14 mai 2009

ora 12.00 sediu M.Muncii o noua runda de negocieri a legii salarizarii unitare

Sa speram ca noua formula cu aplicarea legi dintr+o tara a U.E. va aduce invatamantul cat mai sus in acel "clasament" de la 1 la 15.
O sa revin cu detalii

10 comentarii:

  1. D-le Pop...stim ca noi suntem multi iar d-voastra numai unul, stim si ca toti vrem cate ceva de la dumneavoastra...dar mai stim si ca ne e greu sa avem rabdare sa aflam detaliile de care ne-ati amintit. Asta nu inseamna ca nu intelegem ca totusi nu sunteti chiar supraom, dar insistam, cand aveti un moment de respiro, povestiti-ne si noua cam ce s-a mai intamplat azi. Va multumim anticipat dumneavoastra si familiei dumneavoastra care trebuie sa fie tare speciala daca ne suporta si pe noi, cei care va consumam atat de mult din timpul pe care ar trebui sa l-il acordati ei...

    RăspundețiȘtergere
  2. S-a stabilit nivelul 15 pentru legea unică a salarizării. Este vorba despre preşedintele României, preşedinţii celor două Camere şi cea mai înaltă funcţie din sistemul judecătoresc
    profesorul de gradul II de liceu cu o vechime de până în 10 ani să fie trecut pe acelaşi nivel de salarizare cu locotenentul cu studii superioare, grefierul cu studii superioare şi tehnicianul seminarist, urmând ca funcţia de profesor cu gradul I de liceu cu o vechime de până în 10 ani să ocupe o poziţie superioară în grila de salarizare.

    RăspundețiȘtergere
  3. ca informatie de cultura generala, ce inseamna "acelaşi nivel de salarizare cu locotenentul cu studii superioare"? este stiut ca cea mai mare parte a salariului personalului din armata nu este neaparat venitul-solda, sau mai bine zis, veniturile celor din armata sunt completate cu tichete / sume din fonduri speciale, pentru haine, incaltaminte, chirii, tichete de masa, etc.

    ce inseamna ca un prof gr II are o salarizare echivalenta? adica, echivalenta cu solda, sau cu toate veniturile - de orice forma - ale unui locotenent?

    RăspundețiȘtergere
  4. deocamdata se face echivalarea
    pana la salarizare este cale lunga

    RăspundețiȘtergere
  5. Ce ne puteti spune despre salarizarea personalului didactic auxiliar si nedidactic (de ex.contabil)?Care v-a fi viitorul acestora in unitatile de invatamint?Probabil ........ Niciunul.Intra firmele UNORA si preiau toate sarcinile acestora iar angajatul va fi platit cu salarul minim pe economie.

    RăspundețiȘtergere
  6. "v-a fi viitorul" -vezi gramatica

    RăspundețiȘtergere
  7. dar profesor grdII gimnaziu = profesor grdII liceu?

    RăspundețiȘtergere
  8. Echivalare, echivalare, dar ce salariul are locotenentul acesta? Să nu vă treziţi cu un salariul de nimic căci ăştia au multe norme echivalentul a normei de hrană, de haine, de radiaţii etc. Salariul lor nu e grozav de mare. Normele au puterea de a întregii salariul. Să nu vă frigeţi pentru că vă ţin fără să vedeţi cât este cu adevărat salariul unui locotenent. Vă spune acestea o soţie de cadru militar, actualmente pensionat.

    RăspundețiȘtergere
  9. cunoastem si acest aspect
    deocamdata echivalarea e la fel de importanta ca si pozitionarea

    RăspundețiȘtergere

Postări populare