15 iul. 2010

Si a plecat

5 comentarii:

  1. in momente triste, depresive...se inteleg astfel de reactii...nu e corect...D-zeu ne-a dat o viata, tot el sa decida cand sa ne-o ia...nu e corect ca acel copil de un an sa ramana fara ajutorul de care are atata nevoie...psssss,,,,in tacere,,,

    RăspundețiȘtergere
  2. Pacat de "fata draga" a generatiei noastre!
    R.I.P., draga Madalina!

    RăspundețiȘtergere
  3. "FATA DRAGA, DE CE AI FOST TRISTA? Ai fost curajoasa, dar iubita? Te-au deranjat raspunsuri, intrebari fara raspunsuri?Cu ce ti-ai dorit sa ti se umple sufletul, golit de speranta, poate?Afla-ti regasirea!Dumnezeu sa te ierte!Dar iubirea ta pt copil?Acum, vei pleca de langa cei dragi!Dar, ii vei parasi pt totdeauna?

    RăspundețiȘtergere
  4. ma voi ruga pentru iertarea TA,FATA DRAGA!
    Dumnezeu s-o ierte si s-o odihneasca!!

    RăspundețiȘtergere
  5. In anul 1991, Madalina Manole a concertat la Cluj, in cadrul unui spectacol mai complex. Dorind sa ma afirm in domeniul muzicii de divertisment si avand in vedere ca, la vremea respectiva, o percepeam pe MM ca pe o artista deosebita, am compus o melodie in ideea de a-i arata si, eventual, sa o si cante.
    Ideea era de a o contacta inaintea concertului, dat fiind faptul ca, dupa spectacol, toti fanii unei vedere vor sa o contacteze. Nu am reusit. Cei de la Casa de Cultura a Studentilor spuneau ca nu au nicio treaba inafara faptului ca inchiriaza sala. Am incercat sa aflu unde era cazata. Mi s-a spus un hotel, dar informatia s-a dovedit neconforma cu realitatea. Acolo mi s-a spus alt hotel. Acela era la o distanta considerabila de primul si mi-am dat seama ca ajung prea tarziu acolo. A trebuit sa ma las pagubas. Eram un pustan si, daca m-as fi dus la concert, inafara faptului ca ar fi trebuit sa rabd nevelul sonor deosebit de ridicat (specific manifestarilor respective), nu as fi avut niciun castig. Ulterior, au intervenit alte probleme (bac, admitere etc.) motiv pentru care interesul meu pentru muzica de divertisment s-a diminuat considerabil

    Gestul disperat al artistei se leaga, aproape sigur, de mediocritatile care, in prezent, apar pe multe posturi de radio si televiziune. Insa, avand in vedere ca ea are un copil, sinuciderea ei este un gest iresponsabil.

    RăspundețiȘtergere

Postări populare