14 mai 2009

Lanseaza maine ministerul pachet de legi?

Am fost invitati maine la conferinta de lansare a proiectului DEVOLTAREA PROFESIONALA A CADRELOR DIDACTICE PRIN ACTIVITATI DE MENTORAT, de catre MECI – Unitatea de Management a Proiectelor cu Finantare Externa.

Pe agenda de maine intre orele 13.30-17.00 are loc Initierea dezbaterilor privind noile proiecte de legi ale educatiei, unde participa reprezentanti MECI, inspectori scolari generali, reprezentanti ai sindicatelor.

O sa vad maine daca este asa.

12 comentarii:

  1. care noi legi? miclea sau andronescu?

    RăspundețiȘtergere
  2. chiar este nevoie de varianta PSD a legii pentru a o putea prezente ca o MARE realizare a acestui partid mincinos?

    RăspundețiȘtergere
  3. habar nu am
    deja sunt satul de atatea persoane din afara sistemului care se pricep la educatie

    RăspundețiȘtergere
  4. De abia astept vesti, de abia astept sa vedem ce le mai da prin cap. Cum isi imagineaza ca putem copia occidentul cu resurse...romanesti! Bafta maine!

    RăspundețiȘtergere
  5. Interesant pentru noi este faptul ca dumneavoastra, liderii, ati inceput sa va adresati intrebari, cele mai multe retorice. Noi, membri de sindicat, asteptam raspunsuri de la dumneavoastra, lamuriri. In ultimul timp nu citim decat intrebarile pe care vi le adresati.

    RăspundețiȘtergere
  6. paote ne reusiti si dvs sa ne raspundeti. Ca sunt probleme la care chiar nu exista din pacate solutii

    RăspundețiȘtergere
  7. Adriana Petre16.05.2009, 07:46

    Si atunci de ce naiba mai ocupati astfel de functii si pierdeti vremea pe la usile fatalailor din minister? Treceti la catedra si faceti ore, ca incasati destui bani de pomana, de-aia avem analfabeti la clasa a 8-a si liceeni care n-au auzit de Eminescu.
    Daca intrati in raza mea de actiune, vai de voi va fi!
    Activitatile care sunt punctate atat de mult de conteaza inaintea concursului nu intra in fisa postului? Daca respectiva persoana a mai obtinut si salariu sau gradatie de merit, nu obtine de mai multe ori beneficii pentru aceleasi activitati? De ce dau legi cei care nu au legatura cu invatamantul?
    Persoanele care ar avea ceva de spus, si spun bine, sunt inlaturate, stiti bine si raman cei care ridica mana SA VOTEZE dar nu stiu de ce si, mai ales, ce!
    De ce nu aveti curajul sa organizati greva generala pe perioada nedeterminata, dar sa ne platiti din cotizatiile pe care le-ati strans de la noi de zeci de ani? Pentru ca ori ministerul , ori voi, sunteti o apa si-un pamant.Mai bine zis sunteti in noroi pana-n gat, acceptand ce vi se arunca. RUSINE!!!!!!!!
    Si stiu ca multi gandesc ca mine.
    Scrieti-mi la adresa arinadapetre@yahoo.com sa-i dam in judecata pe nemernicii astia, cei care sunteti de acord.
    In cateva zile au reusit sa faca praf ce mai ramasese bun in invatamant. Si sindicatele se plimba pe banii nostri si asteapta sa le pice mura-n gura.
    Daca vreti sa va raspundem noi, de ce mai existati voi, acolo unde nu trebuie?
    Stiti foarte bine care este solutia: inlaturarea mafiei dar, pentru asta trebuie sa renuntati si voi la beneficiile "scaunelor" pe care le ocupati si sa luati taurul de coarne, nu sa va vaitati de pacate, ca oricum sunteti plini de ele!!!

    RăspundețiȘtergere
  8. pentru ca in calitate de lider trebuie sa sustinem punctul de vedere a majoritatii, iar in acelasi timp minoritatea ar trebui sa se supuna majoritatii. Asta inseamna democratie.
    Dmneavoastra aveti in unele aspecte dreptate dar nu inteleg alte aspecte din ceea ce postati. Si cum nu sunt un om adept al polemicii ma opresc din postare pe aceasta tema.
    Multa bafta in demersul dvs

    RăspundețiȘtergere
  9. Aiaiai ce raspuns comunist,mai bine TACI CA TE FACI DE RAS!!!

    RăspundețiȘtergere
  10. si asa e viata grea
    sa mai si zambeasca cineva, atunci cand ma fac asa cum ziceti dvs

    RăspundețiȘtergere
  11. Curaj dle Pop! In primul rand aveti grija ca cel putin titularii sa mai ramana pe posturi si sa nu existe somaj in inv. Numai cine nu a trecut prin asta , nu stie ce inseamna RESTRUCTURARE si DISPONIBILIZARe!
    Aveti grija sa nu ramanem TOTAL la dispozitia CONSILIERILOR LOCALI...o adunatura de "voturi" acest consiliu loca..., pt. ca va fi DEZASTRU NATIONAL in educatie!!!

    RăspundețiȘtergere
  12. Curajul si optimismul pot spune ca ma caracterizeaza.
    ramane de vazut cat timp...

    RăspundețiȘtergere

Postări populare