11 iun. 2013

Propunere legislativă pentru modificarea art.105, alin.(2), lit.f din Legea Educației privind decontarea navetei personalului didactic auxiliar






9 comentarii:

  1. mai intai ar trebui sa introduceti obligativitatea consiliilor locale de a deconta naveta fara am mai face teancuri de hartii cadrele didactice si a mai recurge la tot felul de procese in instanta s.a.m.d.
    daca ati face un sondaj o sa aveti surpriza neplacuta de a constata ca in tara se deconteaza benevol undeva la 20%...

    RăspundețiȘtergere
  2. DlE Ministru Liviu Pop Conform unui obicei bine instituit in aceasta democratie se pare ca de personalul nedidactic a-ti uitat si dvs sa il cuprindeti in acest demers . regret aceasta segregare facut de catre Cineva pe care il pretuiam ptr obiectivitatea sa,dar se pare ca m-am inselat .Stima

    RăspundețiȘtergere
  3. Daca tot sunteti la capitolul "lamuriri sau precizari legislative", va rugam sa concepeti legea astfel incat decontarea navetei sa nu mai depinda de autoritatile locale, pentru ca in unele localitati naveta nu se deconteaza pe motivul lipsei fondurilor. Scoala nu are nici o autoritate in a cere actele primariilor sa verifice daca ele prevad sau nu in proiectia bugetara acest aspect sau sumele alocate de minister sunt folosite in alte scopuri.

    RăspundețiȘtergere
  4. http://dppd.ubbcluj.ro/index.php/echivalari

    RăspundețiȘtergere
  5. Cand se va elimina discriminarea celor cu doctorat obtinut dupa 2009?

    http://www.petitieonline.ro/petitie/sporul_de_doctorat_in_romania_principiul_primului_sosit_-p36860152.html

    RăspundețiȘtergere
  6. D-le Senator Liviu Pop

    Eu cred ca ar fi mai bine aşa:
    "personal din învăţământ"
    Cu stimă,
    Preşedinte U.S.L.I.-Mehedinţi
    Zoican Ion

    RăspundețiȘtergere
  7. Trebuie lamurita şi problema cu cazarea copiilor personalului didactic auxiliar în căminele studențești deoarece unele universități accepta scutirea de la plata cazarii iar altele nu şi în plus nu au o explicaţie logica ( unii consideră informaticianul ca făcând parte din personalul didactic şi beneficiază iar contabilul șef ca nefăcând parte din aceasta categorie şi nu beneficiază ).Mai am şi alte exemple privind această situaţie şi de aceea ar trebui venit cu câteva precizări clare pt a nu se mai interpreta Legea educației după bunul plac al fiecărei universități.

    RăspundețiȘtergere

Postări populare