20 dec. 2012

Măsuri în domeniul învățământului și plata sumelor prevăzute în hotărâri judecătorești

Ordonanta de urgenta privind luarea unor masuri in domeniul invatamantului si cercetarii, precum si in ceea ce priveste plata sumelor prevazute in hotararile judecatoresti devenite executorii in perioada 1 ianuarie-31 decembrie 2013

29 de comentarii:

  1. Ce se intampla cu cei carora nu le sunt inca recunoscute diplomele?

    RăspundețiȘtergere
  2. Ordonanta asta de urgenta mi se pare, prin multe locuri, o gluma proasta.Am fost furati la salarii in 2009-2010-2011; instantele de judecata recunosc furtul in 2013, obliga la restituirea banilor furati iar guvernul pe care il asteptam cu o imensa incredere ne restituie banii in 2017 (de fapt, probabil, alt guvern).

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Adrian Mătu-Rancu22.12.2012, 09:34

      Și mie mi se pare că este o mare dezamăgire. Parcă altă decizie așteptam de la noul guvern. Ne dau de înțeles că „rămâne cum am stabilit”?

      Ștergere
    2. Nu pot sa cred ca mai sunt oameni care cred inca in promisiunile politicienilor. Chiar sunteti naivi, ca sa ma exprim elegant, daca ati crezut ca USL-ul va face ceva pentru tara sau pentru oameni, ei sunt neobositi, se mobilizeaza, gasesc resurse doar cand e vorba despre veniturile si foloasele lor, asa sa dormiti linistiti, cei care ati votat USL, USL-ul ......VEGHEAZA.

      Ștergere
    3. In sfarsit, se desteapta si romanul Adrian! Cam tarziu!
      o sa regreti "trepadusii" portocalii!

      Ștergere
  3. Cand apare metodologia pentru miscarea personalului didactic pentru 2013-2014? Ar fi trebuit sa apara pana la 15 noiembrie 2012. A trecut mai mult de o luna...

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. a aparut! uitati-va pe www.examendetitularizare.ro, numai ca nu se stie daca a fost aprobata...

      Ștergere
  4. Alina Pintilie20.12.2012, 22:05

    Am si eu aceeasi intrebare ca Maria: noi, cei cu USH - 2008, ce facem? Mergem iar la facultate? Ajungem la sapa de lemn.
    Cu respect.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Mergeti in INSTANTA, daca nu ati facut-o pana acum, USL-ul nu va rezolva nimic dupa cum nu au rezolvat nici ceilalti. Acest guvern de plagiatori si penali ne distrug vietile si ne impiedica sa progresam profesional, ei trebuie aratati cu degetul si pusi sa plateasca pentru tot ce fac.

      Ștergere
  5. Ce se intimpla cu noi cei de la U.S.H. anul 2008 si 2009? Inainte de alegeri aveam alte promisiuni pentru rezolvarea acestei probleme.

    RăspundețiȘtergere
  6. Srbatori fericite,d-le Pop Liviu,alaturi de familie si de toti cei dragi!

    RăspundețiȘtergere
  7. Toate hotararile luate de Primul Ministru dr. Victor Viorel Ponta(il parafrazez pe d-l Presedinte) pana acum sunt o continuare cap-coada, in spiritul si litera guvernarii Boc.Nici nu e de mirare.La ce sa te astepti?Promisiuni multe in campania electorala, lacrimi mari pe umarul cadrelor didactice vizavi de subfinanţarea invatamantului, si după ce s-au vazut cu sacii in caruta, adio...si n-am cuvinte.Ba au....totul va fi bine dupa 2016.Si FSLI-ul trimte lungi depese protocolare institutiilor statului la care vor raspunde probabil tot dupa 2016.As vrea sa-mi spuna cineva ca nu am dreptate.Au mai acordat 7,5% bugetarilor, ca o completare a decapitarii cu 25% a salariilor in 2010.Care nu acopera nici macar inflatia pe acesti doi ani.O sa plec in alta tara in curand si nu o sa mai vin pana cand nu o sa vad macar o singura data, un politician de onoare, care sa-si traga un glonte in teasta atunci cand nu poate sa duca la indeplinire promisiunea facuta.Lamentabil si trist e domnul dr.Victor Viorel Ponta.Si cate sperante nu mi-am pus in el...

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. De acord cu tot ce spuneti, pacat ca vreti sa plecati din tara, dar foarte bine pentru dv. mare greseala ca v-ati pus nadejdea in Viorel Ponta, se vede pe fata lui ca e neserios si plin de mistocareala. Multa bafta .

      Ștergere
  8. Dar cu clasa a 9-a cum ramane,era vorba ca se modifica si ramane la liceu,nu va tineti de cuvant?

    RăspundețiȘtergere
  9. http://www.monitoruljuridic.ro/monitorul-oficial/831/2012-12-11/
    Va fi rezolvata problema absolventilor Spiru Haret promotiile 2008 si 2009 ?

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. IN INSTANTA se va rezolva. Nu ati auzit ca doar cei care au dat in judecata USH si ministerul si-au rezolvat problemele?

      Ștergere
  10. Domnule Liviu Pop
    Cand ati avut posibilitatea ne-ati ajutat cu ordinul 4111, dar nu am primit inca atestatele de echivalare a studiilor. Oare de ce n-au fost respectate termenele din calendar?
    Va rugam frumos sa ne comunicati informatii referitoare la aceasta problema!

    RăspundețiȘtergere
  11. Cand primim Diploma " Gheorghe Lazar", oprobata in 2010 si ne semnata de ministra?

    RăspundețiȘtergere
  12. Daca Ploiestiul nu a primit acord judecatoresc pentru plata primelor de vacanta, noi cei din Ploiesti nu luam? Iar cei din localitatie din judet iau?
    Nu este o lege pentru toata tara?

    RăspundețiȘtergere
  13. Cu sporul de doctorat ce se aude?

    RăspundețiȘtergere
  14. Ce se întâmplă cu cei care ne-am depus dosare pentru echivalarea studiilor și au fost aprobate? Vom mai primi atestat pt. profesor înv primar/profesor înv. preșcolar?

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. sa raspunda cei care sunt in masura sa raspunda si cunosc situatia.

      Ștergere
    2. S-a raspuns in cunostinta de cauza, fiti sigur!

      Ștergere
  15. De Ordonanta 5484, se mai aude ceva?S-a abrogat? Este in vigoare?Ne-am bucura sa primim un raspuns la aceasta problema.

    RăspundețiȘtergere
  16. Ce se întâmplă cu dosarele depuse pentru echivalare conform ord.5553?Când se anunţă rezultatele echivalării făcute la centrele universitare, când se vor elibera atestatele ?(sau nu se mai echivalează,nu se mai eliberează nimic...)

    RăspundețiȘtergere
  17. Eheeeeeeeeeeeeee! Asta era inainte de alegeri, cand toti cei care se dadeau mari cunoscatori in ale politicii sustineau sus si tare ca doar formatiunile de stanga ne vor scoate din impas. Ei, ce ziceti??? La urmatoarele alegeri eu zic sa/i votam pe cei de mijloc. De acord?

    RăspundețiȘtergere
  18. Noi maistrii instructori ,care pe langa Scoala postliceala sau Colegiu in specialitatea postului ,avem si o licenta,un master in Psihologie,suntem in aceiasi situatie ca educatorii-invatatorii care tocmai au fost indreptatiti prin OUG 92,lucru de care noi nu am beneficiat ,mai mult nici o vorba de atestatele de echivalare a competentelor sau a studiilor, care partial ne-ar fi ajutat la incadrarea si salarizarea corecta ca profesor de instruire practica.
    E drept ,invatatorii si educatorii fiind o categorie numeroasa si care au luptat pe toate fronturile pentru aceasta reusita ,in raport cu noi maistrii instructori care nu prea ne-am facut auziti si intelesi.
    Dar oare pentru un drept cuvenit trebuie sa acumulezi atata stres sau cei care elaboreaza o lege sau o hotarare trebuie sa judece corect pentru a preveni toate aceste aspecte ?
    Nadajduiesc ca voi primi un raspuns din partea d-voastra ,drept pentru care va multumesc anticipat.

    RăspundețiȘtergere
  19. Alina Pintilie23.12.2012, 18:49

    Ne-ar placea sa ne si raspundeti la intrebari.
    Cu respect.

    RăspundețiȘtergere

Postări populare