26 oct. 2009

PENTRU CARCOTASII DIN INTERIOR SI EXTERIOR

Am constatat de o vreme buna ca o gramada de carcotasi incearca sa fabuleze legat de persoana mea. De aceea ma simt (pentru ca ei nu se simt...) sa fac cateva precizari.
Nu ma intereseaza in nici un fel viata politica cel putin 15 ani de aici inainte. Orice asociere a mea cu clasa politica este simpla speculatie de presa.
Simdicatul pe care il conduc si federatia din care fac parte, nu au si nici nu o sa aiba nici un protocol, pact sau orice alt document oficial cu un partid politic.
Nu o sa accept ca cineva din interiorul sau exteriorul organizatiei sa denigreze aceste institutii doar pentru titlu de presa sau orgoliu personal.
Pentru orice informatie suplimenatara va stau la dispozitie nr de tel 0744473459 si adresa personala de email liviumarianpop@yahoo.com. NU MAI FABULATI.
Stiu ca este campanie electorala. De aceea rog, carcotasii partidelor politice si lipitorii de afise, sa isi vada de campania lor si sa ma lase in pace.
P.S. Pentru toti acestia o dedicatie SPECIALA
Iar pentru cei din Maramures UNA SI MAI SPECIALA

12 comentarii:

  1. toate sunt trecatoare...fruntea sus

    RăspundețiȘtergere
  2. GUŢĂ MARIUS-Dâmboviţa27.10.2009, 04:10

    au trecut si altii prin asa ceva .D-voastra continuati ce ati inceput,iar intinerirea FSLI-ului,prin L.POP,cred ca deranjeaza.Noi tinerii,din toata TARA ,va sprijinim!LUPTAM IMPREUNA!

    RăspundețiȘtergere
  3. Intelegeti si dv. ca asa ne-am ars ca suflam si-n iaurt

    RăspundețiȘtergere
  4. Are dreptate predecesorul meu, dar cel mai cinstit este sa intrebi chiar persoana in cauza .Pagina indicata din City news era blocata ieri asa ca n-am putut citi despre ce este vorba. Promit sa mai incerc (eu insami fiind absolventa de Litere la Baia Mare) PENTRU CA MA INTERESEAZA! Am incredere in dv. si nu vreau sa cred ca sunteti 'mituibil'sau santajabil. MI-AR PAREA RAU SA MA FI INSELAT.

    RăspundețiȘtergere
  5. Nu mor caii cand vor cainii!
    Cu respect,Loredana
    P.S Sper sa reluam colaborarea la proiect

    RăspundețiȘtergere
  6. frumoase piese
    ung la suflet

    RăspundețiȘtergere
  7. Liviu, noi avem incredere in tine, stim ca esti omul potrivit la locul potrivit. Eu, unul, sunt mandru de simplul fapt ca te cunosc.

    RăspundețiȘtergere
  8. In ultima perioada am observat ca ,,distinsii "alesi politic doresc sa fie inconjurati de oameni capabili...ca da bine...este normal sa nu doriti ca intre numele d-voastra si ei sa fie semnul egal.Contez pe d-voastra ca fiind un om vertical si mai ales cerebral!

    RăspundețiȘtergere
  9. Haideti sa spunem lucrurilor pe nume si sa nu fim (tare) ipocriti.
    Domnul Liviu Pop, alias domnul profesor de matematica Liviu Pop, alias domnul director coordonator de liceu Liviu Pop (cel putin atat stiu eu despre perioada de dinainte de SLIMM) a activat o perioada intr-un partid politic. Altfel nu cred ca ar avea flerul si influenta pe care o are astazi. Din fericire pentru dumnealui si pt multi dintre noi, si-a dat seama ca daca te bagi in troaca, te mananca porcii. Asa ca s-a retras (cel putin eu asa cred) din acel partid politic.
    Il rog un singur lucru pe viseuanul Liviu Pop: sa nu uite de unde a plecat (nu ma refer la oras) ci la oamenii de langa a plecat si care ii doresc sa mearga pe drumul pe care l-a ales fara sa faca rabat la intimidarile hienelor din politica.

    RăspundețiȘtergere
  10. Multumesc tuturor pentru mesajele adresate/
    Nu am fost decat "director educativ" iar partidul politic in care am activat fara voia mea o scurta perioada de timp nu a avut si nu o sa aiba legatura cu asa zisa promovare. Nu vreau, mai ales fiind campanie electorala sa discut pe acest aspect. Dupa campanie, pentru cei care nu imi stiu istoria publica, chiar prea publica, o sa detaliez. Cert e ca o sa incerc sa fiu cat mai aproape de membri de sindicat, mai ales de viseuanii mei.
    Toate cele bune

    RăspundețiȘtergere
  11. Sa incerc un comentariu "rece",de profesor de matematica, cu experienta.

    Liviule,esti cel mai bun lider pe care l-am avut si pe care cred ca-l vom avea inca mult timp.Te-ai bagat in valtoarea vietii sociale cu multa energie,esti prezent in multe locuri din tara atat fizic cat si virtual.Esti in Bucuresti si in Baia Mare in acelasi timp.Ai mentinut legatura cu MECI in vanzoleala de implantare a legilor lui Boc si in acelasi timp ai comunicat cu "muritorii de rand".

    O mare realizare a noastra sub presedentia ta si in care ai fost bagat pana in gat este hotelul Ocna Sugatag.Acesta este nucleul SLIMM Este drept ca inca mai avem ani buni de platit aici,dar cad nu va mai fi,vom uita ca a fost greu.Conduci un Birou Operativ competent,uneori obositor caci in acest birou se infrunta idei opozante,dar democratia le rezolva.Centrul de formare Eurosind este o realitate.Dar...

    In batalia cu Guvernul am pierdut,Legea salarizarii unice se va aplica iar noi vom fi in coada.Deocamdata hotelul nostru nu este folosit in exclusivitate pentru noi.Legea Educatiei(proiectul) nu ne bucura foarte tare.

    Este plina de continuturi care sa ne "puna la punct",directorii vor fi pusi de primari,deci de paridul conducator.Salariul directorului va fi de 5-6 ori mai mare decat al unui debutant, etc.,etc.

    Stiu ca nu depinde numai de tine sa fortam mana Guvernului,stiu ca nu putem mobiliza masa de sindicalisti sa faca sacrificii,sa mearga la scoala fara salar(in greva),stiu ca exista multe nemultumiri.Sunt persoane care isi striga durerea gasind printre vinovati si sindicatul si presedintele acestuia.Pe cine sa-l apostrofeze? In momentul in care ai candidat ca presedinte te-ai gandit si la necazuri.Sau nu?Esti reprezentantul sperantelor noastre.Te-au descurajat criticile? Eu sunt convins ca nu sunt rautati si nici dorinte de a nu ne mai reprezenta,ci exprimarea ofului. Nu te antrena in barfe si certuri de babe.

    Intr-un mod pervers guvernul baga articole pozitive alaturi de articole negative,noi ripostam la cele negative,iar dansii spun ca le negam pe cele pozitive.In batalia noastra nu trebuie sa cerem multe deodata caci din cauza unora nu vor avea trecere altele.As zice ca acum trebuie sa avem un singur motiv de batalie:Legea salarizarii unice.

    O carcoteala exista in jurul hotelului:cum ca acesta ar fi folosit de "reprezentantii"sindicali.In jurul acestui subiect trebuie multa transparenta.Este necesar ca Statutul SLIMM sa contina modul de folosinta de catre fiecare cotizant al acestuia chiar dupa iesirea din SLIMM.Acest obiectiv este al nostru si asa trebuie sa ramana.

    Referitor la greva preconizata eu sunt foarte pesimist,vom vorbi altadata.

    RăspundețiȘtergere
  12. Avem si noi la Dolj un prof. tot de matematica, presedinte FSLI. Este un om de toata isprava. Toate drepturile salariale le-am obtinut datorita eforturilor depuse de dumnealui.Profesorul Rada Constantin poate fi vazut la tribuna tuturor mitingurilor de la Bucuresti. Datorita acestui om de onoare a intrat si la noi democratia pe usa scolii. Sa va dea dumnezeu multă sanatate si putere de munca pentru a putea duce in spate tot ce inseamna negociere in ziua de azi. Am vazut de foarte multe ori cum se negociază si ce eforturi se fac, ce consum nervos exista, dar cei mai multi nu stiu.De multe ori m-am gandit ca sunt multi care nici nu merita sa te uzezi pentru drepturile lor.Dar orice padure are si uscaturi. Va doresc multa putere de munca si intelepciune in negocierile viitoare. O dascalita din Dolj.

    RăspundețiȘtergere

Postări populare