3 feb. 2010

Rezultatele sesiunii de nominalizari din cadrul campaniei Premiile de Excelenţă „Transilvania Media Trust”

Am fost sunat azi de cei de la Axa Tv ca sa ma invite la decernare vineri 5 februarie ora 19.00 in platoul de la Axa Transilvania.
Am incercat sa intreb care este situatia voturilor, insa am aflat ca doar in data de 5.02.2010 se finalizeaza procedura de numarare.
Nu pot decat sa va multumesc celor care ati trimis sau o sa trimiteti sms la 1268 cu textul
AXA, Educatie, Liviu Pop.
Multumesc din suflet tuturor, chiar daca transmiterea acestui sms a insemnat o cheltuiala din partea dumneavoastra.
Rezultatele nominalizarii le gasiti AICI

9 comentarii:

  1. Va doresc multa bafta!!! Personal, v-am votat!

    RăspundețiȘtergere
  2. Bafta, nu-i cunosc pe ceilalti doi, dar, chiar de i-as cunoaste, tot tu ai fi pe primul loc!
    Adrian

    RăspundețiȘtergere
  3. Ţi-ai cam luat-o în cap, Liviule ! Vezi că ţi s-a urcat şefia la cap ! În timp ce guvernanţii ne jupoaie de vii, voi vă plimbaţi pe la Târgu Mureş şi vă perfecţionaţi. A dracului perfecţionare pe cotizaţia noastră ! Vă distraţi, nu vă perfecţionaţi. Vă luaţi şi ceva fetiţe tinere în grup , soţiile, copiii şi plecaţi gură cască la munte. Bravo ! În tot acest timp ISJ taie şi spânzură în teritoriu. Când au dat aprobări ca şcolile să funcţioneze cu clase cu 9 sau 10 elevi, de ce Inspectorul General a semnat Ştatele de funcţii? Voi unde eraţi? Se făceau reduceri dar mai lent nu aşa brusc. Distaţi-vă voi, că o să rămâneţi şi fără cotizaţia celor care mai rămân prin şcoli. Dau 360.000 lei vechi pe lună cotizaţie, ca acum să desfiinţaţi împreună cu ISJ-urile şcoli care întrunesc numărul de peste 300 de elevi , aşa cum sună Ordinul ministrului. Pe cine mai vreţi să ţineţi la catedră? Au golit şcolile care au fost reabilitate pe fonduri de la Banca Mondială? Sunt şcoli modernizate, reparate pentru a beneficia elevii de confort şi condiţii. Acum vor să pună mâna ei pe aceste şcoli iar pe noi ne duc în localuri insalubre, în şcoli fără autorizaţie sanitară. Vor cheltui alţi bani pe reparaţii , vor organiza alte licitaţii de unde vor mulge alţi bani ,iar pentru salarii nu vor avea fonduri. Ne vor închide gura motivând că au făcut investiţii în învăţământ.

    RăspundețiȘtergere
  4. Are perfecta dreptate antevorbitoarea mea!Iar ca sa se vada adevarul gol-golut : la Premiile"Oscar" te-a infrant inca o data Pop Mariana!De fapt, ca de fiecare data!Pe mine ma intereseaza insa faptul ca n-am ce pune pe masa,,,dar de muncit,muncim ca 10!Cursuri de formare tinichigiste cate vrei si pe bani grei !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

    RăspundețiȘtergere
  5. Ce le place romanasilor sa-si arunce cu noroi in fata!
    LA ADMIN. PUBLICA AU INCEPUT SA-SI CASTIGE DIN DREPTURI,DUPA GREVA.
    Profesorii sunt smecheri,arunca cu noroi in singurul om care mai lupta pentu noi.
    Bravo lui Croitoru,ai lui sunt -si...........si cu banii luati.
    VOM AJUNGE DE RASUL SOCIETATII ROMANESTI -TOTI PROFESORII.
    NU STIM SA FIM UNITI.

    RăspundețiȘtergere
  6. P.S.ANONIM,
    Aveti perfecta dreptate cu scolile,cu desfiintarea lor,"cu marile investitii din invatamant"-pe spinarea profesorilor si-n beneficiul primarilor si-a clasei politice care-si batejoc de noi!

    RăspundețiȘtergere
  7. AM INCERCAT SA PUN PE BLOGUL LUI FUNERIU UN INDEMN LA GREVA GENERALA, CREIONANDU-I SUFERINTELE NOASTRE, ALE CELOR CARE MUNCESC PE BANI ATAT DE PUTINI IN SCOLI, LA CLASA, NU IN BIROURI, NU IN INSPECTORATE, NU LA MINISTER.
    SURPRIZA! COMENTARIILE MELE, DECENTE SI OBIECTIVE, NU AU FOST POSTATE. IN SCHIMB, E PLIN ACOLO DE URARI DE BINE SI DE ALTE PUPINCURISME.
    TRAIASCA CENZURA, FUNERIULE!

    RăspundețiȘtergere
  8. @ adrian nu e chiar asa
    @ e parerea dumneavoastra. Nu cred ca e nevoie sa aruncati vorbe in vant fara a vedea realitatea. Activitateaa unei organizaatii este una cat se poate de complexa, iar faptul ca o parte dintre ea o relatez pe blog nu cred ca va poate indreptatii sa aruncati rautati ieftine si neintemeiate. In paralel sunt multe lucruri care se desfasoara in acelasiu timp, organizare, formare, metodologia de incadre si miscare de personal, gradatiile de merit, etc. Toate in luna februarie, martie.
    @ asta e viata uneori
    @ guta marius ai mare dreptate
    @ fiecare cu blogul si cenzura lui

    RăspundețiȘtergere

Postări populare