22 oct. 2009

Miscare de miscare de personal 2010

Metodologia o sa intre in discutie saptamana viitoare, probabil joi 29.
Asta pentru ca miercuri 28, la Curtea Constitutionala a Romaniei o sa se analizeze (sper sa nu fie o noua amanare)Legea Educatiei Nationale cat e sau nu de constitutionala. Astefel sa stim pe ce lege se face aceasta metodologie.
Pana atunci Colegiul Natioanal al Liderilor FSLI o sa se intruneasca in data de joi, 29 octombrie, pentru a analiza referendumul pentru greva generala.
Se va stabili si cu privire la forma de protest legata de netrecerea notelor in documentele scolare. Pana atunci organizatiile FSLI au recomandarea de a nu trece notele in catalog.

8 comentarii:

  1. si iar o sa se dea liber la pretransfer de la rural la urban si de la gimnaziu la liceu?

    RăspundețiȘtergere
  2. De ce nu incercati si altceva in afara grevei! Acum ce rost are greva? CU cine va bateti? Consumati energi degeaba!

    RăspundețiȘtergere
  3. rapuns pentru primul anonim cu comentariu:sa mai fie liber de la rural la urban si de la gimnaziu la liceu pt ca ne putem titulariza numai la rural(in urban nu se scot posturi)si noi avem examen de titularizare luat cu note apropiate de 10 nu ca 90% din profesori titularizati de iliescu cu dectretul.........

    RăspundețiȘtergere
  4. nu cred ca mai are rost sa nu trecem notele in catalog, pt ca, atat elevii, cat si parintii lor, ne preseaza sa le trecem notele. Elevii deja -unii dintre ei, desigur!- au inceput sa minta cu privire la note, in sensul ca le spun parintilor de nota mai mari...

    RăspundețiȘtergere
  5. netrecerea notelor este "un balon de oxigen" pentru perioada de dupa alegeri si mai ales la sf sem I. Convocati sedinte cu parintii si le comunicati notele. Deci exista solutii

    RăspundețiȘtergere
  6. Andriescu Elena24.10.2009, 13:33

    Ce credeti ca se va intampla in situatia mea: sunt titular al Colegiului Tehnic de Transporturi Piatra Neamt pe nivel S.A.M. cu studii de lunga durata . In conditiile in care S.A.M. nu va mai exista dar ore la nivel liceal exista suficiente pt constituirea unei catedre se va putea schimba titulatura de pe SAM pe liceal? DACA SE POATE VA ROG ADUCETI IN DISCUTIE SI SITUATIA MEA SI NU NUMAI A MEA .
    Cu respect Andriescu Elena .

    RăspundețiȘtergere
  7. de ce se permite maistrilor instructori, sa treaca de la acest statut la cel de profesor, si cu recumoasterea gradelor didactice luate pe maistru?
    este o mare diferenta incepand de la examenul de titularizare pana la sustinerea gradelor didactice.
    ar trebui sa participe la titularizare ca orice alt cadru didactic avind in vedere ca toti au obtinut titularizarea in invatamant pe baza de dosar.
    corect?

    RăspundețiȘtergere
  8. Va rog, Domnule Pop aveti grija sa ramana pretransferul, sa nu ne lege de glie!

    RăspundețiȘtergere

Postări populare