26 nov. 2009

Hotarare Comisie Paritara Bucuresti


25 de comentarii:

  1. dar la nivelul tarii cum se procedeaza?

    RăspundețiȘtergere
  2. Asta inseamna ca OUG40/2009 se aplica doar in BUCURESTI?

    RăspundețiȘtergere
  3. Pe cand vom fi incadrati si in judetul Sibiu?

    RăspundețiȘtergere
  4. Facem cate o comisie in fiecare oras?Hai c-ar fi hazliu!

    RăspundețiȘtergere
  5. Cand se va aplica si la nivel de Maramures? Numai in Bucuresti se poate?

    RăspundețiȘtergere
  6. incercam sa o punem pe ordinea de zi saptamana viitoare

    RăspundețiȘtergere
  7. acolo nu se precizeaza daca studiile sunt in profilul postului. sa inteleg ca si cei cu alte facultati decat PIPP intra in discutie?sper ca da

    RăspundețiȘtergere
  8. in TURDA directorii de scoli ii obliga si-i santajeaza pe dascali sa mearga la ore si in zilele de concediu fara plata.

    RăspundețiȘtergere
  9. In Cluj-Napoca unele scoli stau inchise 8 zile, altele 6 zile, unele taie pe noiembrie 8,92%, altele 15,5%.Tara lui Papura Voda.In Turda colegii sunt disperati si revoltati ca sunt obligati sa mearga la scoala si in zilele fara plata.Ce face sindicatul?La niu nu se pot intalni comisiile paritare?

    RăspundețiȘtergere
  10. Felicitari Bucurestiului!
    Asteptam sa se extinda in toata tara aceeasi atitudine...ma refer in mod special la art.4;
    Totusi, sunt chiar unii lideri de sindicat care ne pun "bete-n roate".

    RăspundețiȘtergere
  11. Aplicarea legii e interpretata in diferite moduri.
    Punctul meu de vedere l.am mai postat. O sa vedem in instanta ce o sa se intample din acest punct de vedere.
    Nu cred ca sunt lideri care sa puna "bete-n roate".

    RăspundețiȘtergere
  12. dnule liviu vi se pare corect ca noi, cei cu facultati in alte domenii, care lucram in invat primar si prescolar sa ramanem institutori? ce vina avem daca pe vremea cand am facut eu facultatea nu era mareata PIPP. am facut o facultate la zi si acum spuneti ca degeaba? sper ca acelasi lucru sa li se intample si celor carea zi au PIPP sa apaar o alta facultate celebra si sa vada cum ne simtim noi acum

    RăspundețiȘtergere
  13. Nu e normal, cum nu sunt normale multe lucruri in incadrarea noastra.
    Problema de fond este cum rezolvam problema in asa fel incat toti sa fie multumiti

    RăspundețiȘtergere
  14. absolvent colegiu pedagogic de institutori.1999

    absolvent psiholoie bologna I 2008

    titular -invatatoare

    va fi sau nu incadrat ca profesor inv. primar?

    multumesc!

    RăspundețiȘtergere
  15. De ce sa ma simt penibil ca sunt absolventa PIPP? M/am pregatit in domeniul postului pe care il ocup de 23 de ani. Daca eram absolventa unei alte facultati, de mult eram plecata din primar. De ce? Pentru simplul fapt ca a fi profesor se pare ca e mai usor dar mai apreciat financiar.

    RăspundețiȘtergere
  16. Raspuns pentru cel sau cea cu "mareata PIPP":
    Cand faci o facultate stii pentru ce o faci...ai facut la zi...care-i problema? mergi si lucrezi pentru ceea ce te-ai pregatit. Ai absolvit studii superioare intr-un alt domeniu, este problema ta...nu avea acum pretentii si jigni elegant pe altii.
    Termini Administratie publica sau drept sau contabilitate si vrei sa ai functia de profesor pentru invatamantul primar si prescolar...? nu prea se poate...

    RăspundețiȘtergere
  17. "PUN BETE-N ROATE"...d-le Pop
    La Neamt d/na Grigore asta face ...intrebati-o, daca nu credeti, ce "pledoarie" a facut la Consfatuirea cadrelor didactice de la Piatra Neamt anul acesta pe tema "profesor pentru invatamantul primar si prescolar", doar va cunoasteti..
    Daca are frustrari...nu-i problema noastra ca ea nu a reusit sa termine ce-a inceput(muzica), sa-si dea gradul did I...nu este chiar in masura sa improaste cu noroi si sa emita judecati de valoare.

    RăspundețiȘtergere
  18. nu va mai suparati ca pana la urma veti vedea ca functia de profesor va ramane la nivel de incadrare dar salariul va fi la fel ca un absolvent de oricare alta facultate. am citit cu atentie postarile de mai sus. cum a spus si dnul POP nimeni nu este vinovat...nici cei care au alte facultati pentru ca asta au putut sa faca la vremea respectiva, nu exista stiinte ale educatiei, nici cei care au avut sansa de a se perfectiona chiar in profilul postului. eu vad astfel rezolvarea: celor cu alte facultati sa li se ofere sansa de a face un modul sau ceva de genul, o postuniversitara care sa echivaleze PIPP. si ar fi ideal ca asta sa se faca prin CCD ca toata lumea sa aiba acces la cursuri. bineinteles ca multi nu vor fi de acord pentru ca stim ca taxele sunt destul de mari...dar...alta rezolvare nu stiu care ar fi. voi ce ziceti? mentoinez ca am litere si profesez ca invatatoare. nu as da meseria care o am pe profesor de lb romana, nu este asa usor cum spun unii sa schimbi meseria

    RăspundețiȘtergere
  19. Daca n-ati avut de gand sa va schimbati meseria de ce-ati facut litere?
    Noi am facut 3 ani...ne pare rau ca aveti o asemenea "consideratie",chiar vreti sa echivalati PIPP cu o postuniversitara? Nu prea puteti..nu prea aveti cum.

    RăspundețiȘtergere
  20. absolventa sau absolventul de PIPP se crede mai pregatit profesional ca un absolvent de 5ani liceu pedagogic+facultate de psihologie?

    RăspundețiȘtergere
  21. Da de liceu pedagogic+ 4 ani de PIPP ce mai spui?

    RăspundețiȘtergere
  22. ....si master in Stiintele Educatiei?

    RăspundețiȘtergere
  23. Se vede ca suntem "in lumea copiilor"...am ajuns sa ne certam ca si ei.
    A echivala intr-un an facultatea de 3 ani ...mi se pare indrazneata propunerea. Si eu am terminat Lic.pedagogic de 5ani si apoi PIPP..nu psihologie.Ai terminat psihologie ...de ce ? inseamna ca ti-a placut, ai fost motivat sa investesti timp si bani si exista solutii in Romania sa-ti practici aceasta meserie...
    Numai bine,
    Succes pe mai departe!

    RăspundețiȘtergere
  24. SUCCESURI pe mai departe tuturor certaretilor din invatamant!Rau ati mai ajuns!De OMUL FRUMOS n/ati auzit inca?!Terminati cu dezbinarea dintre voi!Si basescu cu boc asta si doresc!Referitor la echivalarea studiilor,la module si celelalte sa stiti ca nu preda cu nimic mai bine colega mea care a terminat STIINTELE EDUCATIEI decat colega care a terminat Psihologia!Si de invatat un dascal care se respecta INVATA MEREU SI TOT TIMPUL!Nu credeti?!

    RăspundețiȘtergere

Postări populare