24 feb. 2010

Bursele pentru elevi sub semnul intrebarii

Legea bugetului de stat pentru anul 2010 prevede acordarea acestor burse de catre administratia locala nu din bugetul central. Ma intreb cate primarii o sa isi permita.
Cu ce sunt de vina elevii???
O sa avem aceeasi situatia ca si decontarea navetei pentru cadrele didactice???
Asta inseamna descentarlizare?

9 comentarii:

  1. Nu conteaza ca nu iau elevii burse,directorii si liderii sindicali sa traiasca multi ani fericiti si cu portofele pline!!!

    RăspundețiȘtergere
  2. ba nepoate nu generaliza !!!!! du-te-n plata domnului si documenteaza-te!

    RăspundețiȘtergere
  3. sa se recunoasca ca nici directorii sau liderii de sindicat nu sunt asa bine rasplatitit financiar , ca doar iau 2 milioane peste salariul de profesor si aceea nu i ajung pentru drumuri si cheltuieli cerute de functia avuta
    am 14 mil. si sunt directoare cu 14 ore si 25 de angajati in subordine , plus raspundere si controale cat cuprinde , d estres nu mai spun , asa ca sa nu vorbim in necunostinta de cauza .

    RăspundețiȘtergere
  4. Frumos,am ajuns sa ne dam si la copii-alocatii,burse elevi...!

    RăspundețiȘtergere
  5. Daca aveti indemnizatii atat de minore si nici un alt avantaj de ce va zbateti sa fiti directori???Vedeti ca singuri va dezmintiti-domnilor SEFI

    RăspundețiȘtergere
  6. Din "pasiune" vor sa fie directori.Exista in Romania profesori dedicati meseriei de dascal si a celei de director de scoala.

    RăspundețiȘtergere
  7. Interesant,de asemenea hobby-uri n-am mai auzit !

    RăspundețiȘtergere
  8. Chiar daca nu recunosc, directorii au sume destul de frumoase ca sa nu mai vorbim de degrevare totala in unele scoli. Acesta este motivul pentru care se zbat sa nu piarda "fotoliul" acupat in urma cu 25 de ani majoritatea, iar multi habar nu au de ce se intampla in scoli. Degrevarea ii face sa lipsesca zile intregi din unitate - scuza "probleme de serviciu", iar pe langa salariu de profesor primesc si indemnizatie de director pana la 50%. Imi cer scuze daca am jignit pe cineva dar cunosc multe cazuri concrete in judetul Harghita si aici nu ma refer la directorii adevarati, caci sunt si asa ceva printre ei care merita tot respectul!

    RăspundețiȘtergere
  9. Ca sa nu ne abatem totusi de la subiect, bursele trebuie sa se acorde elevilor, indiferent de unde ar veni fondurile. Trebuie gasita o cale de finantare pentru acestea.

    RăspundețiȘtergere

Postări populare