a constituit un fond de greva care a intrat in hotelul din MM.Daca acel fond de greva ar fi existat,altfel ne pozitionam cand era vorba despre greva.Dar asa...sa mai pierdem din salarii? Me declaral nemultumit de cotizatia care se mentine de 1% din brut. Alta e problema insa:dupa ce mesajul a aparut,culmea,brusc a...disparut! Semn ca cenzura lucreaza!

    RăspundețiȘtergere
  10. nu-mi dau numele,dar toti cei ce dau cu noroi in domnul POP,nu am avut onoarea sa-i vad ieri la mitingul de la IASI.Eu am mers 10 ore neintrerupte,pana la IASI ,cu microbuzul,am urlat am tipat-ce-am realizat,nu stiu,dar CEL PUTIN NU DAU DIN GURA CA INFILTRATI PUTERII,ce scriu pe acest blog.
    MULTA SANATATE, DOMNULE POP!.Ieri ,v-am salutat,dar distanta,pana acasa m-a obligat sa plec,fara sa va salut,la plecare.
    VA ASTEPTAM ,DRAGI COLEGI,SA VEDEM CATI VETI SEMNA,SI PARTICIPA,LA GREVA GENERALA!

    CU RESPEC!NE INTALNIM LA MITING,LA BUCURESTI.

    RăspundețiȘtergere

Postări populare