2 dec. 2010

REVISTA CATEDRA- REVISTA FSLI

O REVISTA DE OPINIE PENTRU PROFESORI, ELEVI SI PARINTI

MAI MULTE DETALII AICI

18 comentarii:

  1. Acestea sunt problemele care trebuie sa ne preocupe cu adevarat si sa ne mobilizeze la actiune : http://www.puterea.ro/news12683/Funeriu-isi-incalca-propria-Lege-a-educatiei-MECTS-vrea-clase-de-peste-35-de-elevi.htm !

    RăspundețiȘtergere
  2. @ D-l Goe.... dupa cum se citeste in articol este comunicatul FSLI care il gasiti si pe www.fsli.ro

    RăspundețiȘtergere
  3. Fantastic!
    Sefu, da cum e asta:
    1)Cheltuielile cu deplasările s-au cifrat în anul 2008 la 30 959 lei plus combustibili in valoare de 14.100 lei , in total 45.059 lei cu o medie de 6090 km parcursi intr-o luna sau 203 km pe zi ?

    Si la noi nu se intorc cei 15%, bani pe care, altadata, ii cheltuiam pentru un amarat de cadou destinat copiilor membrilor de sindicat!
    Traiasca Sindicatu!
    Ura!

    RăspundețiȘtergere
  4. Interesant era sa aflam , de exemplu , si cat cheltuieste anual un ISJ cu deconturile ( bani publici ) sau o unitate de invatamant cu 1000 de elevi !

    RăspundețiȘtergere
  5. in cheltuielile de combustibil sunt si deplasarile liderilor de unitati la Colegiu Liderilor.
    Legat de 15% azi in cadrul Colegiul Liderilor SLIMM clarificam acest aspect

    RăspundețiȘtergere
  6. Buna ziua!

    Desi am facut parte din FSLI (acum sunt in concediu fara plata), mentionez ca dvs, dl Pop, erati cel care ma facea sa doresc plecarea din acest sindicat. Faceti greseli grave in limba romana, la Tv, de ficare data cand va vad, nu reusiti sa exprimati dorintele noastre sau daca le exprimati imi este si rusine de modul in care o faceti... Este clar ca nu aveti ce cauta in aceasta pozitie si este clar de ce sindicatele nu reusesc sa faca nimic cu oamnei ca dvs in frunte. Sper sa nu ma mai intorc in invatamant, insa, daca o voi face, cu siguranta nu ma voi mai inscrie in FSLI daca veti mai fi acolo...
    Numai bine!

    RăspundețiȘtergere
  7. Ochiu' si Timpanu'03.12.2010, 16:49

    Am inteles ca un inspectorat vrea sa-i supravegheze video pe profesorii in timpul orelor ! Daca e democratie originala , democratie originala sa fie : sa se monteze camere video ( conectate la internet !) in toate birourile si holurile de la respectivul inspectorat ! Vizionare placuta !

    RăspundețiȘtergere
  8. ha,ha,ha,ce tare ar fi,n-am vedea nimic,ca astia nu prea sunt in birouri,cica pleaca zilnic pe teren!

    RăspundețiȘtergere
  9. bai ,anonimule...ai purceaua "pe moarte" in cotet si tu discuti despre greseli gramaticale?:))G.Pruteanu ,pe vremuri,era de acord ca fiecare om poate face un nr. de greseli gramaticale ...doar nu predamc u totii lb.romana...

    RăspundețiȘtergere
  10. luni la ora 11 sunt la Antena 3....
    astept identificarea acelor greseliu

    RăspundețiȘtergere
  11. Invatamant centrat pe elev : "Scoli si gradinite fara caldura ... " !

    RăspundețiȘtergere
  12. D-le Pop ,daca este finantare pe elev de ce ni s-au luat aprox. 5 miliarde (lei vechi)din bugetul scolii ? de ce nu ne lasa sa ne impartim bugetul scolii in functie de necesitati (lemne pt. caldura, transport elevi , transport cadre didactice ,plata hotararilor judecatoresti etc.)unde se duc acesti bani?
    Dvs ,nu aveti nimic de obiectat in aceasta privinta?
    si inca ceva , am inteles ca prin tara au inceput sa se plateasca hotararile judecatoresti castigate in instanta cu privire la legea 221/2008... stiti ceva ? noi ce trebuie sa facem pentru a obtine aceste plati in jud. Vaslui?

    RăspundețiȘtergere
  13. Vistiernicul04.12.2010, 15:33

    Pentru reducea deficitului bugetar : salaruil minim pe economoie pentru toti guvernantii !

    RăspundețiȘtergere
  14. Vistiernicul04.12.2010, 15:51

    Masura de mai sus sa se aplice retroactiv , incepand cu 2008 , cand s-a declansat "criza"! Banii economisiti sa fie investiti in crearea de noi locuri de munca ! Intrebare : cat costa infiintarea unui loc de munca in Romania ?

    RăspundețiȘtergere
  15. Pentru ca mergeti la Antena 3, aratati intregii tari faptul ca ministrul nu a semnat pana la 30 oct. ordinul privind Distinctia Gh Lazar si ca nu a aparut metodologia de inscriere la gradatia de merit pentru 2011 !
    Din pacate, dispar toate drepturile, fara sa faceti ceva ... degeaba ati mers la discutarea gradatiei pentru 2013 - 2014, daca nu se acorda pe 2011 si 2012 !
    AM CERUT REDUCEREA PROGRAMULUI CU 25 % !!!! A OREI DE PREDARE ! NU ATI FACUT NIMIC IN ACEST SENS !
    Daca ati fi trimis in scoli adrese pentru semnarea tabelelor de reducere cu 25 % a programului de predare-invatare, cu siguranta procentul s-ar apropia de 80-90% !
    S-au deschis procese pentru reducerea indemnizatiei de odihna cu 25 % !!!! Ceilalti bugetari au deschis procese, si au castigat in Valcea, pentru reducerea SALARIULUI cu 25 % !!!! Vreau sa dau in judecata pentru REDUCEREA SALARIULUI CU 25 % !

    RăspundețiȘtergere
  16. Puteau sa ne tai lejer 75% din salariu ! Gaseam noi lamentarile cele mai potrivite pentru a ne justifica A C C E P T A R E A M A S U R I I ! ! !

    RăspundețiȘtergere
  17. Fara teze si teste de Sf. Nicolae !

    RăspundețiȘtergere
  18. @Yeti ... doar la modul declarativ..faptic nu snt interesati politicienii de elevi...
    @ ovidiu ... finantarea per elev este doar pentru cheltuieli salariale..nu se pot plati decat salariile. Pentru sentinte luati legatura cu liderul judeteam
    @ Vistiernicul... de acord
    @Ionica ... am preluat. Procesele sunt pe rol (in unele judete chiar castigat)
    @ Rostogan ... din pacate este asa
    @ Smerenie... normal

    RăspundețiȘtergere

Postări populare