18 feb. 2010

Diferente de salarii octombrie 2009 ianuarie 2010


Se pare ca in ultimul timp si mai ales seara aceasta la Antena 3 doamna secretar de stat Oana Badea sustine ca nimeni nu pierde la salariu din categoria personalului didactic decat cei care au avut salariu de merit si premiul de 2%. Am rugamintea sa imi transmiteti pe adresa de email comparatii de fluturase pe luna octombrie 2009 si ianuarie 2010.
Adresa mea este secretargeneralfsli@yahoo.com
Multumesc

primele fluturas elocvent

10 comentarii:

  1. De ce doamna BADEA nu-i intelege pe colegii dansei?Asa a zis,este dumneaei+sot,angajat al sistemului.Peste un timp,cat mai lung pentru dansa ai doresc ,nu va mai fi ministu.ATUNCI VA INTALEGE ,SPER,CUM SUNT UNII DIN EDUCATIE DISPERATI,DAR CU MOTIV-DIMINUAREA SALARIULUI DE LA 01.01.2010.

    P.S.Domnule POP ,la interventia d-voastra cu d-mna ministu,felicitari.
    Nu intelege,nu vrea sa se faca domnia sa ,ca intelege,dar aveati dreptate.Vor sosi multi fluturasi cu salarii diminuate incorect.

    RăspundețiȘtergere
  2. Felicitari d-lui Pop pentru interventia de la Antena 3, d-na Badea nu este vesnic pe acel scaun, la un moment dat se va intoarce intre copii si va astepta tot de la liderii de sindicat rezolvarea unor probleme.Sunteti cel mai informat lider pe care-l avem. Multa sanatate va dorim. Inca odata felicitari!

    RăspundețiȘtergere
  3. Mai nenicilor astia de la putere! Mai trogloditilor! Mai pupincuristilor! Mai spoitilor! Mai nulitatilor umane! Mai carpelor de sters pe jos! Mai mopuri si andrele ale d-nei Udrea! Mai imbecililor! Va credeti Dumnezeu pe pamant? Vestea proasta pentru voi e ca NU! Nu sunteti si nici nu aveti abilitatile si calitatile necesare decat sa va indreptati in directia opusa in cel mai scurt timp.Va asteapta distractii pe cinste in smoala si jar.Cum de va permiteti sa ne mintiti pe fata?Cum de aveti tupeul de a iesi la rampa si sa ne vindeti gogosi in fata cand noi doar de necazuri si probleme dam! Salariile AU SCAZUT! Datorita faptului ca imbecili ca voi nu au dat norme de aplicare si deoarece exista in teritoriu cretini de contabili ce mananca pe bune gogosi si chipsuri, beau cafele la greu si joaca tetris pe net, care-si bat joc de noi neacordandu-ne drepturile legale normale.Este clar: ce-am avut ca venituri in Decembrie 2009 trebuie sa fie egal cu ce trebuia sa luam in Ianuarie 2010. Ce e greu de inteles asa ceva???? Numai ca rautatea umana si imbecilitatea celor de sus si a contabililor din tara e incomensurabila.Voi sindicatele trebuie sa faceti tot posibilul de a trezi cretinii din somnul perpetuu si din prostia irecuperabila.Trebuie sa faceti miscari grele sindicale, trebuie sa scoateti tot poporul asta in strada pentru ca sa nu mai faca ei ce vor cu tara asta.NISTE IDIOTI, IMBECILI,CRETINI,IMPUTITI si SLUGI BASESCIENE!!!!!!!!!!!!

    RăspundețiȘtergere
  4. Din pacate domnule Pop, doamna secretara I cu studii superioare nu are dreptate daca ea este cea care si-a facut salariul (e jalnica competenta secretarilor si contabililor cu studii superioare la Spiru Haret). Sporul de ecran nu se regaseste ca spor care nu face parte din salariul de baza pentru ca in conf, cu Legea 330/2009 nu indeplineste conditiile prevazute de lege pentru a fi acordat. El intra in sumele compensatorii tranzitorii in 2010(care face parte din baza). In cazul in care Sporul de Ecran s-a acordat prin parcurgerea pasilor legali atunci el este spor pentru conditii deosebite de munca si se regaseste in anexa legii 330. SECRETARELE CU STUDII SUPERIOARE AR TREBUI SA PARCURGA MODULE DE PERFECTIONARE SI SA PLATEASCA CEEA CE GRESESC...

    RăspundețiȘtergere
  5. Cand am primit salariul in am crezut ca nu vad bine.Nimeni nu ne-a transmis si noua faptul ca vom primi mai putini bani.Cand am intrebat de ce am luat bani mai putini ,ni s-a spus ca s-a dat o lege prin care s-au redus sporurile rurale dar si alte sporuri deoarece nu sunt bani.Luand in cosiderare ca nu ni s-a decontat nici naveta am luat mai putin cu cel putin 300 lei(RON).

    RăspundețiȘtergere
  6. Stimata Anica
    Intamplarea face ca aceasta secretar I sa fi absolvit o facultate la USH si sa fi gresit alaturi de multi altii.Afirmatia generalizatoare,referitoare la slaba pregatire a haretistilor este jignitoare.Cam toti novicii presteaza jalnic,indiferent unde au absolvit.Ne mai intrebam de ce?

    RăspundețiȘtergere
  7. Suparator este faptul ca nu este suficient ca ne tot "mutam palaria de pe o parte pe alta " in actul educational acum ma vad nevoita sa invat si notiuni de contabilitate , sa solicit in fiecare luna sa vad statul de plata (sa inteleg evident ce mi s-a calculat si ce nu)si fluturasul pe care-l obtinem doar daca ducem " munca de lamurire" cu " autoritatea suprema in scoala Domnia sa CONTABILA" iar daca o contrazic trebuie s-o fac doar cu Legea in mana. Ei bine intreb aici stie cineva unde ma pot adresa daca sunt nemultumita de calculul salarial pentru a solicita recalcularea salariilor pe ultimii trei ani???

    RăspundețiȘtergere
  8. Sunt profesor I, cu studii superioare, masterat,gradul I, transa de vechime 30-35 ani, am o vechime de 32 ani, am 27 elevi în clasă şi am luat în ianuarie 2010-1997 lei iar contabila noastră are 5 ani vechime , ţine încă n..... firme în timpul serviciului şi a luat 23987 lei. Să trăiască contabilii şi directorii care îşi dau sporuri cât vor. Avem director cu 3700, director adj. cu 3400, contabil cu 24oo, total 95 milioane lei vechi pe lună la doar 3 oameni la o şcoală cu 500 elevi. Ce bine le marge!!! Nouă ne ard creierii în clasă iar ei toacă banii statului degeaba. Ce ne trebuie oare 2 directori? Şi contabil la fiecare şcoală ? Să ţină 2 sau 3 şcoli un contabil, că vine la ora 10 la şcoală şi pleacă la 14. Nu ştie nimeni pe unde umblă!!!!

    RăspundețiȘtergere
  9. Stimate domnule profesor Pop,

    Ma numesc ... sunt absolventa la liceului pedagogic (5 ani) urmat de Facultatea de Fizica, UBB Cluj-Napoca, promotia 2002.
    Deoarece salariile ca si cercetator erau foarte mici si nu am gasit nici post pe specialitate, ca sa ma titularizez am acceptat ideea de a lucra ca si institutor.
    Va trimit atasat fluturasii de salar primiti in lunile octombrie2009, decembrie 2009 si ianuarie 2010.
    D-na Badea poate vedea clar diminuarea de salariu. Am preconizat ca in ianuarie 2010 sa primesc un salariu aproximativ echivalent cu cel din decembrie 2009 (mentionez ca in decembrie am avut salariu de merit si penalizare de 15,5 %), iar in ianuarie am avut surpriza neplacuta ca sporul de doctor de 245 ron, care apare pe fluturas la compensatii tranzitorii sa nu imi fie platit.
    As avea pentru d-na Badea doua intrebari:
    -Dansa considera ca, un cadru didactic cu gradul didactic I si cu titlul de doctor este posibil sa se descurce cu suma de 1270 ron/luna ?
    -Cand are de gand sa aprobe d-nul Funeriu proiectul de ordin prin care sa fim incadrati si salarizati ca si profesor pentru invatamantul primar si preprimar?

    Daca NU IL APROBA ii sugerez ca la toti care sunt in situatia mea sa ne scoata posturi, pe specialitate, pe care sa ne putem titulariza, conform studiilor pe care le avem, sau sa finanteze cercetarea (ca sa ma pot intoarce acolo) si sa plateasca in continuare doctoratul la toti cei care detin acest titlu !!!
    Poate nu va vine sa credeti, dar sotul meu e cercetator stiintific III doctor la UBB Cluj , are aceeasi varsta ca si mine (35 ani) si are un venit brut de 1461 ron,( net 1100) ron dar, salariul pe februarie il va lua numai in luna aprilie, pentru ca nu s-au finantat inca contractele de cercetare in derulare.

    VA ROG SA LE ARATATI ACESTI FLUTURASI DOMNILOR PARLAMANTARI SI SECRETARI DE STAT SA VADA CE BATAIE DE JOC SE FACE DIN NOI. "LE SUNTEM RECUNOSCATORI" PENTRU FELUL IN CARE TRATEAZA TINERII !


    Cu stima,


    P.s. Mi-ar face foarte mare placere ca, aceste documente sa le vada si vecinul nostru de cartier, domnul premier Emil Boc, deoarece cred ca nu este constient de ceea ce se intampla in tara, iar daca mai aveti nevoie de alte documente justificative va mai pot scana si trimite domnule Pop.

    RăspundețiȘtergere
  10. Si daca nu primi fluturasi? Ce mai analizam? Ce mai comparam? Ii primim din an in pasti.....

    RăspundețiȘtergere

Postări populare