16 iun. 2009

FSLI cere MECI-ului emiterea ordinului de plata pentru personalul implicat in examenul de bacalaureat

Având în vedere faptul că în data de 22 iunie 2009 începe examenul naţional de bacalaureat, Federaţia Sindicatelor Libere din Învăţământ a solicitat azi, 16 iunie 2009, doamnei ministru Ecaterina Andronescu să dispuna elaborarea proiectului ordinului privind modul de plată a personalului didactic care face parte din comisiile pentru examenul naţional de bacalaureat şi pentru examenele de absolvire/certificare a competenţelor profesionale pentru învăţământul profesional, liceal – filiera tehnologică şi vocaţională şi învăţământul postliceal.

Considerăm că este absolut necesar ca, în timpul cel mai scurt, proiectul ordinului să fie discutat şi avizat în cadrul şedinţei Comisiei de dialog social de la nivelul ministerului şi ulterior să fie aprobat, pentru a exista, astfel, cadrul legal necesar plăţii personalului didactic implicat în desfăşurarea acestor examene.


3 comentarii:

  1. Şi??? A fost impresiohată ministra???

    RăspundețiȘtergere
  2. Dar despre plata membrilor comisiei de Admitere in Licee? Asta cand va fi? Daca noi nu am amenintat cu boicotarea admiterii .. ne va intra in atributiile "de partid"???

    RăspundețiȘtergere

Postări populare