29 dec. 2012

Raspunsuri la intrebarile adresate prin email

O parte dintre raspunsuri la intrebarile adresate pe adresa liviumarianpop@gmail.com le gasiti in paginile blogului meu la adresa:

http://liviumarianpop.blogspot.ro/search/label/Intrebari%20si%20raspunsuri

Sau mai simplu CLICK STANGA AICI

Sper ca in curand sa reusesc sa raspund si la cele ramase.
Va multumesc pentru intelegere.

8 comentarii:

  1. Cam tarziu ordonanta de urgenta din 18 desembrie.Puteati s-o dati cand noi cei ce nu am beneficiat de niciun an de prelungire a statutului de titular v-am explicat si argumentat necesitatea introducerii acesteia...De ce nu ne-ai ascultat?

    RăspundețiȘtergere
  2. Explicati-ne de ce a fost necesara ordonanta de urgenta? Ce sa facem noi educatoarele, invatatoarele care mai avem 8- 7 ani pana la pensie? Ne dati afara din invatamant dupa 30 de ani in sistem ?Am dat examene pentu a obtine gradele didactice, am facut cursuri pentru credite, cursuri pt a putea preda la clasa pregatitoare pentru ca s-a constatat ca nici acolo nu suntem competente, am depus dosare pentru recunoasterea competentelor conform ordinului 5484 , despre care nu se mai aude nimic! Facem portofolii din banii nostri (pentru noi si copii), se merge doar pe hartii? Suntem dezamagite.Probabil nu se va tine cont de parerea si problemele noastre. Nu uitati ca nu sunteti vesnici, iar competentele nu se regasesc doar in diplomele de PIPP!E prima si ultima oara cand scriu aici(probabil nici nu va aparea).

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. De ani buni , foarte multe educatoare si invatatori si-au facut studiile superioare. Dumneavoastra ati preferat sa nu le faceti. V-ati asumat riscul. Si cei care au absolvit o facultate au facut cursuri, au acumulat credite, si-au obtinut gradele didactice, deci la fel ca si dumneavoastra. Prevederile acestei ordonante nu sunt chiar atat de noi ca sa va ia prin surprindere, s-a mai vorbit despre ele cu multi ani in urma. Nu este nimeni de vina ca nu v-ati adaptat cerintelor. Sa-mi fie iertata interventia cam dura, dar chiar nu stiu ce ati asteptat. Echivalarea de competente??? Hai sa fim seriosi!

      Ștergere
  3. ANONIM de ROMANIA30.12.2012, 10:20

    La Multi Ani ! Multe bucurii si putere de munca ! Si sa ne "citim" sanatosi si la anul care vine !

    RăspundețiȘtergere
  4. Ce stiti de sporul de doctorat? Se reintroduce sau nu? Cei care luau plati compensatorii vor mai primi? Astept raspunsul dvs.

    RăspundețiȘtergere
  5. LA MULTI ANI ! Va dorim cat mai multe realizari in 2012

    RăspundețiȘtergere
  6. Eliberarea Atestatelor de echivalare a studiilor cat si a competentelor profesionale ,in conf. cu metodologia ,trebuia sa inceapa la 1 noiembrie 2012,a trecut aproape o luna si nu mai apare acel ordin al Ministrului.
    Va rugam poate urgentati procedura,sa intram si noi in drepturi legale la fel ca si colegii care au beneficiat de Ordonanta 92/2012.
    Aceasta problema se discuta intens si pe forumul edu.insa nici un raspuns concret.
    Va multumesc anticipat.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Doamna Elena, la ce drepturi legale de care s-a beneficiat prin ordonanta 92 va referiti? Ordonanta 92 prevede ca functia de profesor in invatamantul primar si prescolar se va dobandi numai pe baza diplomei de licenta si nu pe baza unui atestat de echivalare de competente, iar cine nu o are mai dispune de 6 ani pentru a o obtine.
      Aceste prevederi sunt suficiente pentru a intelege ca echivalarea de competente nu va mai avea loc.

      Ștergere

Postări populare