7 dec. 2012

Haideți să arătăm că ne pasă!


V-ați săturat să fiți sclavi în propria țară? Sunteți sătui de sărăcia și greutățile de zi cu zi? Vă doriți un trai decent? Dacă răspunsul este "Da", atunci haideți să ducem schimbarea până la capăt. Nu stați de o parte. Nu vă mai lăsați călcați în picioare. Exprimați-vă părerea și VOTAȚI, acesta fiind un drept constituțional pe care nu are nimeni dreptul să vi-l ia.

Sighetul, Vișeul și Borșa nu sunt doar cele trei mari localități reprezentative ale Maramureșului Voievodal. Aici nu este locul unde se "agață harta în cui". Este locul unde natura a încununat frumusețea patriei. Este locul unde Dumnezeu a dat înțelepciune oamenilor. Este colțul de rai încărcat de tradiție, datini și obiceiuri. Tot aici sunt oameni harnici care au demonstrat și încă arată că sunt mândri că sunt români. Pentru ei, noi, toți cei care îi vom reprezenta în Guvernul României trebuie să facem tot ce ne stă în putere pentru a-i ajuta.

Nepăsarea celor de la PDL și "gașca" lor, care acum se ascund sub sigla ARD, au distrus tot ce mai era cândva în picioare: agricultura, sistemul medical, învățământul, infrastructura. Și-au bătut joc de întreg poporul nostru. Pentru propriile interese au închis școli, au inchis spitale, au tăiat din pensiile oamenilor care au muncit ani la rând cu speranța că vor avea bătrâneți liniștite. Nu le-au mai dat această șansă. În schimb, românii au primit îndemnul: "Să trăiți bine!"

Mai există o șansă. USL este proiectul care redă românilor încrederea pentru un trai decent, pentru o viață mai bună. Împreună cu voi putem învinge. Doar cu sprijinul vostru putem să demonstrăm că politica nu înseamnă doar promisiuni deșarte. Colaborarea între instituții și respectarea oamenilor capabili, este șansa pe care o avem de a scoate România din impasul economic și social în care se zbate azi.

Vă aștept la vot, duminică, 9 decembrie. Împreună vom demonstra că ne pasă! 

4 comentarii:

  1. Cine a stabilit data alegerilor in . . . decembrie ?
    Va doresc sa castigati alegerile si sa luptati pentru inlocuirea LEN !

    RăspundețiȘtergere
  2. Sa speram ca USL va rezolva definitiv problema cainilor fara stapan : "O femeie a fost muscata de un caine in fata sectiei de votare, fiind nevoie sa fie transportata la spital ." ! ! !

    RăspundețiȘtergere
  3. Am votat pentru un viitor mai bun atat pentru cadrele didactice,cat si pentru viitorul copiilor nostri.

    RăspundețiȘtergere
  4. Va rugam sa ne informati in timp real cu privire la rezultatele votului !

    RăspundețiȘtergere

Postări populare