13 mai 2009

sedinta de Dialog Social

Azi la sediu MECI avem sedinta de COmisie de Dialog Social.
Discutam regulamentul de functionare. Alte probleme o sa vedem.

11 comentarii:

  1. regulamentul de functionare a ce?!

    v-a povestit cumva pana acum dna andronescu in ce consta "pachetul de legi" pe care ar trebui sa vi-l prezinte vineri?

    la ce sa ne asteptam? ramane sau nu titularizarea in sistem (si nu ma refer la prostia cu "unii ai scolii, altii ai statului")?

    RăspundețiȘtergere
  2. nu e vb de nicium pachet
    e vb de cateva principii

    RăspundețiȘtergere
  3. atunci de ce ne tine in suspans? care e marele secret?

    si va rog discutati clar, o data pentru totdeauna, problema titularizarii.

    RăspundețiȘtergere
  4. si noi suntem in suspans. Din discutiile de azi am inteles ca nu este vorba de nici un pachet de legi.
    Secretul, daca , este la ei.
    De discutat sigur discutam
    si oricum e in acord

    RăspundețiȘtergere
  5. Da si ati mai spus ca nu se fac reduceri de Salarii e i bine la noi a venit o Hotarare a consiliului local prin care se face reduceri de cheltuieli depersonal cu suma de 115400 lei adica vreo 11 miliarde si ceva sper ca nu va bateti joc de noi cu pactul ala semnat asa doar ca sa fie semnat.

    RăspundețiȘtergere
  6. daca sunteti din MM, IL sau NT stim de acest aspect si chiar am luat legatura cu cei de la MF.
    Este (se pare) vb de sumele aferente celor 811 milione rectificate prin OU. Daca sunteti din alt judet va rog sa ne comunicati prin liderul dvs judetean

    RăspundețiȘtergere
  7. Adriana Petre14.05.2009, 15:40

    Cum se face marea ameteala de miscare?
    Urban-urban, apoi rural-urban, in functie de media de la concurs sau cum?
    Eu am dat concurs anul trecut, am luat 9,70 si nu am punctaj mare pentru ca vin din rural cu 68 de puncte, 50 si eu vroiam sa ma apropii de casa, sunt deja titulara in oras. Se face o mare nedreptate celor din oras cu venirea celor de la tara care nu locuiesc in oras, vin doar ca sa fie drumul cu oameni, ca nu sunt mai buni decat cei de la oras, sa fim seriosi!
    E posibil sa ia orasul daca nu are domiciliul in oras? Ce tampenie e si asta? Sindicatele de ce nu au luat nici o masura?
    Astept de 10 ani sa iau post de profesor pe specializarea de pe diploma, am gradul II si I cu 10, vechime 22 de ani si postul de profesor de liceu mi-a fost "suflat" de una cu gradul doi, care a terminat in 2005 facultatea si a mai facut nu stiu ce postuniversitare care i-au umflat punctajul, care e si de la tara.
    De sus in jos se iau cele mai proaste decizii, influentate politic.Aveau nevoie de voturi de la tara, nu?
    Daca se poate, d-le Pop, scrieti-mi ultima varianta decisa de ametita de ministra, referitoare la modul cum se va proceda in sedintele din 19 si 20 mai.

    RăspundețiȘtergere
  8. D-na Adriana Petre ,va inteleg sunt in aceeasi situatie si astept acelasi rapuns.Din cate am auzit eu se va face prima data urba-urban si apoi rural-urban indiferent de punctaj.

    RăspundețiȘtergere
  9. de unde ati dedus acest aspect.
    Se face in ordinea punctajului

    RăspundețiȘtergere
  10. Adriana Petre16.05.2009, 07:18

    Foarte rau, d-le Pop, ar trebui sa va autodesfiintati, de la inaltimea unde v-ati cocotat normal ca va doare in spate de noi.Cum adica in ordinea punctajului? Asta e cea mai mare sarlatanie pe care ati acceptata-o pentru ca toti sunteti niste MAFIOTI!
    Nota mea de la concurs de ce nu se ia in considerare?
    Unde s-a mai pomenit ca restrangerile sa poata lua orice post, avand punctaje de 20-30, fara grade, in timp ce noi, care mai muncim efectiv la catedra suntem dati la o parte. Cum ati acceptat decalarea miscarii daca stiati ca se va intampla aceasta mare nedreptate?
    Sunteti toti niste ESCROCI, cocotati in functii nemeritate si eu dau Ministerul si sindicatul in judecata, chiar daca va dura ani de zile pentru rezolvarea situatiei mele si a altora, stiu ca voi castiga ceea ce astept de 20 de ani incoace.La cate stiu, veti raspunde si penal, nu-mi veti da numai daune financiare!
    Desi nici justitia nu sta bine, macar stiu ca nu sunt o lasa, cum sunteti voi, cei care va faceti ca ne aparati interesele.
    Ceausescu era mic copil pe langa voi.
    Coborati singuri de unde v-ati cocotat, cat mai aveti timp. Sa nu credeti ca va mai merge mult.
    Cei care citesc ceea ce am scris mai sus si sunt de acord, scrieti-mi la adresa de email arinadapetre@yahoo.com sa formulam plangere impotriva hotilor astia care au tolerat asa ceva ca sa-si aranjeze pilele, sa-i rezolvam pe porcii astia, de la care cred ca a pornit gripa porcina!!!!!!!!

    RăspundețiȘtergere
  11. s Adriana Petre: Nu ma simt cu nimci vinovat in acest demers a MECI-ului. Si in cadrul CDS si in intalnirile superioare am spus ca nu e normal inversarea transferului cu a restrangeri. Din pacate atat MECI-ul cay si FSSpiru Haret cat si FEN au sustinut acest lucru. Stiu ca in callitate de lider de sindicat trebuie in primul and sa aapar locul de munca a salariatului insa aceasta masura ofera celui aflat in restrangere CEL MAI BUN LOC DE MUNCA.
    In rest mult succes in tot ceea ce vreti sa intreprindeti

    RăspundețiȘtergere

Postări populare