7 sept. 2009

proiecte legislative

legea educatiei
legea salarizarii unitare

17 comentarii:

  1. nu cred ca ar trebui alte forme de protest decat sa se mearga la vot si sa fie ales un alt presedinte, nu are rost sa patimeasca inutil si dascalii (prin salariu redus) si elevii in cazul unei greve

    RăspundețiȘtergere
  2. Pentru functia de mediator scolar exista master ( ciclul IIBologna) in specialitate. Am trimis numeroase sesizari si in lege nu apare specificat acest lucru la conditiile de ocupare a functiei de mediator scolar sau profesor mediator!

    RăspundețiȘtergere
  3. De necrezut!
    ,,Specialistii"care au elaborat aceste legi oare ce salariu sau sanctiune merita?!
    Inr-o lege intr-un fel, in cealalta lege altfel!
    Ce sa mai intelegem?!
    Va citez:
    ,,Gradatia de merit se atribuie pe o perioada de 4 ani''-Legea salarizarii unitare
    ,,Gradatia de merit se atribuie pe o perioada de 5 ani''- Legea educatiei
    Nu mai inteleg nimic!
    Nici aplicarea legii salarizarii unitare din 2010 nu mi se pare foarte clara.Cui i se aplica noua lege?Si treptat in anii urmatori?Nu inteleg...

    RăspundețiȘtergere
  4. Nu mai inteleg nimic! Cei care au Lic. Pedagogic+Colegiu+continuare de studii 1 an-specializaerea Ped.inv primar si prescolar cum vor fi incadrati? (SSD sau S)

    RăspundețiȘtergere
  5. Dar cei care au terminat liceul pedagogic(5 ani) si specializarea Pedagogia invatamantului primar si prescolar ID(3 ani) cum vor fi incadrati?Prof I sau prof II?

    RăspundețiȘtergere
  6. as vrea sa stiu si eu, d-le pop, ce salar voi avea de la 1 ianuarie 2010, avand in vedere ca sunt informatician IA, S, cu urm sporuri: 15% fidelitate, 25% gradatie, 15% vechime, 10% conditii vatamatoare, 2% premiu? ca din legea postata inteleg ca voi pierde mai bine de 30% din cat am acum.

    RăspundețiȘtergere
  7. Anexa nr II / 1.3 face referire la salariile de baza pentru functiile de conducere din invatamantul preuniversitar,facand referire la coeficienti de ierarhizare grad I si grad II unde pentru secretar sef studii superioare este prevazut coeficientul 3,60 respectiv 4,00 iar in anexa II / 1.4 gasim coeficientul de multiplicare pornind de la 2,50 pana la 3,25 in functie de transele de vechime.

    Care este coeficientul folosit la calcului drepturilor salariale pentru functia de secretar sef cu studii superioare? Anexa II / 1.4 sau anexa II / 1.3 ?

    RăspundețiȘtergere
  8. Care este diferenta dintre institutor si profesor-invatator?

    RăspundețiȘtergere
  9. Care este diferenta dintre institutor si profesor-invatator ma intrebam si eu.
    Profesor-invatator nici nu exista in grila de salarizare?!!!!!!!!????? Cum va fi platit????

    RăspundețiȘtergere
  10. Noi intrebam...
    Dar cine ne raspunde????????

    RăspundețiȘtergere
  11. Cu siguranta nimeni! Cei care ar trebui sa o faca sunt prea ocupati cu propriile interese. Sa va fie rusine domnilor lideri sindicali!

    RăspundețiȘtergere
  12. Ar trebui blocat inceputul anului scolar pana cand vom primi tot ce ni s-a promis in campania electorala si se rezolva favorabil pentru bugetari legea salarizarii.

    RăspundețiȘtergere
  13. tot ce s-a discutat la intalnirea departamentului preprimar si primar al FSLI a fost doar pentru linistea noastra? Cine va fi incadrar ca institutor, cine ca profesor, profesor-invatator? Despre educatoare absolvente de lic ped si o alta facultate decat PIPP??? Se pare ca am luat iarasi teapa si de data asta de la cei pe care i-am ales sa ne reprezinte - ma refer la liderii de sindicat prezenti la negocieri. De ce oare, domnule Pop, nu raspundeti celor care va adreseaza intrebari pe blog? de fapt, si tacerea este un raspuns. Am, a nu stiu cata oara, un gust amar, provocat de atatea minciuni.

    RăspundețiȘtergere
  14. nu ne permitem financiar blocarea inceputului de an scolar. Singura noastra sansa e sa blocam un bacalaureat. Sa ne luam banii pe cele trei luni de vara si apoi sa blocam bacul Altfel, suntem prea saraci sa ne permitem vre-o greva atunci cand trebuie!!!! Noi nu suntem ca judecatorii!

    RăspundețiȘtergere
  15. o bataie de joc grila aia de salarizare! nimic nou ... cum e posibil ca daca sunt institutor cu definitiv vechime peste 6 ani sa pornesc de la 1.85, iar daca functionez ca profesor sa pornesc de la 2.45.nu sunt tot eu cea care are si liceu pedagogic si facultate? nu fac aceeasi munca?

    RăspundețiȘtergere
  16. lucrey in invatamant din 1990
    1990-2004 profesor suplinitor necalificat cu urmatoarea incadrare
    2ani de la 15 sept.
    2 ani de la 1sept.-31 oct.
    3 ani de la 3 sept.
    3 ani de la 1 sept.-31 august
    din 2004-2009 profesor calificat incadrata de la 1sept. 31 august
    acumuley in total 10 ani neintrerupti
    pot beneficia de sporul de stabilitate chiar daca cei 10 ani nu sunt acumulati unul dupa altul
    imi cer scuye pentru greseli,sunt incepatoare
    privind calculatorul
    va rog sa-mi dati un raspuns
    multumesc

    RăspundețiȘtergere
  17. nu beneficiati de sporul de stabilitate

    RăspundețiȘtergere

Postări populare