2 oct. 2013

Curtea Constituțională a declarat neconstituțională prelungirea calității de titular în învățământ dupa pensionare

Raspuns Curtea Constituțională

6 comentarii:

  1. ANONIMUL VESNIC03.10.2013, 06:52

    DE CE, Curtea Constitutionala NU se sesizeaza cand CONSTITUTIA este incalcata, prin acordarea a numai 2% din PIB pentru invatamant ? De ce NU SE RESPECTA prevederea constitutionala de PRIORITATE NATIONALA a invatamantului ? Iata incalcari GRAVE ale Constitutiei, care se propaga de prea multi ani ! De ce CCR gaseste NUMAI solutii IMPOTRIVA noastra ?

    RăspundețiȘtergere
  2. Sper sa declare neconstitutional si amendamentul prin care i se cere unui candidat la examenul de titularizare sa fie absolvent al unei forme acreditate- vezi Spiru ID, CUZA- ed.fizica ID. MECTS a emis diplomele, nu le-a retras in instanta si tot ei nu le recunosc???

    RăspundețiȘtergere
  3. Curat-murdar, coane Fănică! Adică, judecătorii pot lucra peste vârsta de pensionare cu adăugarea a câte unui procent la pensia de serviciu pentru fiecare an lucrat în plus iar personalul didactic, NU. Nu cumva, tocmai acum s-a creat neconstituţionalitatea?! Pentru judecători, nu pentru noi.

    RăspundețiȘtergere
  4. E o dovada de normalitate! Mai sunt si alte nereguli in invatamant:exista unii cu doua contracte de munca iar altii conform metodologiei sunt trimisi pe drumuri atunci cand se face reducere doar pentru ca sunt titulari in doua scoli, sau unii merg la completare de norma an de an iar altii de la tara o data conform metodologiei! Unii suntem mai presus decat altii????? Cand veti reglementa aceste nedreptati?

    RăspundețiȘtergere
  5. Daca faci parte din PSD, esti nu numai titular, esti si Inspector General Adjunct, dupa pensionare.Nu credeti? vedeti Caras Severinul.

    RăspundețiȘtergere
  6. Un membru de vaza al PSD, cu copil in Parlament,pensionat, nu numai ca si-a prelungit cu trei ani contractul, dar este si Inspector General Adj.
    Se petrece in Caras Severin.

    RăspundețiȘtergere

Postări populare