10 feb. 2009

Plata teze unice 2008-2009 :((


13 comentarii:

  1. Nu mai inteleg nimic...din acea informare de la Spiru Haret reiesea ca s-a negociat acet ordin si s-a ajuns la sumele respective. Acu vad ca sunt sumele de anul trecut, nici macar propunerile MECI pentru acest an... Deci, ce s-a negociat?? Mai mult, acest ordin v-a fi publicat pe site-ul edu?? Vom fi efectiv platiti? Pentru ca au trecut aproape 2 luni de la TSU....

    RăspundețiȘtergere
  2. La art.1 alin.2 se precizeaza ca in unitatile de invatamant cu 1-2 clase comisia va fi constituita dintr-un presedinte, un membru si asistenti. Textul este ilogic deoarece comisiile au fost deja constituite inaintea inceperii TSU conform metodologie de la acea data care prevedea 1-4 membri deci nu se poate ca o comisie care deja a functionat sa fie constituita dupa emiterea acestui ordin. Cum voir fi platiti presedintii de comisie? Ce facem cu ceilalti membri de comisie daca numai unul poate fi remunerat? Oare criza care bantuie lumea ia si mintile?

    RăspundețiȘtergere
  3. ce fac sindicatele? De ce de cate ori este PSD la putere sindicatele sunt in amortire? Va au cu ceva la mana?Cum puteti accepta toate aceste aberatii?!!!!!!Suntem disperati!

    RăspundețiȘtergere
  4. Parca anul trecut erau 3,75 ron / teza....ce sa mai comentezi?

    RăspundețiȘtergere
  5. Si presedintii nu mai sunt platiti? Ce face onor ministrul? Isi bate joc? Mai bine inchidem si plecam acasa...

    RăspundețiȘtergere
  6. ordinul nu a aparut in MO deci este posibil sa mai fie modificat

    RăspundețiȘtergere
  7. In conditiile acestea cu cine crede d-na ministru ca v-a desfasura tezele din semestrul II?Ar trebui toti directorii sa stam deoparte si sa o lasam pe domnia sa sa le organizeze.Exista directori de scoli care au fost obligati sa organizeze centru de examen, centru de comunicare si de evaluare.I se pare normal doamnei ministru ca acest lucru sa se faca pe 0,000bani? Din semestrul II sa mute aceste centre in scolile unde vor vrea directorii( cei care nu vor fi platiti).Ar trebui toti sa fim uniti si sa nu mai facem nimic pentru teze ca doar nu le-am dorit noi.

    RăspundețiȘtergere
  8. Ce se imtampla cu directorii care nu sunt total degrevati de ore? Oare cei de minister nu sunt capabili sa ia in calcul toate situatiile existente in sistem atunci cand emit un act normativ? Nu discut cuantumul acestor sume, dar nu se tine seama ca cei din comisii au lucrat atunci cand colegii lor de alte specialitati au plecat acasa? Caut de ani de zile un act normativ emis de acest minister care sa aiba logica si sa acopere toate situatiile din sistem. Daca cunoasteti o astfel de minune va rog sa-mi comunicati.

    RăspundețiȘtergere
  9. Sub numele reformei au fost distruse valori ale sistemului de invatamant romanesc, au fost pervertite inocenta copilului si daruirea dascalului. Teza unica, aberatie a numitului “Hardau”, a depasit tot ceea ce am putut imagina in materie de ipocrizie.
    Aceasta a permis elevilor mediocri sa devina vedete peste noapte, profesorilor ingaduitori sa devina “profesori buni”, iar “baietilor destepti din educatie“ sa-si umple buzunarele din incasarile pe culegerile scoase pe banda prin “copy-paste”.
    Pentru a pune capac ministrul, fosta si actuala Andronescu, se face ca nu stie literele trecand cu vederea modul de formare al comisiilor din centrele de examen, incalca prevederile metodologice si emite ordinul 3094 / 30.01.2009, un monument al incapacitatii de gandire, emanatie probabila a unui moment de criza.
    Domnia sa transforma directorii de scoli in “presedinti de onoare” dupa modelul care functioneaza inca la partidul din care face parte si in numele economiei de criza reduce 1-3 membri ai comisiilor ( Indicatie: textul subliniat se va citi victime colaterale).
    Modul in care ministerul trateaza corpul profesoral este nedrept si lipsit de profesionalism. Ministrul uita ca varful piramidei nu exista fara baza!

    RăspundețiȘtergere
  10. Dar cei care au corectat in scoli ?
    Ei nu fac aceiasi munca precum profesorii din centrele de evaluare ?
    Ei corecteaza prima mana, subliniaza greselile deci la centrul de evaluare e deja maiusor greselile fiind evidentiate. Rezultat .. cei care fac o munca mai usoara primesc bani iar cei care fac munca intial (tot corectura dar "prima mana") nu primesc nimic.
    CORECT E ?

    RăspundețiȘtergere
  11. dar ei nu au in norma didactica?
    corectarea tezelor.

    RăspundețiȘtergere

Postări populare