22 oct. 2009

Apel la educaţie! Apel la viaţă! (II)

La începutul lunii a fost demarata campania „Apel la educaţie! Apel la viaţă”, campanie prin care initiatorii au atras atenţia asupra situaţiei moroşenilor din Ucraina şi, în primul rând, s.au pus bazele unei acţiuni de colectare de materiale în limba română, materiale necesare pentru educarea ROMÂNILOR DE DINCOLO DE TISA.
Detalii www.eternulmaramures.ro

În acelaşi timp, în toate zonele ţării încercăm să apelăm la oameni care să ne ajute în sprijinirea spirituală şi materială a oamenilor care trăiesc dincolo de Tisa, în o parte a Maramureşului istoric.

Ne-am bucura să primim sprijin şi din partea editurilor şi tipografiilor care ar putea să ne ajute prin tipărirea de materiale care ar fi necesare culturalizării moroşenilor de peste Tisa, oameni care duc o lipsă acută de limba română, oameni care sunt obligaţi să îşi uite rădăcinile şi obiceiurile.

Pentru informaţii suplimentare referitoare la modul în care şi dumneavoastră puteţi ajuta aceste acţiuni vă rugăm să folosiţi e-mail contact@eternulmaramures.ro

6 comentarii:

  1. Excelenta ideea cu ajutorul pentru romanii de dincolo de Tisa.... Ma gandesc deja cum voi coopta colegii pentru aceasta actiune.
    gabriela_19652002@yahoo.com

    RăspundețiȘtergere
  2. Domnile Pop, am citit pe forumul ministerului ca ati trecut in politica din partea PSD si ca vi s-a cerut demisia din functia pe care o detineti in cadrul FSLI. Este adevarat? Ce se intampla la Baia Mare ca s-a iscat asa o zazanie? In ce calitate mai vorbiti acum?

    RăspundețiȘtergere
  3. gasiti mai multe detalii http://www.citynews.ro/maramures/politica-13/psd-sindicalistul-liviu-pop-candidat-pentru-senat-22229/
    iar gluma de 1 aprilie http://www.citynews.ro/maramures/politica-13/liviu-pop-intra-in-politica-pentru-un-loc-la-bruxelles-41221/
    P.S. A nu se face confuzie intre Liviu Pop si Liviu Marian Pop.

    RăspundețiȘtergere
  4. As dori sa particip si eu la aceasta actiune. Cu cine ar trebui sa iau legatura? La s si adresa mea: danaarba@yahoo.co.uk

    RăspundețiȘtergere
  5. Buna dimineata.
    In numele colegilor care se ocupa de Eternul Maramures, va multumesc si va astept sa vizualizati toate articolele postate pe site.
    In ceea ce priveste actiunile noastre, pentru detalii suplimentare va invitam sa ne contactati la adresa de e-mail contact@eternulmaramures.ro si/sau la numerele de telefon postate pe site-ul www.eternulmaramures.ro/contact la sectiunea "Contact"
    Va multumim pentru interes si colaborare
    Cu stima,
    Bogdan

    RăspundețiȘtergere

Postări populare