19 mai 2009

19-20 mai miscare de personal

Stiu ca am primit multe emailuri, postari si sms-uri cu diverse intrebari. M-am gandit in acest sens sa incerc azi si maine sa fiu mai aproape ptr dumneavoastra. De aceea am postat aici.
Am avut o ultima saptamaana destul de incarcata, asa cum se vede pe blog. In 19 avem la ora 15.00 intalnire la MECI pe tema descentralizarii cu repr adm locale, centrale, unde.
la 14.00 o sa fiu in sedinta Comisie pentru invatamant a Camerei Deputatilor pentru a vedea sorata O40.
Pana atunci si dupa o sa fiu aici pentru a raspunde la eventuale nelamuriri.
Va astept si imi cer inca odata scuze.
Mult succes tuturor.ORicum toti avem o calitate, ramanerea in sistem la conditiile si salaiile de acum.

P.S. Cred ca e cel mai mare cutremur dupa 89 pe care il sufera sistemul de invatamant prin actuala metodologie. Cu riscul de a deranja pe unii nu cred ca propunerea celor de la SPiru Haret, agreata si de MECI cu restrangerea inaintea transferului ( in contextul eliminarii barieirei de mediu si nivel) va duce la cresterea calitatii invatamantului.
Nu s-a facut decat sa se acorde cele mai bune posturi celor aflati in restrangere.

14 comentarii:

 1. domnul Pop... am mari emotii azi la sedinta de pretransfer! cu Dzeu inainte!

  RăspundețiȘtergere
 2. dar pretransferul pe baza domiciliului cu punctaj minim duce la o mai mare crestere a calitatii invatamantului cumva ?? Metodologia care se aplica de ani de zile cu etapa de stabilire in localitatea de domiciliu in detrimentul punctajului vi se pare corecta ?? Anul trecut cineva cu 10 puncte mai putin ca mine mi-a luat postul pe care-l vizam doar pentru ca si-a fabricat domiciliul in localitatea postului . Aceeasi situatie am trait-o de 8 ani de cand particip la pretransfer !! Aceasta restrictie trebuie eliminata !!!! Anul acesta se face dreptate celor care AU ALES sa mearga la restrangere si nu au un punctaj tocmai mic !

  RăspundețiȘtergere
 3. Cred ca ar fi mai indicat sa verificati de ce nu au aparut toate posturile pt. transfer si din cate sunt facute public,cate se mai "topesc"...sub pretextul noilor planuri cadru!!!

  RăspundețiȘtergere
 4. 1 nu cred ca este o problema daca la restrangere primesti catedra din 2 scoli, eu nu as spune ca am primit cele mai bune
  posturi, decu nu generalizati1 In rest va admir

  RăspundețiȘtergere
 5. am simtit pe pielea noastra azi !!! am vazut cum cu 30 puncte au luat scolile cele mai bune din oras la restrangere...noi cu 60... imi pare rau sa recunosc,dar fac parte din sindicatul spiru haret....dar nu pt mult timp...SUCCES!!

  RăspundețiȘtergere
 6. voi oamenii publici aveti un mare dar...folositi-l
  lasati la o parte interesele persoanle si conectati-va la nevoia generala...

  RăspundețiȘtergere
 7. Si pana la urma asa a fost.... d-le Pop ...URBAN-URBAN....RURAL-URBAN.......

  RăspundețiȘtergere
 8. si-n unele judete s-au facut si doua miscari in aceeasi sedinta: restrangere+transfer sau restrangere+schimb de posturi...(cel putin asa spun colegii pe forum)

  RăspundețiȘtergere
 9. eu vreau sa va spun ca reprezentantul sindicatului a facut mai mult decat avea datoria in sedinta de azi (prahova)

  RăspundețiȘtergere
 10. ???in ce sens?sunt convins ca de bine
  cel putin daca era colegul meu de la FSLI

  RăspundețiȘtergere
 11. (prahova) in sensul bun
  colegul dvs.

  RăspundețiȘtergere

Postări populare