7 sept. 2010

8 septembrie-ultima zi de depunere a cererilor pentru acordarea distinctiilor "Gh.Lazar"

8 septembrie-ultima zi de depunere a cererilor pentru acordarea distinctiilor "Gh.Lazar"

8 comentarii:

  1. Pensionarii nu ar trebui sa contribuie la FONDUL DE SOMAJ ?

    RăspundețiȘtergere
  2. Cu DISCIPLINA SCOLARA liber asumata cum ramane ?

    RăspundețiȘtergere
  3. D-le Pop, va rog sa faceti ceva sa obtineti un raspuns oficial in legatura cu distinctia "Lazar" obtinuta , pe hartie, dar neincasata din cauza crizei in anul 2009. Informatiile sunt contradictorii, unele vorbind de ...obligativitatea participarii la concurs/evaluare inclusiv a celor din 2009, care, cum spuneam au fost desemnati drept castigatori. Va multumesc!

    RăspundețiȘtergere
  4. E u nu cred ca niste papusi si niste masini vorbitoare ar imbunatati latura educativa a copiilor!SA SE INVESTEASCA IN CURSURILE DE FORMARE CONTINUA, PE TOATE PLANURILE (DASCAL ROMAN-EUROPEAN), LA NIVEL (INTER)NATIONAL, PRIN SCHIMBURI DE EXPERIENTA SI PROVOCARI DE CREATIVITATE!Sa se investeasca in ADEVARATE CURSURI PENTRI FORMAREA PARINTILOR, nu in MARIONETE, CU PRINCIIPII NEINTEMEIATE, ILOGICE, NEPOTRIVITE IN EDUCATIA COPILULUI DE ACASA!Sa se investeasca in dezvoltarea experientei didactice inaltfunctionale, care sa se adapteze in orice conditii!SA SE INVESTEASCA IN IGIENIZAREA CONDITIILOR DIN GRADINITE SI SCOLI, IN MOTIVAREA ACTIVITATILOR EDUCATIVE DASCAL-COPIL-PARINTE,......!ESTE IMPORTANT SA SE INVESTEASCA IN STRATEGII DE PROGRESARE PROFESIONALA, NU IN PAPUSI SI MASINUTE, CARE, ORICUM, PARINTII LE CUMPARA IN INSTITUTII, DACA E STRICTA NEVOIE!Mai mult, IN CATE GRADINITE VOR AJUNGE ACESTE PAPUSELE?CE SE VA INTAMPLA DACA NU VOR AJUNGE LA TOATE?Se poate vorbi astfel de DISCRIMINARE?

    RăspundețiȘtergere
  5. Avem destule marionete in fruntea noastra1Nu ne mai trebuie!

    RăspundețiȘtergere
  6. Va rog sa ne ajutati pe cei n....cadre didactice care din lipsa de bani am ales sa ne continuam studiile la USH , am semnat un contract in care s-a precizat ca specializarea respectiva este acreditata , iar acum domnul ministru Funeriu doreste sa ne distruga psihic nerecunoscandu-ne studiile. Nu stiu cum ar putea sa ne anuleze 3 ani de munca si stresul generat de examene dar se pare ca e hotarat sa mai elimine pe cativa mai "slabi" dintre noi .

    RăspundețiȘtergere
  7. Am fost afisata in 2009 ca fiind prima pe lista cadrelor didactice care au obtinut distinctia GHEOGHE LAZAR . Atat . De ce se mai depun dosare daca nici cei din 2009 nu au primit nimic?

    RăspundețiȘtergere
  8. Eu personal inca repar la mese , scaune cu sotul nepriceput aspir dau cu mopul, spal si reconditionez jucariile vechi.Asta face un cadru didactic , Mi-ar trebui jucarii frumoase care sa respecte normele europene . In nici un caz cu dizabilitati intrucat copiii imita si ca urmare as avea o clasa de copii cu probleme speciale ceea ce nu ar fi corect fata de parinti care-i aduc la gradinita pentru cu totul alte motive.

    RăspundețiȘtergere

Postări populare