1 feb. 2009

Ordonanta 1 din 2009

prevede cresterile salariale din domeniu bugetar. O gasiti pe www.slimm.ro la "cresteri salariale 2009"
11,11% de la 1 aprilie
restul pana la 33,44% de la 1 septembrie

ce facem????
sau nu mai facem nimic?

15 comentarii:

  1. Eu nu mai inteleg. Au spus ca vor creste cu 5% si acum ies cu ordonanta asta.

    RăspundețiȘtergere
  2. Ar fi interesant de stiut...procentele astea, se aplica la toti bugetarii, la angajatii din invatamant, sau doar la cadrele didactice si didactic auxiliari...

    RăspundețiȘtergere
  3. Aproape ca nu mai stii ce sa spui. Deruta este totala. Oricum puneau conditii la cresteri, nu toate cadrele didactice beneficiaza de aceeasi crestere. De astazi creste CAS cu 1%, deci o noaua scadere, nu o crestere. Pe de alta parte, nu stim care e impactul crizei mondiale.

    RăspundețiȘtergere
  4. la totate cadrele didactice si didactice auziliare.
    Ceilalti bugetari stau pe loc deocamdata.
    Asta spune aceasta ordonanta

    RăspundețiȘtergere
  5. De ce nu invers? Si de ce nu din 1 februarie?In luna aprilie se vor razgandi?Sau vor inventa altceva!!!!!

    RăspundețiȘtergere
  6. Halal, de noi profesorii, am fost tradati de toti. Liderul de sindicat de la FEN. sete în PDL, iar ceilalti sunt simpatizanti PSD. Ce greva mai vreti sa facem? Vai de noi si de de familile noastre.

    RăspundețiȘtergere
  7. Astia vor sa ne puna la pamant cu nervii. De trei luni numai despre asta vorbesc toti. Mi se pare un circ din care invatamantul, pe total, va avea mult de pierdut. Cine si de ce alimenteaza toata tevatura asta?

    RăspundețiȘtergere
  8. pe asta si mizeaza ca nu vom face nimik,ca vom astepta 1 apr.

    RăspundețiȘtergere
  9. sigur se mareste ceva din aprilie ? e cumva o pacaleala ? De legii date si nerespectate am cam avut parte in invatamant!!!!

    RăspundețiȘtergere
  10. se mareste si in aprilie si in septembrie insa nu se aplica Legea 221 de la 1 oct 2008 decat de la 1 sept 2009

    RăspundețiȘtergere
  11. Nu ma mir deloc de ceea ce se intampla in invatamant... un muncitor calificat, care a terminat un liceu, a mai facut cateva calificari ca sa poata sa asigure intretinerea, in ce priveste munca calificata (lacatuserie, electricitate, tamplarie,zidarie instalatii sanitare, etc.)si asta la 3-4 scoli, in tot atatea localitati,si cu o vechime de 15-20 de ani, nu ar merita si el oare aceeasi marire salariala ca si un cadru didactic...??? de ce oare nu au parte de acelasi tratament toti angajatii din invatamant..??

    RăspundețiȘtergere
  12. Daca ne mareste din 1 aprilie si restul in septembrie, si nu-i o pacaleala, nu-i rau. Sa nu-l suparam pe Dumnezeu, in an de criza mondiala altii care-si pierd slujbele o duc mai rau. Asa ca fiti mai optimisti domnilor...

    RăspundețiȘtergere
  13. Pacaleala a inceput si continua. RAMANE doar SPERANTA! cine mai are si de-asta... lasati visele deoparte si reveniti cu picioarele pe pamant....

    RăspundețiȘtergere
  14. Speranta moare ultima, deci s-avem grija sa n-o pierdem!

    RăspundețiȘtergere

Postări populare