16 sept. 2009

Ce forma de protest credeti ca ar trebui facuta daca se asuma cele doua legi? Sondaj LMP

greva generala 134 (79%)

greva de o zi 7 (4%)

mitinguri 13 (7%)

nimic 15 (8%)

6 comentarii:

  1. greva generala, desigur.o zi nu te baga nimeni in seama, mitingurile n-au nici o influenta, pichetarile nici atat.dar greva sa fie chiar generala, nu sa ma duc la scoala sa ma trezesc cu un sfert din colegi zicand 'eu nu fac greva, eu intru la clasa" ca data trecuta, ca noua ne-a taiat din salariu zilele de greva si lor nu, dar la beneficii obtinute vin si ei sa ia ce se poate, si in plus pe noi grevistii ne mai ia si directorul la ochi si dupa aia ne umple de asistente la ore si controale inopinate ....ca asa e breasla noastra, in loc sa se uneasca toti la greu ne dam in cap unii la altii si ne sapam cu mai mult spor decat sapa groparii in cimitire.

    RăspundețiȘtergere
  2. Da,are dreptate,GREVA GENERALA.

    RăspundețiȘtergere
  3. greva generala,pt ca ,asa am demonstra ca nu suntem chiar " nimeni".Daca judecatorii isi permit sa stea in greva generala, noi n u putem? doar ca, la noi ,sunt prea multi care dorm linistiti si nu i intereseaza invatamantul.Chiar si printre cadre sunt multi care au firme private si munca de educatie este doar un paravan.

    RăspundețiȘtergere
  4. Am avut noi vreodata " GREVA GENERALA"?????..... Nu prea cred....de fiecare data aparea pe posturile tv. cate un " DASCAL" pe care-l chinuia " CONSTIINTA" si ne critica voalat ca facem rau copiilor si ca ne folosim de ei. Asa ca.....poate peste cateva sute de ani vom ajunge si noi la un salariu decent...

    RăspundețiȘtergere
  5. Grevă generală pe 10 zile ? (zece zile fără salar, ar fi ok, pentru guvernanți) sau grevă generală pe termen nelimitat, adică până reușim să obținem iar, ce se pare că deja am pierdut... Cu mult respect, un angajat personal NEDIDACTIC din MM. (foarte, foarte supărat...și nu atât de mult pe guvern, cât pe conducerea școlii unde lucrez de peste 10 ani...)

    RăspundețiȘtergere
  6. Sa ne resemnam pentru ca oricum nu le PASA de noi !Nu acceptam ideea de concediu fara plata impus de ei, dar tot noi o se le rezolvam problema aceasta stand benevol in acest concediu-greva acasa.

    RăspundețiȘtergere

Postări populare