13 ian. 2011

Despre miscarea de personal

Fiind multe intrebari pe aceasta tema, va pot spune ca normal nu trebuie modificata metodologia de miscare de personal de anul acesta.
Ministrul are toate elementele in Lege ca sa nu modificeactuala metodologie de miscare de personal.
Avand in vedere faptul ca noua Lege a Educatiei Nationale dezavantajeaza pe profesori, cred ca este constient domnul ministru ca macar pe ultima suta de metrii poate sa acorde o sansa de titularizare colegilor.
In concluzie, domnul ministru trebuie sa isi respecte legea si implicit art 3 lit. t) proncipiul fundamentarilor deciziilor pe dialog si consultare si lit. m) principiul transparentei- concretizat in asigurarea vizibilitatii totale a deciziei si a rezultatelor, prin comunicarea periodica si adecvata a acestora.
Asadar fara Comisie de Dialog Social nu se poate modifica metodologia de anul acesta. Deocamdata nu a fost convocata..
Mult scces la pretrasfer, schim de posutri si transfer care se mai pot face doar anul acesta in baza LEN.
 

6 comentarii:

  1. In privinta inspectorilor scolari matusalemici , unii de dinainte de 1989 , cu prevede LEN ? Dar a clanurilo educationale din preuniversitar ?

    RăspundețiȘtergere
  2. Cum am putea sa mai avem incredere in acest ministru,..., sau in liderii nostri de sindicat. Nici unul nu-si face datoria. Suntem absolventi de facultati care in anii precedenti nu am fost primiti in concursuri de titularizare. Au fost abuzuri, discriminari. Si ce?? A luat careva dintre acestia atitudine? Ei, as! Se incalca legi. Cui ii pasa?! Mai conteaza ce contine noua LEN daca Constitutia nu conteaza, daca Ordonante de Urgenta sunt mai puternice decat legile organice. Ne mai trebuie scoala?? Daca repetentii, absenteistii au ajuns la guvernare, ce rost mai are sa ne batem capul cu zeci de discipline scolare; toate ar trebui sa poarte numele uneia singure ISTORIE.

    RăspundețiȘtergere
  3. Capitalism = Indivialism ! ! ! Nimeni nu ACTIONEAZA in locul nostru ! !` !

    RăspundețiȘtergere
  4. Interesant! ... Hmmmm! Ce mesaje criptice... Hmmmm! Se pare ca trebuie sa ma mai scolesc,..., caci nu inteleg, nu descifrez, nu pot dezlega neuronii Babei Dochia si pe cei ai lui Euclid. S-or fi imbarligat amandoi, sau nu mai sunt sinapse intre neuroni...?! Ce rost ar mai avea o institutie, un sindicat in capitalism daca fiecare cetatean (mai degraba individ!)ar trebui sa se descurce singur? Minus 25% egal cu plus 1% (bai, al dracu' Euclid asta! A tinut ascunsa aceasta ecuatie pana acuma..., mai, mai,...Tiiiiiiiiii asta revolutioneaza stiinta, mai ceva decat Teoria Relativitatii a lui Einstein). Ce ti-e si cu stiinta asta!!!???

    RăspundețiȘtergere
  5. trebuie restructrate si inspectoratele

    RăspundețiȘtergere

Postări populare