10 oct. 2009

Sunteti de acord cu netrecerea notelor/calificativelor in catalog si carnet pana la sfarsitul semestrului?


Conform sondajului de pe acest blog procentul celor care sunt de acord cu aceasta forma de protest este de ăeste 70%. Este foarte important cati dintre noi o sa mentina acest lucru pana la sfarstul semestrului.

2 comentarii:

  1. Sincera sa fiu , incepe sa ma plictiseasca toate astea!!! Nimeni nu ne baga in seama, toti se tin de paranghelii, iar NOI NE VOM TREZI CU BANII LUATI SI FARA VREUN REZULTAT! Poate ca tocmai MOMENTUL A FOST PROST ALES PENTRU CA ESTE CAMPANIE ELECTORALA...! si toti sunt preocupati cum sa-si dea la picioare unii altora! Am vazut ieri la B1 TV o mama de elev, dar si pe moderatoarea emisiunii "Trenul vietii" care aproape considerau ca nu mai este nevoie de scoala,ca elevii ,la sf. scolii nu stiu nici cum arata un ciocan, si eu , ca profesoara de lb. romana, ma gandeam CUM SA FAC EU SA-I SATISFAC DORINTELE ACELEI MAME? Cum sa-mi justific existenta si salariul de mizerie daca materia mea nu este legata de CIOCAN SI NICOVALA? Ca sa stii sa dai cu sapa si cu rindeaua nu-i nevoie sa stii sa scrii cu cratima , virgula ,etc. Se poate si mai rau!!! Am primit zilele acestea dosarele pentru rechizite si burse si m-am ingrozit cand am vazut cererile facute de parinti! Am intrebat copiii de ce nu le-au aratat printilor modelele PE CARE LE-AU FACUT CU MINE LA CLASA IN CL.A-VI-A ca sa aiba habar? Dar sa stiti ca NU-I INTERESEAZA nici pe ei nici pe parinti!!! E vorba aceea "MERGE SI ASA"

    RăspundețiȘtergere
  2. sa nu ne mire... In vremuri e criza conteaza satisfacerea nevoilor primare. Nevoia de educatie este foarte sus in piramida lui Maslow.
    Un mesaj pentru doamna de romana:
    Pe peretii Universitatii din Bucuresti sunt atasate in prezent niste bannere care contin vorbe de duh. Printre altele, am vazut si urmatorul mesaj:"cizmarul da socoteala pentru ghete, iar nu si pentru nadragi". Asta m-a facut sa nu ma mai simt datoare sa dau explicatii.

    RăspundețiȘtergere

Postări populare